RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 9:51:41)

sto nam to nema male curice, da ona nije ranije u bolnicu otisla [sm=smiley1.gif]

hajd te zene bujrum da umocite friskog meda, tek izvrcan [sm=smiley1.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 9:52:28)

nema je bas, nije valjda jos otisla da se porodi..neka je jos koji dan sa nama[sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 9:58:19)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

jutro,

Evo i ja doruckovah. Rano se probudih. Sad pijem kafu. MM otisao davno na posao. Meni vec dosadno[sm=smiley36.gif]

Ziel, od paprika moguce da te stomak muci. Poteske su one pogotovo navece. Ja sam se jagodama natovarila snoc[sm=smiley36.gif]

Rose, napravih ja onaj kolac od jagoda, dvan je[sm=bravo.gif]

Ne izazivaj s tim kolacima [sm=jezicek.gif]

[sm=zz_giggle.gif]
i ti none u zrak[sm=smiley36.gif]
Sad ces vidjeti kad i ja krenem oticati...sve zagledam, ali neman ista [sm=smiley1.gif] vera ide uredno s prsta.
Juce sam vidjela poznanicu koju jedva prepoznah. Meni se cini da je negdje blizu porodjaja ali je zena neprepoznatljiva. Znaci lice joj se izoblicilo. Istog trena sam se nasekirala[sm=smiley36.gif] i radi nje i radi sebe. Reko majko moja kad se izbolicm onako ali sta me briga. Ne fali ni njoj nista. SLatka je[sm=smiley36.gif]. Mislim na nju od sinoc kakao je vidjeh[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tako sma i ja u 9-om...drugo lice nosila [sm=smiley36.gif] i bila sam si slatka [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 9:59:45)

Ma ovi grcevi nisu humani,sto kazes po 3 dana me listovi bole,a mg nista ne pomaze bem mu [sm=smiley36.gif],meni kazu da se nisam jos nista promjenila u licu,osim sto mi donja usna otice,reko ako ostane na ovom dobro ce biti

promjeni se lice u 9-om mjesecu...jos je rano [sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:01:10)

IZVORNA PORUKA: rose

jutro,

Evo i ja doruckovah. Rano se probudih. Sad pijem kafu. MM otisao davno na posao. Meni vec dosadno[sm=smiley36.gif]

Ziel, od paprika moguce da te stomak muci. Poteske su one pogotovo navece. Ja sam se jagodama natovarila snoc[sm=smiley36.gif]

Ne izazivaj s tim kolacima [sm=jezicek.gif]

[sm=zz_giggle.gif]
i ti none u zrak[sm=smiley36.gif]
Sad ces vidjeti kad i ja krenem oticati...sve zagledam, ali neman ista [sm=smiley1.gif] vera ide uredno s prsta.
Juce sam vidjela poznanicu koju jedva prepoznah. Meni se cini da je negdje blizu porodjaja ali je zena neprepoznatljiva. Znaci lice joj se izoblicilo. Istog trena sam se nasekirala[sm=smiley36.gif] i radi nje i radi sebe. Reko majko moja kad se izbolicm onako ali sta me briga. Ne fali ni njoj nista. SLatka je[sm=smiley36.gif]. Mislim na nju od sinoc kakao je vidjeh[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tako sma i ja u 9-om...drugo lice nosila [sm=smiley36.gif] i bila sam si slatka [sm=smiley36.gif]

[sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif] e nek' si nas utjesila...hajd sta nas briga, bit cemo slatke, ha ja

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:02:07)

IZVORNA PORUKA: alman

carobno jutro evo sad procita sto si jucer pisala, bas mi je zao sto si to pozivjela, ne ponovilo se nikad vise [sm=smiley1.gif]

rose a kakanjac moj sto fino pazi na zenicu [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]

ne ponovilo se abd nikom, ne samo meni. A to je, nazalost, jednom od tri puta sto izgubih pa sad zamisli straha u ovoj trudnoci i strepnje. Dobro sam ikako normalna, vjeruj mi[sm=smiley36.gif]

ma bit ce to sve ako Bog da uredu, a vjerujem da se sikiras i da postoji strah, sad ce to do kraja da se dobro zavrsi [sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:03:51)

jutro,

i meni je mm napravio...on inace voli da mi kuha [sm=smiley1.gif] i jutros sam doruckovala komad [sm=smiley1.gif]

e svaka cast muzu[sm=smiley1.gif]
Moj voli da kuha ali samo slano, ovo ostalo je meni prepusteno[sm=smiley36.gif]

ma voli ovaj moj da proba sve napraviti....cisto da vidi da li moze [sm=smiley36.gif] ...pa on je pravio torte za Sajin II rodjendan :)

