|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
18.5.2015 11:13:20   
alman

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: lala88

LTM sretan rodjendan sve najbolje. Kazes da samo o hrani pricamo, a ti nam jos slike postavljas user posted image
Ja uranila, nemogodo spavati posle muzevog odlaska na posao i sad se prevrcem, valja traziti kakav film.
Kako ste od jutros sve; Rose, maksi je li bolje,? Ziel kakvo je stanje kod tebe, je li palo pomirenje?

Vjeruj da je super atmosfera, ne ureklo se user posted image Cak sam ga jucer malo provocirala al nije nasjeo, samo se smijao, naletila mu neka dobra, stvarno je super, od petka smo samo hodali negdje, a evo i danas idemo na fetalni, docekali smo i ovaj dan user posted image

sretno na kontroli, da sve bude uu njaboljem redu user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1326
18.5.2015 11:17:57   
alman

IZVORNA PORUKA: LieToMe

user posted image Hvala vam puno od srca, sto mi uljepsavate ovaj dan svojim iskrenim cestitkama i zeljama!!!
aidana sretan rodjendan i tvom malcu!!! nek vam je ziv i zdrav i sretan!!!

Ja sam tako happy danas, ne samo zbog rodjendana nego eto onako sam happy. Kolege s posla su odusevljene zakuskom (jutros mi je mm pomogao da transportujem slatkise i sokove u kancelariju), bas je neka lijepa atmosfera.

Sad me zvali sa recepcije kaze imaju dostavu za mene. Sidjem kad me dole ceka predivna orhideja, pogledam cedulju kad od mog dragog, malene i bebe user posted image user posted image user posted image
A iznenadio me pravo s obzirom da sam vec dobila poklon jutros user posted image

ziel draga sretno na pregledu i uzivaj sa dragim u posmatranju bebice user posted image vidis kako malo komunikacije i relaksirajuceg razgovora popravi stvari. zelim ti od srca da ti do kraja zivota bude kao danas.

user posted image za iznenadjenje, bas su divni, jesi li se rasplakala, mene kako hormoni pucaju ja bih potok suza pustila user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1327
18.5.2015 11:25:32   
sabiinaa
Pozdravcic svim user posted image nisam se dugo javila , ovako kakva su vasa iskustva ja sam 33+5 sedmica pocela sam se otvarat grlic smeksan uglavnom propisane su mi pregesteron inekcije i pijem dobrostan , imam jak pritisak dole . uh puno sam uplasena

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1328
18.5.2015 11:30:15   
alman

IZVORNA PORUKA: sabiinaa

Pozdravcic svim user posted image nisam se dugo javila , ovako kakva su vasa iskustva ja sam 33+5 sedmica pocela sam se otvarat grlic smeksan uglavnom propisane su mi pregesteron inekcije i pijem dobrostan , imam jak pritisak dole . uh puno sam uplasena

samo sto vise miruj, i to u lezecem polozaju ako mozes sto vise, a ne da sjedis, barem sam ja tako skontala od ovih zenica koje su vec imale s tim roblem pa su mirovale, nemoj se sikirati sve ce to prociuser posted image

(odgovor članu sabiinaa)
Neposredna veza do poruke: 1329
18.5.2015 11:30:57   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: alman

user posted image Hvala vam puno od srca, sto mi uljepsavate ovaj dan svojim iskrenim cestitkama i zeljama!!!
aidana sretan rodjendan i tvom malcu!!! nek vam je ziv i zdrav i sretan!!!

Ja sam tako happy danas, ne samo zbog rodjendana nego eto onako sam happy. Kolege s posla su odusevljene zakuskom (jutros mi je mm pomogao da transportujem slatkise i sokove u kancelariju), bas je neka lijepa atmosfera.

