alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni (10.6.2015 9:31:07)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: alman jutro kako ste mi sve redom, jeste li mi se naspavale mi smo jucer cijeli dan bili na vikendici dolazi li na i prijetelji pa se malo sjedilo, al je mene poslije glava posla bolit i svu noc me je bolila a evo i od jutros i lava i zubi, a imam osjecaj i da me uho boli, nadan se da ce ovo proci sa porodom vidim muce vas grcevi, ja sam vise na njih navikla pa kad god hocu u snu da se istegnem naumpadne mi grc, i povucem se [sm=smiley36.gif] Joj znam kako zub boli,al eto nema ti druge nego da se strpis jos koji dan,ja sam ispirala cim sam stigla kad me bolio,od rakije,do slane vode i nista dok ga nisam izvadila,ti rece boli te dan pa prodje valjda te popusti do veceras [sm=smiley13.gif] bas tako izboli, i sutradan ko da nista nije bilo il me noc boli ujutro nista, [sm=smiley36.gif]al krene od osmica, pa onda jedan sto sam popravljala na pocetku trudnoce, jos mi je lijek u njemu al je zatvoren, pa ondasvi sa lijeve strane, i onda podje donja desna, znaci samo desna strana, al i to se da trbiti vise neka nervoza da me ne zaboli glava, a porodicno nam je boljka glavovolja [sm=smiley13.gif] al sve ce to proci jos malo samo da se porodim ako Bog da [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|