mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:54:47)
|
Juteo debele moje. Jeste li se naspavale? Jos sam 2u 1.....24 bi trebala u bolnicu po zadnjoj mengi,ako do tada ne krenu bolovi onda da cekam 30 i da se javim u 8h na prijemno. Cesto me hvataju kontrakcije i stvrdne mi se pupo,beba nekada mirna,ali kada se krene protezati i udaradi imam osjecaj da se sama izgura kroz porodzajni kanal. Bolni su ti pokreti u jaki udarci,drago minje da je svaki dan osjetim i igramo se malo.. Ja vise ne mogu dovekati kada ce me zaboliti i da idem u bolnicu....ludim da mi je sto prije da sve bude gotovo uz Boziju pomoc i da zivot svoj uzmem u ruke,oci moje da vide tu ljepotu neprocjenjivu. Zaista sam nestrpljiva. Sve sam nalaze pripremila,svi su hvala Bogu ok.Torba spakovana i danas cu spakovati sta ce mi donijeti kada budem izlazilaniz bolnice. Stomak mi se bas spustio,moram noge rasiriti da bi sjela,kao musko. Ja cekam,cekam i cekammmmmmm [sm=smiley36.gif] Ostale zenice vidim da ste sve hvala Bogu dobro,nisam citala sta ste pisale samo zadnju stranicu. Alman sta je s tobom?Ima li ikakvih naznaka,bolova,sta se desava kod tebe?Misli li bebica uskoro?[sm=smiley36.gif] Jaku minje drago bilo kada sam procitala da se glavicom okrenula[sm=bravo.gif]
|
|
|
|