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:04:26)

carobno jutro evo sad procita sto si jucer pisala, bas mi je zao sto si to pozivjela, ne ponovilo se nikad vise [sm=smiley1.gif]

rose a kakanjac moj sto fino pazi na zenicu [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]

ih to je mama tako odgojila :)

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:05:40)

Ma ovi grcevi nisu humani,sto kazes po 3 dana me listovi bole,a mg nista ne pomaze bem mu [sm=smiley36.gif],meni kazu da se nisam jos nista promjenila u licu,osim sto mi donja usna otice,reko ako ostane na ovom dobro ce biti

ja se sad za sad nisam promjenila u licu uopste [sm=smiley1.gif]

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:13:31)

Zezaju me na poslu još radim pa se ne debljam i ne otičem još, pa i ja u šali : Zamoliću šefa preventivno da ostanem na poslu bar koju sedmicu...mada koliko me još posla čeka slabo ću ja ležati..

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:17:00)

Rose, jesi završila dubinsko čišćenje, (meni juče prijateljica dade broj, kod njih na poslu radio čiko, zadovoljna)... ja bi trebala još vidjeti za tepihe, hvale neku praonu iznad Bosnalijeka, ali ih treba nositi, ako ima neko broj za proporučiti (tu u Sa) može li mi poslati na pp?

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:18:46)

ma ja sam to kod sebe primjetila bas na kraju...imam sliku ja uradila pramenove 1 novembra a termin mi 7 novembar..znaci promjenila mi se faca u 40-oj sedmici [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:20:06)

IZVORNA PORUKA: anitaa

Rose, jesi završila dubinsko čišćenje, (meni juče prijateljica dade broj, kod njih na poslu radio čiko, zadovoljna)... ja bi trebala još vidjeti za tepihe, hvale neku praonu iznad Bosnalijeka, ali ih treba nositi, ako ima neko broj za proporučiti (tu u Sa) može li mi poslati na pp?

to kod bosnalijeka je ovi sto su LTM prali..ali oni su prije dolazili po to sad traze da doness i mi odustali...nismo jos dubinsko...to moze sacekati

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:20:54)

Ma ovi grcevi nisu humani,sto kazes po 3 dana me listovi bole,a mg nista ne pomaze bem mu [sm=smiley36.gif] ,meni kazu da se nisam jos nista promjenila u licu,osim sto mi donja usna otice,reko ako ostane na ovom dobro ce biti

Nisam ni ja, super bi bilo da nam tako ostane, ali ni to nije kraj svijeta, kad pomislim da sam se mogla slikati se za ličnu ko buhtla (evo taman pogledah datum, 21.6. 2011. a termin mi bio 12.8. 2011., a evo sve opet dođe u normalu)

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:21:26)

mi smo nassli neke na pik-u iz straog grada...momci dosli, odnjeli, vratili

http://www.olx.ba/pretraga?trazilica=pranje+cilima

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:33:32)

Uglavnom zadovoljni ste? Voljela bih na preporuku, je li imaš broj njihov da mi pošalješ (ne nađoh ništa sa stranice)? Ako hoćeš poslaću ti i ja ovaj za dubinsko, ne mislim Austrijanci da bi baš svakog angažovali. (kod njih mi radi prijateljica, mada nikad ne znaš)...
kako je nezgodno ovo Sarajevo za usluge, velik grad, pa velik dijapazon ponude, u manjim gradovima je bar to lakše...

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:37:03)

Uglavnom zadovoljni ste? Voljela bih na preporuku, je li imaš broj njihov da mi pošalješ (ne nađoh ništa sa stranice)? Ako hoćeš poslaću ti i ja ovaj za dubinsko, ne mislim Austrijanci da bi baš svakog angažovali. (kod njih mi radi prijateljica, mada nikad ne znaš)...
kako je nezgodno ovo Sarajevo za usluge, velik grad, pa velik dijapazon ponude, u manjim gradovima je bar to lakše...

ja sam zadovoljna samo da ga ja ne moram trljati... [sm=smiley36.gif] nisam ja neka cjepidlaka ,,,mislim mogu ti broj napisati...ima muz

evo broj nemam imec 061 448 669

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:39:49)