Sad me zvali sa recepcije kaze imaju dostavu za mene. Sidjem kad me dole ceka predivna orhideja, pogledam cedulju kad od mog dragog, malene i bebe user posted image user posted image user posted image
A iznenadio me pravo s obzirom da sam vec dobila poklon jutros user posted image

ziel draga sretno na pregledu i uzivaj sa dragim u posmatranju bebice user posted image vidis kako malo komunikacije i relaksirajuceg razgovora popravi stvari. zelim ti od srca da ti do kraja zivota bude kao danas.

user posted image za iznenadjenje, bas su divni, jesi li se rasplakala, mene kako hormoni pucaju ja bih potok suza pustila user posted image

Hvala alman za one divne cestitke user posted image user posted image
orhideja je divna (vec ih imam par kuci) i sve su jednobojne ova je satirana, pirgava, rozo-zuta sa tim divnim zutim, rozim i bijelim pjegicama po sebi user posted image

Nisam se rasplakala, bas sam nekako happy, sva sjajim user posted image a i bebebica je vesela, udara se cijelo jutro (moze biti da je i od predoziranja muffinima user posted image )

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1330
18.5.2015 11:36:26   
LieToMe RR

samo sto vise miruj, i to u lezecem polozaju ako mozes sto vise, a ne da sjedis, barem sam ja tako skontala od ovih zenica koje su vec imale s tim roblem pa su mirovale, nemoj se sikirati sve ce to prociuser posted image

evo alman ti je rekla.
ja sam u prvoj trudnoci bila u procesu mirovanja (pila ginipral i apaurine i jos neke bobe za srce...) elem sto vise lezanja i odmaranja, izbjegavaj bilo kakva naprezanja i fizicku aktivnost. ustaj samo za ono sto bas moras (do wc-a i da jedes) a i to mozes u polu-lezecem polozaju
sretno i nemoj se sekirati. ima nas koje smo imale i teze situacije pa se porodile na termin

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1331
18.5.2015 11:46:50   
Leena

evo alman ti je rekla.
ja sam u prvoj trudnoci bila u procesu mirovanja (pila ginipral i apaurine i jos neke bobe za srce...) elem sto vise lezanja i odmaranja, izbjegavaj bilo kakva naprezanja i fizicku aktivnost. ustaj samo za ono sto bas moras (do wc-a i da jedes) a i to mozes u polu-lezecem polozaju
sretno i nemoj se sekirati. ima nas koje smo imale i teze situacije pa se porodile na termin

Ja sam imala kontrakcije obje trudnoce (imam i sada, nisu vidjljive na uz, ali osjetim povremeno, i dr. mi je na prosloj kontrli vidjela hematom, za koji kaze da je posljedica tih kontrakcija). Ugl. isto kao LieToMe, pila apaurine, giniprale itd., E sam rodila malo prije termina, ali u 9. mjesecu, a L sam cak i prenijela, tako da nema pravila. Pitala sam dr sta sada rade u slucaju kontrakcija kasnije, jer nema vise gyniprala, ona je rekla strogo mirovanje.. Dojadi i to, ali eto imas jos malo vise od 3 sedmice toga i od 37+1 si ok i da krene. Ne sekiraj se.

Ljubac svima, ja sam opet u frci, ali eto virnem s vremena na vrijeme :)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 1332
18.5.2015 12:05:27   
alman
super forum proradio, e jest me i nervirao preko vikenda
sretna vam nova radna sedmica, sretno i na kontrolama koje idu ove sedmice, trebala bih i ja do kraja sedmice da odem na kontrolu,al mi je sedmica popunjena poslovima i obavezama pa valjda nadjem vremena, al ja sam sigurna da se jos uvijek bebi nije nigdje okrenula, jer kad se podje protezati to su kome zive, stomak ide na sve strane user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1333
18.5.2015 12:07:49   
alman
danas sam usla u 35 sed. user posted image jos samo 42 dana do termina jedva cekam ako Bog da svoju user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1334
18.5.2015 12:28:08   
rose

IZVORNA PORUKA: Leena

evo alman ti je rekla.

Ja sam imala kontrakcije obje trudnoce (imam i sada, nisu vidjljive na uz, ali osjetim povremeno, i dr. mi je na prosloj kontrli vidjela hematom, za koji kaze da je posljedica tih kontrakcija). Ugl. isto kao LieToMe, pila apaurine, giniprale itd., E sam rodila malo prije termina, ali u 9. mjesecu, a L sam cak i prenijela, tako da nema pravila. Pitala sam dr sta sada rade u slucaju kontrakcija kasnije, jer nema vise gyniprala, ona je rekla strogo mirovanje.. Dojadi i to, ali eto imas jos malo vise od 3 sedmice toga i od 37+1 si ok i da krene. Ne sekiraj se.

nadam se da su te makar mucnine popustile user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1335
18.5.2015 12:44:51   
maksi
Mislim da sam se predozirala magnezijumom,imam proljev da izvinete user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1336
18.5.2015 13:06:24   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Mislim da sam se predozirala magnezijumom,imam proljev da izvinete user posted image

user posted image hajd sta fali, malo ces se "iscistiti" nije ni to lose user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1337
18.5.2015 13:47:53   
maksi
Potpuno se slazem pogotovo sto me muci zatvor u ovoj trudnoci user posted image

IZVORNA PORUKA: maksi

user posted image hajd sta fali, malo ces se "iscistiti" nije ni to lose user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1338
18.5.2015 14:23:12   
lala88
drage moje, ja izgleda film i malo mi se prispa i hajd necu dugi i sad otvori oci, inace nikad nespavam po danu, definitivno sam u desetom stanju user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1339
18.5.2015 14:30:44   
LieToMe RR
ja ne mogu da disem user posted image em se beba gurka i udara, cini mi se tacno me nogicama potkloca ispod pluca, ko riba na suhom budem...em imam situaciju "muffin overdose" user posted image a em mi i vruce (ova neka sparina Boze sacuvaj) samo da mi se dovuci kuci

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1340
18.5.2015 14:43:34   
Bella.88

evo alman ti je rekla.

kako si ti sada?
meni su dali dabroston i apaurin
i povećali mi magnezijum i to mi i danas dr.naglasi ovaj direct,a vidim vi se žalite da vam ne pašeuser posted image

mene naručiše 28.05,dan prije ću leći ako Bog da
imam uradit bris i lab.nalaze,pa gore kod interniste i eto nam curiceuser posted image

LTM sretan rođendan i sve najbolje,ja bih ovo sa druge slike njam,a divan si poklon dobilauser posted image
aidana sretan rođendan i tvom momku,da ti je uvek sretan i nasmijanuser posted image koliko je napunio godina?
ziel sretno na kontroli draga
mala c.nemoj se sekirat,nek je đavo nosi,ali nemoj se ni žalit mužu pusti
zna on kakva je ona,ali mu je ona majka...,ti nemoj kontaktirat sa njom uopšte,ali njega nemoj odvajat od nje
uživaj u trudnoći,još malo i uživaćeš u svom zzamotuljku sa svojim mužek,a za druge nek te boli uvo

almanuser posted image brzo ćeš i ti,šta bi hoće li biti carski?

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1341
18.5.2015 15:20:12   
rose

ja ne mogu da disem user posted image em se beba gurka i udara, cini mi se tacno me nogicama potkloca ispod pluca, ko riba na suhom budem...em imam situaciju "muffin overdose" user posted image a em mi i vruce (ova neka sparina Boze sacuvaj) samo da mi se dovuci kuci

sve je to zbog uske majice user posted image ...kod mene hlace uske...tacno se razrahatim kad obucem one neke vreceste user posted image

< Poruku je uredio rose -- 18.5.2015 15:21:50 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1342
18.5.2015 15:28:08   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

sve je to zbog uske majice user posted image ...kod mene hlace uske...tacno se razrahatim kad obucem one neke vreceste user posted image

nije bona toliko uska, jesu malo sike dosle do izrazaja ali ima puno elastina i pamuka user posted image mislim da je nekakav tezak dan, neka je sparina, a kod nas u kancelariji ko u paklu (ni klima ne pomaze)
pantalone su mi ok jesu fine uske ali ne stisce me nista, jos imam i duboke gacice i onaj steznik tj gacice sa pojasom sva sam upakovana user posted image

a kuci kad dodjem imam jedne drndave helanke koje su vec zrele za baciti (pamucne pa se one loptice uhvatile po njima) ali one su tako preudobne, meni ih se zao kotarisati. a vala jedva cekam da dodjem kuci, da malo noge ispruzim i odmorim.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1343
18.5.2015 15:31:46   
araj
draga LTM sretan ti rodjendan. Da si uvjek tako vedra, nasmijana i raspolozena user posted image Jucer sam previse jela, da sam se jedva kretala po kuci. Izbjegavam to prejedanje, al kad je muz tu, to je nemoguce izbjeci :)

Neposredna veza do poruke: 1344
18.5.2015 15:35:43   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: araj

draga LTM sretan ti rodjendan. Da si uvjek tako vedra, nasmijana i raspolozena user posted image Jucer sam previse jela, da sam se jedva kretala po kuci. Izbjegavam to prejedanje, al kad je muz tu, to je nemoguce izbjeci :)

hvala i tebi i bella.88 na divnim zeljama i cestitkama user posted image user posted image

ja ne znam ni sta cu za rucak. mm ovu heftu radi drugu, sto znaci da cemo se mimoilaziti konstantno. a mrzi me kuhati za jedno, a ne mogu ni neku brzu hranu...tacno nikako trudnici ugoditi user posted image

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1345
18.5.2015 15:41:37   
lala88
LTM hajd kod mene na maslenjak sa suhim mesom i paprikama (inace moj omiljeni maslenjak) I ja sad najvise volim helanke i haljine, inace ne volim kad me nesto stisce a pogotovu kako je pupa narstla

Neposredna veza do poruke: 1346
18.5.2015 15:47:11   
LieToMe RR
uuuuuuu zvuci ukusno user posted image

sad me dragi zvao donijece sveki punjenih paprika (evo mi vec voda ide na usta). moracu se bolje organizovati ovu heftu da ne dumam kad dodjem s posla kuci.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1347
18.5.2015 15:51:47   
alman

IZVORNA PORUKA: Bella.88

evo alman ti je rekla.

kako si ti sada?
meni su dali dabroston i apaurin
i povećali mi magnezijum i to mi i danas dr.naglasi ovaj direct,a vidim vi se žalite da vam ne pašeuser posted image

mene naručiše 28.05,dan prije ću leći ako Bog da
imam uradit bris i lab.nalaze,pa gore kod interniste i eto nam curiceuser posted image

LTM sretan rođendan i sve najbolje,ja bih ovo sa druge slike njam,a divan si poklon dobilauser posted image
aidana sretan rođendan i tvom momku,da ti je uvek sretan i nasmijanuser posted image koliko je napunio godina?
ziel sretno na kontroli draga
mala c.nemoj se sekirat,nek je đavo nosi,ali nemoj se ni žalit mužu pusti
zna on kakva je ona,ali mu je ona majka...,ti nemoj kontaktirat sa njom uopšte,ali njega nemoj odvajat od nje
uživaj u trudnoći,još malo i uživaćeš u svom zzamotuljku sa svojim mužek,a za druge nek te boli uvo

almanuser posted image brzo ćeš i ti,šta bi hoće li biti carski?

znaci ti ces nam ako Bog da u maju roditi, hajd nek samo bude hairli, a kako nam se slabo javljaju ostale user posted image sa spiska ja sam sljedeca, joj jos nisam ni svjesna, da je tako blizu, evo dok ovo pisem tacno me presjece stomak, bas mi je prebrzo proslo, sve nekako ubrzano, nisam se na uzivala nimalo, al eto nek se samo zivo i zdravo rodi pa cemo onda uzivati user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1348
18.5.2015 15:55:02   
alman
a ne znam jos nista za CR,vidjet cu kad odem na sljedecu kontrolu, a ja kako znam nema u Zenici te neke komisije kao u Sarajevu, zato cu i otici privatno kod dr. koji je sad nacelnik ginekoligije u kantonalnoj, pa da vidim sta ce mi reci user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1349
18.5.2015 15:58:09   
alman
moram vam se pohvaliti kako sam posla sa ciscenjem kuhinje user posted image , pec, mikrovalna, napa i frizider, kao i gornji elementi odradjeni, evo sad sjela da popijemo kafu pa cu vidjeti da ocistim i donje njih nemam puno, al mi je smrt ugao ne znam kako cu se zavuci u njega, a mm ne moze pogotovo, jedino da malca ubacim unutra user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kuhinja

da li bi u vikend-kuci porucile kuhinju koja kosta blizu 3000 eura sa svim elementima i puno drvo ili kuple gotovu od 200 eura i osnovne elemente

porucila od 3000 eura (39%)

tu gotovu bi ja od 200 e (61%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *