|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
19.5.2015 15:37:48   
araj
trudnice da vas pitam. Posto mi je zeljezo 10, doktor mi je dao da pijem Tothema ampule za zeljezo. Po upustvu pise da je najbolje prije jela. Ja to sve povratim. I kad jedem i popoijem to, jedva se suzdrzim da ne povratim. Jeste li vi koristili ove ampule? i od prije 5 dana su me pozele boliti sake kad hocu da ih skupim.Jeste li vi s tim imale problema? Mozda mi fali kalcijuma?

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1451
19.5.2015 15:45:38   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: araj

meni je vodio trudnocu dr. Vernes i rekao, kao double nije toliko poutzdan koliko je tripl test. Ja sam double test uradila kod Mehmedbasica i bio je hvala Bogu ok. Kad sam radila tripl test kod dr. Vernesa, on je to poslao u labora.Ilidza i dosao nalaz da je double uredu al da tripl test nije uredu. Kad sam ga pitala o cemu se radi, kaze ma sve je u bozijim rukama. Da je NN ok, nosna kost, butna kost. Al nikakvog objasnjenja sto nije uredu. Kad sam otisla kod dr. Murtezica, objasnio mi je da je promblem sto se nikad ne zna tacno u kojoj si sedmici i danu trudnoce i da hormoni kod zena iz sata u sat se mijenjaju. I zato je pokazao da nesto nije uredu. Tako da sad idem samo na GAK.

ja ovdje moram reagovati
problem je ako doktor ne zna da utvrdi u kojoj si sedmici trudnoce. u principu kad dodjes na vrijeme da konstatujes trudnocu a to je do neke 8 sedmice sve trudnoce u pocetku su identicne i nema genetike, nego vaze ista pravila za formiranje ploda. i jako je jednostavno utvrditi na dva nacina: danom zadnjeg ciklusa ili uzvom. kod mene bi po danu ciklusa bebe bile mnogo starije ali nisu tako da se kod mene trudnoca vodi po starosti bebe uzvom (zbog duzih ciklusa i odnodjenih ovulacija). u principu ako je ciklus ok onda se ti neki dani pododuraju (mozda ima odstupanja u par dana a ne u sedmicama ko kod mene) i to je znak da trudnocu moras voditi po starosti bebe uzvom a ne plodnim danima se ravnati.

pocetak trudnoce kod svake trudnice je u prvih par mjeseci isti, formira se zuto tijelo tj kesica, zametak, pa onda se razvija plod, srce se cuje u tim nekim prvim pregledima, pa formira se posteljica. tek kasnije dolazi do genetike i neka beba bude krupnija i duza (to tek iza 5og mjeseca). tako da to ne moze ni sekunde biti razlog zasto je tripl pouzdaniji od dubla jedino ako doktor prizna da nije dobro utvrdio i vodio trudnocu dolazi do odstupanja iz tabela za dabl i tripl (u formularima).

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1452
19.5.2015 15:51:56   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: araj

trudnice da vas pitam. Posto mi je zeljezo 10, doktor mi je dao da pijem Tothema ampule za zeljezo. Po upustvu pise da je najbolje prije jela. Ja to sve povratim. I kad jedem i popoijem to, jedva se suzdrzim da ne povratim. Jeste li vi koristili ove ampule? i od prije 5 dana su me pozele boliti sake kad hocu da ih skupim.Jeste li vi s tim imale problema? Mozda mi fali kalcijuma?

sto se tice toteme ja sam je pila kad mi je zeljetzo bilo 1,8. pila dvije ampule ujutru na prazan stomak i jednu navece i tako 3 mjeseca. fazon je da stvarno pijes na prazan stomak (navece sam pila prije jela), mozes dodati malo vode ali imaces vise za progutati zato je najbolje eksirati (mozes zaliti vodom odmah poslije toga). meni je prva 3-4 dana bilo tesko kasnije sam ih pila ko mlijeko.
ne znam za kalcij i kako se veze za zeljezo. mislim da ne bih trebala piti na svoju ruku. jedino sto mozes je pojacati unos vitamina c jer se zeljezo biljnog porijekla teze apsorbuje u organizmu za razliku od onog zivotinjskog porijekla (iz crvenog mesa). zato je salate potrebno zacinjavati limunom ili limetom kako bi se sto vise iz biljaka apsorbovalo zeljeza.

ako si vadila krv nedavno trebalo bi u nalazima da ti pise koliki ti je kalcij. koliko znam jedno s drugim nema veze jer ja sam imala jako lose zeljezo a kalcija sam imala viska.