Ok, hvala...naravno ako ti je zgodno, nemoj se sad mučiti, tražiti... ma trebala sam to mm-u prepustiti, i ja se u sve petljam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:41:52)

Ok, hvala...naravno ako ti je zgodno, nemoj se sad mučiti, tražiti... ma trebala sam to mm-u prepustiti, i ja se u sve petljam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ja sam to njemu hladno prepustila..reko eno pik i nadji nekoga...on zvao, dogovorio...srolao, kasnije s bratom postavio... [sm=smiley36.gif]

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:52:40)

Super, hvala...ma jače je od mene, a eto da mm-u bar zadam koordinate...

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 10:54:47)

Juteo debele moje.
Jeste li se naspavale?

Jos sam 2u 1.....24 bi trebala u bolnicu po zadnjoj mengi,ako do tada ne krenu bolovi onda da cekam 30 i da se javim u 8h na prijemno.
Cesto me hvataju kontrakcije i stvrdne mi se pupo,beba nekada mirna,ali kada se krene protezati i udaradi imam osjecaj da se sama izgura kroz porodzajni kanal.
Bolni su ti pokreti u jaki udarci,drago minje da je svaki dan osjetim i igramo se malo..
Ja vise ne mogu dovekati kada ce me zaboliti i da idem u bolnicu....ludim da mi je sto prije da sve bude gotovo uz Boziju pomoc i da zivot svoj uzmem u ruke,oci moje da vide tu ljepotu neprocjenjivu.
Zaista sam nestrpljiva.
Sve sam nalaze pripremila,svi su hvala Bogu ok.Torba spakovana i danas cu spakovati sta ce mi donijeti kada budem izlazilaniz bolnice.
Stomak mi se bas spustio,moram noge rasiriti da bi sjela,kao musko.
Ja cekam,cekam i cekammmmmmm [sm=smiley36.gif]

Ostale zenice vidim da ste sve hvala Bogu dobro,nisam citala sta ste pisale samo zadnju stranicu.

Alman sta je s tobom?Ima li ikakvih naznaka,bolova,sta se desava kod tebe?Misli li bebica uskoro?[sm=smiley36.gif]
Jaku minje drago bilo kada sam procitala da se glavicom okrenula[sm=bravo.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 11:39:54)

i kod mene se stomak spusti, mada je nekako citavu trudnocu bio nize, al kako se okrenula bebica sad opet izgleda okrugao, a sto kazes kad sjedim moram rasiriti noge i stomak dodje tacno izmedju nogu,[sm=smiley36.gif]

mene je jucer malo stomak bolio sa desne strane i krsta, al kratko i prestane i tako jedno dva tri puta i nije vise, al su mi sinoc nesto noge trnule od koljena, uglavnm osluskujem,
i ja jos trebam da pripremim predoperativne nalaze i pregled interniste, al ove sedmice je na godisnjem pa cu u ponedjeljak to obaviti

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 11:52:19)

nisam jos kupila pelene, ne mogu da se odlucim koje da kupim, pamper, violeta ili te lumpi sto zene fale na temi pelene [sm=zmeden.gif]

i jos vidim da su u dm mrezaste kacice oko 18 km, koliko su u apotekama zna li neka, i to mi je ostalo za dokupiti

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 11:53:20)

nisam jos kupila pelene, ne mogu da se odlucim koje da kupim, pamper, violeta ili te lumpi sto zene fale na temi pelene [sm=zmeden.gif]

i jos vidim da su u dm mrezaste kacice oko 18 km, koliko su u apotekama zna li neka, i to mi je ostalo za dokupiti

cu aBd opet babylove...a kao varijanta 2 violetine double care [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 11:55:07)

Ja sam morala sve nalaze na spolne bolesti izvaditi,zahtijevaju da se to ima na prijemu u bolnicu.
Zezam se jos samo da stolicu posaljem na analizu.[sm=smiley36.gif]
Kod mene mena ziganja.Kada me zaboli cijeli donji stomak me boli kao da cu dobiti drzi me par sekundi i tako opet.
Kesta me jos ni jednom nisu zabolila,ali stomak svaki dan boli.
Pratim stanje,tu je to negdje....jedva hodam koliko mi je dole pritisak....a pupo mi ogroman.Kako ide samo naprijed u spic pa ja i ne osjetim,kada stanem na ogledalo lijepo se iznenadim velicinom stomaka.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>