Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 18:30:35
ninuska
IZVORNA PORUKA: alman
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: memsi
Buhtlice drage pozdrav veliki. Samo brzinski sam uletila da vam javim da u dm-u imate na vikend akciji Vir uliske 1+1 za 2,50 KM.Idu ko halva pa ako je nekome blizu da znate.Svakoj ce nam trebati pa rekoh da javnem.Pusa ta sve 😙
e super hvala puno! ja definitivno idem u nabavku po bar 10ak paketa za pocetak
evo i ja sad gledala katalog, i posla da napisem, kad vec javljeno ovo je bas super akcija
ja sam evo muza poslala da kupi . Valjda nadje. Nama i trebaju ovi crveni ulosci
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 18:33:11
ninuska
alman vidi ti to. Bas cudno. Trebalo bi svugdje da je isto jer ne radjaju svi na termin. Koliko se beba rodi prije termina. nemoj se sekirati. Imam utisak da si se sad opteretila. Nemoj
< Poruku je uredio ninuska -- 22.5.2015 18:34:55 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 18:42:50
alman
IZVORNA PORUKA: ninuska
alman vidi ti to. Bas cudno. Trebalo bi svugdje da je isto jer ne radjaju svi na termin. Koliko se beba rodi prije termina. nemoj se sekirati. Imam utisak da si se sad opteretila. Nemoj
ma nisam se nasikirala, nek samo sve bude uredu, ne bih se ja bunila ni da bude 15 dana prije termina , nego nisam o tome razmisljala, inace sve mi je nekako brzo proslo, jos nisam ni svjesna da se problizilo , pa sam malo pod nekim dojmom
a znam za Sarajevo da ide tako, evo i nasoj belli sa spiska je zakazan termin sljedecu sedmicu za cr, a terminjoj nekad u junu
hvala vam i necu da vise razmisljam do srijede o porodu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 18:48:56
ninuska
IZVORNA PORUKA: alman
ma nisam se nasikirala, nek samo sve bude uredu, ne bih se ja bunila ni da bude 15 dana prije termina , nego nisam o tome razmisljala, inace sve mi je nekako brzo proslo, jos nisam ni svjesna da se problizilo , pa sam malo pod nekim dojmom
a znam za Sarajevo da ide tako, evo i nasoj belli sa spiska je zakazan termin sljedecu sedmicu za cr, a terminjoj nekad u junu
hvala vam i necu da vise razmisljam do srijede o porodu
Bice aBd. A, normalno je i da razmisljas kako se blizi. Eto aBd ubrzo tebi tvoje bebare. I meni ova trudnoca leti ko luda..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 18:58:57
mala curica
Zeneeee jakoooo sam sretna i uzbudjenaaaaaaaaaaa. Na FB vidim nasa no idea izglesa porodila seeeeeeeeee.Vidim cestitke pa sam skontala......... Bozeeeeeee,sva sam se najezila
< Poruku je uredio mala curica -- 22.5.2015 18:59:27 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 19:04:35
ninuska
IZVORNA PORUKA: mala curica
Zeneeee jakoooo sam sretna i uzbudjenaaaaaaaaaaa. Na FB vidim nasa no idea izglesa porodila seeeeeeeeee.Vidim cestitke pa sam skontala......... Bozeeeeeee,sva sam se najezila
da se mama brzo.oporavi aBd, a bebici dug i sretan zivot. jos malo, pa ces i ti biti sa svojom bebarom
< Poruku je uredio ninuska -- 22.5.2015 19:05:55 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 20:59:25
mala curica
Jako se radujem sto je na svijet dosla njena cura ziva i zdrava. Da se sto prije oporavi i da nam se javi kada uhvati vremena. Dusa draga,sada neka uziva sa svojom curom.....isplatilo se lezanje i cuvanje. Da su zive i zdrave zajedno s tatom
Ninuska,da,jos malo pa eto i meni moje bebice Kako sam vidjela da se nasa no idea porodila i mene je neka euforija uhvatila. Po njoj znam da sam i ja blizu....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 21:02:36
rose
Jako se radujem sto je na svijet dosla njena cura ziva i zdrava. Da se sto prije oporavi i da nam se javi kada uhvati vremena. Dusa draga,sada neka uziva sa svojom curom.....isplatilo se lezanje i cuvanje. Da su zive i zdrave zajedno s tatom
Ninuska,da,jos malo pa eto i meni moje bebice Kako sam vidjela da se nasa no idea porodila i mene je neka euforija uhvatila. Po njoj znam da sam i ja blizu....
heh znam osjecaj...uzbudjenje raste
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 21:06:17
mala curica
Raste Rose Plakala bi od srece i njene i svoje Samo ako Bog da da bebica bude ziva i zdrava......Bozeeee .......ne vjerujem jos da sve ovo ja dozivljavam da se spremam i ocekujem svoju bebuuuuu Sve mi nestvarno djeluje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 21:10:17
rose
Raste Rose Plakala bi od srece i njene i svoje Samo ako Bog da da bebica bude ziva i zdrava......Bozeeee .......ne vjerujem jos da sve ovo ja dozivljavam da se spremam i ocekujem svoju bebuuuuu Sve mi nestvarno djeluje.
hehe kad se sjetim ja skulirana cijelu trudnocu na porod otisla ko da idem na kontrolu...trudovi, disanje, porod...odmor od dva sata i onda mi je donesose...gledam je...kako cu ja ovo...hraniti, presvlaciti...hocu li znati...tek me tad realnost opalila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 21:23:09
Marien
Drage moje, da se i ja prijavim , moja Ejna je dosla na svijet 15.05. dva dana poslije termina, dok smo se malo uhodale u ritam pa evo uspjeh da se javim i da vam moja bebica i ja posaljemo veliku pusu. Porod je bio prilicno gladak a bio bi jos bolji da mi babica nije prespavala i prehrkala napone misleci da se kao prvorotkinja necu tako brzo otvarati. Moj je savjet, onima koje za to jos imaju vremena- obavezno ici na vjezbe za trudnice, disanje mi je zaista pomogla a i psihofizicka priprema kako to zovu je to u pravom smislu rijeci, otisla sam tako pozitivna i sa osmijehom da se porodim a to sto nisam vristala, psovala i grcila se kao moja sapatnica u pripremi pomoglo je da se brze otvaram. Poslije poroda sam bila losa i iscrpljena i dvaput padala u nesvijest pa mi bebu nisu htjeli odmah donijeti ali je ona i kasnije iako sitna htjela dojiti pa smo i to evo do sada uspjesno rijesile. Bolovi i slabost se zaista najbrze zaborave i ostane samo vanzemaljska ljubav kad se svoje pile pogleda. Drage moje, puno vas ljubimo, uzivajte u trudnoci i zelim vam puno srece, da uskoro budete sa svojim bebama a sve vam brzo i lako prodje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 21:27:44
rose
IZVORNA PORUKA: Marien
Drage moje, da se i ja prijavim , moja Ejna je dosla na svijet 15.05. dva dana poslije termina, dok smo se malo uhodale u ritam pa evo uspjeh da se javim i da vam moja bebica i ja posaljemo veliku pusu. Porod je bio prilicno gladak a bio bi jos bolji da mi babica nije prespavala i prehrkala napone misleci da se kao prvorotkinja necu tako brzo otvarati. Moj je savjet, onima koje za to jos imaju vremena- obavezno ici na vjezbe za trudnice, disanje mi je zaista pomogla a i psihofizicka priprema kako to zovu je to u pravom smislu rijeci, otisla sam tako pozitivna i sa osmijehom da se porodim a to sto nisam vristala, psovala i grcila se kao moja sapatnica u pripremi pomoglo je da se brze otvaram. Poslije poroda sam bila losa i iscrpljena i dvaput padala u nesvijest pa mi bebu nisu htjeli odmah donijeti ali je ona i kasnije iako sitna htjela dojiti pa smo i to evo do sada uspjesno rijesile. Bolovi i slabost se zaista najbrze zaborave i ostane samo vanzemaljska ljubav kad se svoje pile pogleda. Drage moje, puno vas ljubimo, uzivajte u trudnoci i zelim vam puno srece, da uskoro budete sa svojim bebama a sve vam brzo i lako prodje.
cestitam, volite se i mazite ne govorim ja bezze da su vjezbe dobre..ista sam takva bila...disi, puhci sa svakim bolom sve bliza
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 21:50:11
ninuska
Cestitam draga . Da je u zivotu samo lijepe stvari prate. A, tebi zelim brz oporavak (mada si prve dane pregurala) .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 22:06:36
LieToMe RR
cestitam Marien od srca vam zelim sve najljepse, da budete sretne i zadovoljne, da se mazite i pazite!
ja bih ovom prilikom da kazem da imam najdivnijeg muza samo sam spomenula vir on je dusa draga, vracao se s posla i svratio, opuhao dm dosao na vrata sa dvije pune velike kese kaze nisu imali vise, uzeo 14 paketa sutra ce kaze svratiti u drugi dm jer zna koliko meni to treba
ujedno da vas i upozorim ako ste planirale kupovati da pohitite
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 22:17:28
ninuska
Haha..i meni je moj kupio..ali bilo samo 7 pakovanja tj. 14 jer je 1+1. Ne znam jel to dovoljno . rece mi muz da je sutra i popust od 10 %. Slave rodjendan.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 22:30:27
ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
ja sam bas malo krvarila...roskasto tzv. lohinje...mislim da me 5-6 paketa pokrilo
Blago tebi..zapravo, nisam ni ja nesto pretjerano, ali je trajalo skoro.40 dana..mozda 2-3 dana krace. Znam da sam u pocetku stavljala po 3. . bijala se da ne prodje. Kasnije sam se dozvala jer nije bilo potrebe . ma ako zafali nek muz opet kupuje..a kasnije mogu i.oni obicni s krilcima.
< Poruku je uredio ninuska -- 22.5.2015 22:31:45 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 22:38:52
rose
ja sam bas malo krvarila...roskasto tzv. lohinje...mislim da me 5-6 paketa pokrilo
Blago tebi..zapravo, nisam ni ja nesto pretjerano, ali je trajalo skoro.40 dana..mozda 2-3 dana krace. Znam da sam u pocetku stavljala po 3. . bijala se da ne prodje. Kasnije sam se dozvala jer nije bilo potrebe . ma ako zafali nek muz opet kupuje..a kasnije mogu i.oni obicni s krilcima.
ja po 1 preko onog nepromocivog s krilcima...malo roskasto a cesto sam se prala i mazala balzamom perzvianum..7 dana konci ispali i rivanol obloge...mislim da sam tad i prestala krvariti
meni su inace i menstruacije blage i kratke
< Poruku je uredio rose -- 22.5.2015 22:39:28 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 22:40:09
LieToMe RR
kod mene identicno, ja 2-3 dana prebacila preko 40. jesam zadnjih 20 dana atavljala one dnevne ali zato u pocetku po 3 vira na cik cak plus libress onaj nocni najduzi. i tih libress moram zalihu napraviti, i oni idu ko halva
mi se iskupismo oko pola 10, malena dosla kuci ranije, bila je kod nani na gostovanju, muz s posla. nismo je kupali preumorni smo. ako ne bude sutra nocila kod sveki onda cemo sutra.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 22.5.2015 23:15:17
ziel
Zene moje, evo i torte, gosti otisli maloprije Jel vas bole ledja nekako u donjem dijelu? Ja primjetim mozda 10ak dana da kad sjedem, jedva ustanem, bas me ukoci... Jel moguce da je od trudnoce ili A u 15. nedjelji sam tek...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 23.5.2015 0:16:26
alman
cestitam draga moja od neka vam je ziva i zdrava puno godina, zajedno sa vama, sad uzivaj u carima majcinstva, ljubi svoju curicu od nas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 23.5.2015 0:19:07
alman
iskrene cestitke i nasoj no idea, neka joj je ziva i zdrava puno godina, a mama da se sto prije opravi