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1453
19.5.2015 16:29:38   
novo Ime
Dobar dan,
kod mene nekako pticije vrijeme (seva sova roda). Ja sam jutros u 6 ustala, isla registrovati auto, po kuci trc vrc i zaspala- Od 1 do pola 4. Evo me ko da me pregazio kombajn. Kod nas su sad neki praznici i mm htio odletiti za bosnu jednu heftu (jer ovo ljeto nema ove dijaspore dole). rekoh a sto ne bi autom pa da svi idemo.. Ja cu kao pitati dr. smijem li. MA non stop kontam i mislim ipak da sjedim mirna kuci i koristim skajp. Puno je 15 tak sati voznje.

Sto se tice nalaza kod mene je svaki put pisa i krv, Sad abd u petak imam kontrolu i ogtt. I onda jos jednom nakon 4 hefte i onda ide svako dvije. Ja od pocetka tr imam blago povecane leukocite. sto veze nemam.

Pitanje JESU LI POCELI KUKURUZI se prodavati?

Endometrioza - 2007, 5x IUI, ICSI 3x, FET 1x
IDIOPAT
ICSI br.3 08.12.15 BINGO
"Kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmi i poljubi je..."

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1454
19.5.2015 16:57:46   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: *nur*

LTM nisam rekao mi jeda double nema potrebe da radim.A za taj tripl mi je rekao tek tamo u junu kao to je njegova preporuka,tako valjda svima preporucuju

Draga meni su preporucili da radim double bez obzira sto je nuhalni bio ok,pa sam odbila,onda promjenim dr pa me on posalje na triple jer mi rece da je to rutina jer je besplatan na dip-u,ja uradila i hvala Bogu pokazao se uredan

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1455
19.5.2015 16:59:09   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: novo Ime

Dobar dan,
kod mene nekako pticije vrijeme (seva sova roda). Ja sam jutros u 6 ustala, isla registrovati auto, po kuci trc vrc i zaspala- Od 1 do pola 4. Evo me ko da me pregazio kombajn. Kod nas su sad neki praznici i mm htio odletiti za bosnu jednu heftu (jer ovo ljeto nema ove dijaspore dole). rekoh a sto ne bi autom pa da svi idemo.. Ja cu kao pitati dr. smijem li. MA non stop kontam i mislim ipak da sjedim mirna kuci i koristim skajp. Puno je 15 tak sati voznje.

Sto se tice nalaza kod mene je svaki put pisa i krv, Sad abd u petak imam kontrolu i ogtt. I onda jos jednom nakon 4 hefte i onda ide svako dvije. Ja od pocetka tr imam blago povecane leukocite. sto veze nemam.

Pitanje JESU LI POCELI KUKURUZI se prodavati?

user posted image user posted image user posted image i ja ih cekam,al nema jos user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu novo Ime)
Neposredna veza do poruke: 1456
19.5.2015 18:27:46   
*pcelica*

Hahaha jest potraga za Prolom vodom
LTM ma nije mi jasno sto me upucuje na taj test,sve sa mjerama je OK hB.Izgleda da im je to neka rutina

Meni dr koja mi je radila fetalni kaze da je u svim drugim zemljama, pa i ovim u nasem okruzenju double i tripl rutinski pregled koji se radi svim trudnicama. Samo se kod nas jos uvijek od toga pravi bauk i prepadaju trudnice. Najvjerovatnije da polahko i kod nasih doktora to prelazi u praksu. Zato nista se ne brini sve je to aBd u redu. I kod mene je nuhalni bio 1,8.

E sad DD Kako ste mi sve onako redom?
LTM user posted image za pametnicu. Pusti ''dobronamjernike'' ona ce izbaciti pelenu kad ona bude spremna.. Sta si trebala, peglati i sebe i dijete kad ona nije bila spremna. Ovako ce ona to savladatiu rekordnom vremenu.

Ziel ne znam da li sam ti cestitala na pregledu (zaboravna zena) U svakom slucaju drago mi je da je sve u redu i cestitam na djecaku user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1457
19.5.2015 18:38:43   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: alman

Psiholog27...04.05 user posted image valjda se porodila user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image porodila se user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. user posted image
Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
ziel ...19.11. user posted image

Leena .....14.12.

Stvarno se sa mnom nesto cudno desava. Hajd sto zaboravljam, nego sam zaboravila i citati. Tri put citam i procitam uvijek sataras. E reko vidi nicka. Jedva potrefih user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1458
19.5.2015 19:05:55   
lala88
pada kisa na polju, kaplje mi po prozoru user posted image
Super je kako je zahladilo i pada kisa, pada li kod vas ?

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1459
19.5.2015 19:25:51   
*nur*

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Hahaha jest potraga za Prolom vodom
LTM ma nije mi jasno sto me upucuje na taj test,sve sa mjerama je OK hB.Izgleda da im je to neka rutina

Meni dr koja mi je radila fetalni kaze da je u svim drugim zemljama, pa i ovim u nasem okruzenju double i tripl rutinski pregled koji se radi svim trudnicama. Samo se kod nas jos uvijek od toga pravi bauk i prepadaju trudnice. Najvjerovatnije da polahko i kod nasih doktora to prelazi u praksu. Zato nista se ne brini sve je to aBd u redu. I kod mene je nuhalni bio 1,8.

E sad DD Kako ste mi sve onako redom?
LTM user posted image za pametnicu. Pusti ''dobronamjernike'' ona ce izbaciti pelenu kad ona bude spremna.. Sta si trebala, peglati i sebe i dijete kad ona nije bila spremna. Ovako ce ona to savladatiu rekordnom vremenu.

Ziel ne znam da li sam ti cestitala na pregledu (zaboravna zena) U svakom slucaju drago mi je da je sve u redu i cestitam na djecaku user posted image

Hvala,ma tako sam i ja pretpostavila.Jesi li ti radila tripl?

Neposredna veza do poruke: 1460
19.5.2015 19:31:45   
*pcelica*
Nisam. Ja sam radila fetalni skreening. Zakasnila na double a bilo mi rano za triple. Pa mi rekli da uradim skreening da se ne bakcem i nehodam po doktorima. A sve tije to u pet deka. I ja sam bila istraumirana. Hajd sto sam ja nego cijelu uzu familiju nasekirala. Dok mi dr nije neke stvari objasnila i pojasnila. Onda sam se smirila i poravnila. Tako iz vlastitog iskustva ti kazem. Ne sikiraj se. To je sad praksa nekih ljekara da preventivno salju trudnice na te preglede.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1461
19.5.2015 19:41:34   
rose
za mene vec znate u prosloj radila triple i bio los, onda amnio i sve ok...sad sam preskocila triple jer bi bio losiji...i odmah na amnio user posted image

ja s malom jedva stigoh prije kise...od vrtica nam je par minuta hoda...u zadnji momenat stigosmo prije velike kise user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1462
19.5.2015 19:45:29   
LieToMe RR
vidim vi aktivne user posted image
ja skacem sa curicom user posted image ne znam odakle joj vise snaga, ja sam krepana. sreca pa je malo zahladilo. jedva cekam dragog da dodje da se ukljuci u aktivnostiuser posted image
odoh slagati lego, vise ples i humpty dumpty nisu interesantni user posted image

ugodna vam noc i lijepi snovi (ako se ne cujemo vise)
pusa od mene i mojih cura

Neposredna veza do poruke: 1463
19.5.2015 19:55:18   
Carobno jutro

ja bas uzivam kako ovo malo rashladi kisa. Cekam Eurosong da gledam. Polufinalna vecer. Nema nas ali nema veze, navika neka da se gledauser posted image .

I ja sam preskocila te testove sve i otisla na amnio kao i rose. Iako mi je NN bio odlican i svi ostali parametri ali sam amnio radila radi ranijih izgubljenih trudnoca.

Neposredna veza do poruke: 1464
19.5.2015 20:00:58   
maksi
Dobro vece, fino je zahladnilo ja rastvorila sve da se ishladi stan,ma milina, a bilo je sparno mislila crknucu.

Ja sam radila fetalni skreenning i nista vise sve je bilo u najboljem redu nuhalni bio 1,8 mm,doktorica zadovoljna a i ja rekla da mogu uraditi dabl i tripl test ja jednostavno nisam zeljela da se dodatno stresiram jer sam bila ko luda od pregleda do pregleda jer sam prije ove trudnoce imala mised tako da sam se smirila tek kada sam pocela da osjecam bebu.

Odo da odmaram, laku noc

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1465
19.5.2015 20:05:23   
*pcelica*
Ja sam izgleda tu kisu prespavala.A zaklela bih se da sam samo zmirila user posted image Umorila sam se danas. Svekrvin sam sprat sredila ko apoteku. Ona je jos uvijekkod brata, pa kontam kad dodje dolazit ce joj na zalost. Pa sve otvorila i sve sredila da ne mora se muciti kad dodje. Onda usput malo i kod sebe poradila. Cak sam rijesila i misterij zvani zalivanje paprika hahaha. Sinoc odem do baste da zalijem paprike u plasteniku, kad one zalivene, jutros isto. Komsinica zaljeva da se ja ne mucim. user posted image Inace ona i sveki se bas paze i druze

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1466
19.5.2015 20:44:30   
rose

Ja sam izgleda tu kisu prespavala.A zaklela bih se da sam samo zmirila user posted image Umorila sam se danas. Svekrvin sam sprat sredila ko apoteku. Ona je jos uvijekkod brata, pa kontam kad dodje dolazit ce joj na zalost. Pa sve otvorila i sve sredila da ne mora se muciti kad dodje. Onda usput malo i kod sebe poradila. Cak sam rijesila i misterij zvani zalivanje paprika hahaha. Sinoc odem do baste da zalijem paprike u plasteniku, kad one zalivene, jutros isto. Komsinica zaljeva da se ja ne mucim. user posted image Inace ona i sveki se bas paze i druze

kako je to fino...em si ti pripazila sveki i sredila sprat em kona pazi i nju i tebe user posted image

Neposredna veza do poruke: 1467
19.5.2015 20:59:41   
*pcelica*
Sveki i ja imamo stvarno super odnos. Nista mi za nju nije tesko ali stvarnp nije. A za ovih par dana sam se i s cukom sprijateljila. Bili smo mi i prije u korktnim odnosima ali na daljinu i kad je mm tu user posted image Sad ga hranim, malo sam se oslobodila.Sta ce on jadnicakkad me vidi onako izbezumljenu zavuce se u jedan cosak u boksu i ceka da zavrsim. MM me danas nesto zeza reko nemoj da pustim Maxa na tebe user posted image Jesam hrabra user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1468
19.5.2015 21:13:50   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

za mene vec znate u prosloj radila triple i bio los, onda amnio i sve ok...sad sam preskocila triple jer bi bio losiji...i odmah na amnio user posted image

ja s malom jedva stigoh prije kise...od vrtica nam je par minuta hoda...u zadnji momenat stigosmo prije velike kise user posted image

Kako izgleda amniocenteza, jel boli? Kakve mogu biti posljedice za bebu dok je jos u stomaku? To sa iglom ulaze preko stomaka da uzmu uzorak plodove vode ?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1469
19.5.2015 21:17:03   
*pcelica*
Ziel koja si ti nedjelja pa ti dr vidjela user posted image Ja sam isla u 14toj. Nije bila 100% sigurna

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1470
19.5.2015 21:20:12   
rose
IZVORNA PORUKA: ziel

Kako izgleda amniocenteza, jel boli? Kakve mogu biti posljedice za bebu dok je jos u stomaku? To sa iglom ulaze preko stomaka da uzmu uzorak plodove vode ?

da tako se uzima uzorak..ne boi vise od vadjenja krvi...ako nije cak ni manje...dr na UZ prati gdje je beba i trazi mjesto gdje ce ubosti da ne povrijedi bebu...nakon toga par dana mirovanja kuci...izbjegavati dizanje teskih stvari i naprezanja...posljedice su veoma rijetke a mogu biti od gubitka plodove vode koja se inace obnavlja do infekcije koja moze ugroziti bebu...ne znam tacne omjere rizika ali rizik postoji...neki dr preventivno daju antibiotike

< Poruku je uredio rose -- 19.5.2015 21:21:54 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1471
19.5.2015 21:36:22   
ziel

Ziel koja si ti nedjelja pa ti dr vidjela user posted image Ja sam isla u 14toj. Nije bila 100% sigurna

U cetvrtak ce biti punih 14. Vjerovatno se kod djecaka bolje vidi. Tako je rekla nakon sat vremena UZ-a... a u cet.cu ponovo otici da izmjeri nuhalni, nije mogla jucer beba nije bila poslusna, pa dr.sumnja da se ne moze namjestiti kao druge bebe zbog one pregrade sto mi je ustanovljena tek kad sam ostala u drugom stanju.

Rose ... nadam se da cu uspjeti zavrsiti ovo u cet.i sa dobrim nalazima pa da ne moram razmisljati o tim daljim pretragama kao sto je amnio...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1472
19.5.2015 21:38:10   
rose

U cetvrtak ce biti punih 14. Vjerovatno se kod djecaka bolje vidi. Tako je rekla nakon sat vremena UZ-a... a u cet.cu ponovo otici da izmjeri nuhalni, nije mogla jucer beba nije bila poslusna, pa dr.sumnja da se ne moze namjestiti kao druge bebe zbog one pregrade sto mi je ustanovljena tek kad sam ostala u drugom stanju.

Rose ... nadam se da cu uspjeti zavrsiti ovo u cet.i sa dobrim nalazima pa da ne moram razmisljati o tim daljim pretragama kao sto je amnio...

kod moje bebe se vidjelo nesto ko chuna oko 17-e sedmice... i ja vidjela svojimm ocima i dr...a ipade da je cura i sad se fino vidi da je cura...opet ja svojim ocima vidim...znaci moze biti i pupcanica, 14-a sedmica je jos prerano...sacekaj bar do 20-e za spol user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1473
19.5.2015 21:46:39   
ziel

kod moje bebe se vidjelo nesto ko chuna oko 17-e sedmice... i ja vidjela svojimm ocima i dr...a ipade da je cura i sad se fino vidi da je cura...opet ja svojim ocima vidim...znaci moze biti i pupcanica, 14-a sedmica je jos prerano...sacekaj bar do 20-e za spol user posted image

Ma naravno nije to toliko ni bitno, sad mi je prioritet da nuhalni bude u granicama normale a za spol ima vremena mada mi je bilo jako.drago kada je rekla da vidi djecaka user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1474
19.5.2015 22:09:35   
lala88
je li moras imati odredjen br godina da bi te dr poslao na te testove iako je nuhalni ok? Jer ovaj moj je radio uzv svih organa, mjerio sve paramtre, mjerio nuhalni i pitao me koliko imam godina, nesto pogledao i rekao sve je ok? Uopste nije spominjao ni duble ni triple ni amino, bas nista.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

najdraže voće?
marny

koje voće najviše volite papati:)

pa koje:=)? (87%)

pa koje:=)? (13%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *