Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 9:01:51
aidana
Dobro jutro zene
LTM sretan rodjendan, sve najbolje. Danas je i mom djecaku rodjendan :) Ziel sretno na kontroli, super sto se ti i tm lijepo slazete.
Kod mene bilo radno. Citav stan digla ali nisam jos zavrsila. Oprale sve deke, jastuke, jastucnice prostirke...i taman mi se to sve osusi malac dobije virozu navece i povrati kod nas u krevetu po jorganima, jastucima...i opet sve nanovo. Sinoc i mm uhvati piljev, povracanje, temperatura. Nisam citavu noc spavala, sad samo jos na mene da predje. Isla sam jutros vaditi krv, do pijace, kupila tresnje, jagode, nektarine...i evo davim se. Ovi moji opet zaspali, premoreni.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 9:08:37
rose
poz zene, LTM hepi b dej ...cesto mi na forumu fali Like opcija
ja na posku a dan je predivan, juce malo po kuci pa dosao mm-ov tata, dovezoa drugu snahu pa izletili krako da vidi S...poslije se vratili kuci ni pomakla vise nisam ...i stomak me zaboli na kraju je mm malu okupao i osusio joj kosu do pola...ja sam lezala i cekala da prodje, ja joj kosu dosusila, pidzama i ona zaspala ubrzo a ja kasnije ko nova ...
jel se jos nekoj desava da se probudi xbog osjecaja da ce je ugustiti vlastita pljuvacka...ono ode na stranu u snu i imate osjecaj da se gusite...a okus je kao da je zgaravica...ma odvratno...tako sam sinoc skocila u krevetu, jedva sebi dodjoh...nije to prvi put, stalno mi se desava u ovoj trudnoci i vilica mi je dislocirana i stalno preklapa ko i pubicne kosti bas sam naka rastimana i previse
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 9:25:45
LieToMe RR
Hvala vam puno od srca, sto mi uljepsavate ovaj dan svojim iskrenim cestitkama i zeljama!!! aidana sretan rodjendan i tvom malcu!!! nek vam je ziv i zdrav i sretan!!!
Ja sam tako happy danas, ne samo zbog rodjendana nego eto onako sam happy. Kolege s posla su odusevljene zakuskom (jutros mi je mm pomogao da transportujem slatkise i sokove u kancelariju), bas je neka lijepa atmosfera.
Sad me zvali sa recepcije kaze imaju dostavu za mene. Sidjem kad me dole ceka predivna orhideja, pogledam cedulju kad od mog dragog, malene i bebe A iznenadio me pravo s obzirom da sam vec dobila poklon jutros
ziel draga sretno na pregledu i uzivaj sa dragim u posmatranju bebice vidis kako malo komunikacije i relaksirajuceg razgovora popravi stvari. zelim ti od srca da ti do kraja zivota bude kao danas.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 9:37:40
Carobno jutro
Jutro,
Ja tek ustadoh, sinoc gledala x faktor i ostala dugo
LTM, sve najbolje od srca muffini su krasni..prelijepo izgledaju
aidana i tvom djecaku sve njabolje
rose, mene tako cesto uhvati stomak, kontrakcije me sklepaju nicim izazvane. Popijem apaurin, legnem i to je to prodje. Zasto dodje, kako prodje, ne znam ni sama ali me bas boli kao da ce sad procuriti. A sto se tice te pljuvacke, to mi se pocelo desavati u zadnjih par dana, zagrcnem se u snu, prepadnem se i onda se probudim sva u strahu nekom, srce lupa pa kaslji..elem gusim se
mala curice, nadam se da je noga makar malo bolje a svekrvu ko šiša, ne obracaj paznju, znam da pogadja pogotovo jer je bez razloga ali ocito je da ne mozes nista promijeniti..mozda ona nekad shvati..pusti, ne sekiraj sebe..ako se ti ne cuvas, nece te niko cuvati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 9:41:43
LieToMe RR
Hvala rose puno nalijepim zeljama, ide jedan LIKE od mene i bebe
ja sam se prekjuce zagrcnula onako budna, otisla mi pljuvacka na stranu, mislila sam hajra mi nema jedva sam sebi dosla. gadno to brate pravo
ja sam ok u zadnje vrijeme, nema grceva od kako pijem duplu dozu mg (nikako da popijem ove kesice isto kao da ja pijem a nove se stvaraju ) tako da jedva cekam da se vratim onim starim dobrim sumecim. ja sam se opet u neznanju naradila za vikend ali eto, raduckam pa malo odmorim. uspjeli smo i film odgledati, i odgledala sam dvije epizode hanibala... sa malenom se sinoc igrali, skakala. mada ja ne volim kad ona navece pobjesni i tako skace u neogranicenim kolicinama, uvijek se sjetim svoje pokojne bake koja je vazda govorila ne skaci i ne smij se oplakaces. preksinoc nas je malo istraumirala pala je na krevetu, medjutim vise se ona prepadne nego sto se i udari. a meni svaki put srce stane, imam osjecaj zivot mi skrati svaki put.
ja cu danas malo da zabusavam na poslu (imam i zeleno svjetlo ) nije svaki dan rodjendan a i forum me poceo nervirati danima... sreca pa sad svaki post kad napisem za svaki clucaj copy ako ode u nepovrat da ne moram dva put kucati
IZVORNA PORUKA: rose
poz zene, LTM hepi b dej ...cesto mi na forumu fali Like opcija
ja na posku a dan je predivan, juce malo po kuci pa dosao mm-ov tata, dovezoa drugu snahu pa izletili krako da vidi S...poslije se vratili kuci ni pomakla vise nisam ...i stomak me zaboli na kraju je mm malu okupao i osusio joj kosu do pola...ja sam lezala i cekala da prodje, ja joj kosu dosusila, pidzama i ona zaspala ubrzo a ja kasnije ko nova ...
jel se jos nekoj desava da se probudi xbog osjecaja da ce je ugustiti vlastita pljuvacka...ono ode na stranu u snu i imate osjecaj da se gusite...a okus je kao da je zgaravica...ma odvratno...tako sam sinoc skocila u krevetu, jedva sebi dodjoh...nije to prvi put, stalno mi se desava u ovoj trudnoci i vilica mi je dislocirana i stalno preklapa ko i pubicne kosti bas sam naka rastimana i previse
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 9:44:23
ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Hvala vam puno od srca, sto mi uljepsavate ovaj dan svojim iskrenim cestitkama i zeljama!!! aidana sretan rodjendan i tvom malcu!!! nek vam je ziv i zdrav i sretan!!!
Ja sam tako happy danas, ne samo zbog rodjendana nego eto onako sam happy. Kolege s posla su odusevljene zakuskom (jutros mi je mm pomogao da transportujem slatkise i sokove u kancelariju), bas je neka lijepa atmosfera.
Sad me zvali sa recepcije kaze imaju dostavu za mene. Sidjem kad me dole ceka predivna orhideja, pogledam cedulju kad od mog dragog, malene i bebe A iznenadio me pravo s obzirom da sam vec dobila poklon jutros
ziel draga sretno na pregledu i uzivaj sa dragim u posmatranju bebice vidis kako malo komunikacije i relaksirajuceg razgovora popravi stvari. zelim ti od srca da ti do kraja zivota bude kao danas.
Hvala vam puno drage moje Muz se nesto dvoumi oko ulaska kod dr. ali obrlaticu ga, bas jako zelim da budemo oboje skupa dok gledamo mrvicu nasu Sad je vec oko 7cm Javicu vam se danas nakon pregleda, zakazana u 16:00
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:01:24
rose
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:02:39
rose
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Jutro,
Ja tek ustadoh, sinoc gledala x faktor i ostala dugo
LTM, sve najbolje od srca muffini su krasni..prelijepo izgledaju
aidana i tvom djecaku sve njabolje
rose, mene tako cesto uhvati stomak, kontrakcije me sklepaju nicim izazvane. Popijem apaurin, legnem i to je to prodje. Zasto dodje, kako prodje, ne znam ni sama ali me bas boli kao da ce sad procuriti. A sto se tice te pljuvacke, to mi se pocelo desavati u zadnjih par dana, zagrcnem se u snu, prepadnem se i onda se probudim sva u strahu nekom, srce lupa pa kaslji..elem gusim se
mala curice, nadam se da je noga makar malo bolje a svekrvu ko šiša, ne obracaj paznju, znam da pogadja pogotovo jer je bez razloga ali ocito je da ne mozes nista promijeniti..mozda ona nekad shvati..pusti, ne sekiraj sebe..ako se ti ne cuvas, nece te niko cuvati
ziel, sretno na kontroli
ok, nisam jedina...izgleda da sem previse opustena...kazu za ove kosti pubicne da je zbog relaxina koji se luci da olaksa porod...izgleda da sam overdosed
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:04:01
lala88
ziel draga sretno na pregledu, obavezno nagovori mm da udje jer kad vidi bebu tek tad ce biti 100% siguran da si trudna, ovako on nevidi trudnocu (stomak) pa nekad pretjera sa reakcijom, a kad vidi bebu, svaki sledeci put ce se kontrolisati jer ce mu slika bebe biti pred ocima. Drage moje ovo nije drugo stanje, ovo je deseto stanje. Pocele mi smrditi noge, nikad u zivotu mu nisu smrdile noge, mogu 10 dana nositi iste carape ali nikad ne smrde (ali to neradim ) nikad mi obuca ne smrdi, carape mjenjam ne zbog smrada jer nemogu dugo nosati iste carape, a sinoc smrde mi noge haus, operem ih sapunom i one opet smrde i to smrde isto ko mm (kod njeg inace smrde noge haus) on svaki dan mjenja carape po 2 puta, ja masinu carapa njegovih perem. Da li je ovaj smrad ongu zbog trudnoce ili ce mi od sad uvjek smrditi noge mm me zeza, ja mu kazem da bebi smrde noge ko njegove i da ce mi prestati smrditi kad se bebi rodi, a on meni kaze moraces dvostruku vise nabaviti carapa ako bebi bude ne mene
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:08:07
LieToMe RR
inace sam htjela uzet mu givenchiev Pi neo jer taj voli ali me prodavacica skrenula ka necem novijem
uuuuu divno ja se tek sad sjetih da vas ovdje ima pravo puno ciji su muzevi i djeca bikovi neka lijepo, majska djeca. ovaj parfem je super (nedavno ga mirisala) ali mm je totalni ovisnik o hugo boss bottled (onaj sa sivim cepom) kad god ga pitam imas li kakvih drugih zelja za parfem, nema...uvijek je taj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:08:25
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: lala88
ziel draga sretno na pregledu, obavezno nagovori mm da udje jer kad vidi bebu tek tad ce biti 100% siguran da si trudna, ovako on nevidi trudnocu (stomak) pa nekad pretjera sa reakcijom, a kad vidi bebu, svaki sledeci put ce se kontrolisati jer ce mu slika bebe biti pred ocima. Drage moje ovo nije drugo stanje, ovo je deseto stanje. Pocele mi smrditi noge, nikad u zivotu mu nisu smrdile noge, mogu 10 dana nositi iste carape ali nikad ne smrde (ali to neradim ) nikad mi obuca ne smrdi, carape mjenjam ne zbog smrada jer nemogu dugo nosati iste carape, a sinoc smrde mi noge haus, operem ih sapunom i one opet smrde i to smrde isto ko mm (kod njeg inace smrde noge haus) on svaki dan mjenja carape po 2 puta, ja masinu carapa njegovih perem. Da li je ovaj smrad ongu zbog trudnoce ili ce mi od sad uvjek smrditi noge mm me zeza, ja mu kazem da bebi smrde noge ko njegove i da ce mi prestati smrditi kad se bebi rodi, a on meni kaze moraces dvostruku vise nabaviti carapa ako bebi bude ne mene
hahahaha bas me nasmija i to da cujem da se desava al eto vjerujem ipak je drugo stanje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:11:58
LieToMe RR
joj izvini ali meni ovo simpa moze biti da je od hormona. ja sam ko klimaktericna zena, samo se znojim (sreca pa mi znoj ne smrdi samo voda fakticki) i zna me dnevno tako 4-5 puta znoj obliti onako nicim izazvano.
sto se tice cipela, carapa, nogu... kod mog dragog malo noge tuknu ali nista specijalno ja ti u dm-u kupim njihove proizvode u spreju imaju za tabane i za cipele. s vremena na vrijeme kad sredjujem cipele i tene onda ih lijepo operem, prebrisem i naprscem unutra sa tim sprejom za cipele (izvlaci neugodne mirise). ja nekad kad operem nogice navece nasprejam tim mirisnim sprejom, mada nemam potrebu ali eto, budu mi noge svjeze. probaj banjati noge u vodi (dodaj malo morske soli i sode bikarbone) trebalo bi da ti pomogne a nece ti odmoci u svakom slucaju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:16:09
maksi
Jutrooooooooo,
Evo me naspavah se od apaurina ,jutros me nista ne boli. A vidim da nisam jedina sve nas fataju kontrakcije. Mislim da nas one upozoravaju da malo smanjimo ritam.
LTM draga sretan rodjendan,da si nam ziva i zdrava puno godinica. Bravo za tvog muza.
Rose vjeruj mi mene je kupanje klinaca sinoc dokusurilo,muz kaze jacu reko neka mogu,a plus obojica imaju duzi kosu. Kada sam ih zavrsila vise nisam mogla maknuti.
Ziel sretno na pregledu i poslusaj nas neka udje muz sa tobom
Mala curice bas te briga za svekrvu ne nerviraj se
Lala88 meni sada sve zivo smrdi isto sam lovacki pas samo njuskam
Carobno nek si se ti naspavala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:18:41
ziel
Trebao bi uci, malo cu ja to politicki izvesti A kod mene su noge smrdile prije trudnoce, hoce li sad u trudnoci prestati smrditi? haha Ja za sad samo precesto idem da pipi i malo me boli u donjem dijelu stomaka ali kako vidim na netu, to se ligamenti razvlace pa mora malo boljeti...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:19:07
lala88
LTM nema sta nisam pokusala, jednostavno ne ide. Kupi novu obucu i poslije prvog obuvanja one vec smde, jednostavo to je tako, ja se pomirila. On cim dodje s posla, carape baca u kantu za carape i ide temeljno pranje nogu. A svako 15 dana banjamo noge u morskoj soli i radimo manikuru obadvoje to ljeti pomogne, ali zimi ne. Ali kod mene smrde oprane. To su hormoni 1000%
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:21:29
Carobno jutro
joj sto se nasmija ovim nogama htjedoh ove psrejeve spomenuti ali vidm vec je neko napisao Imam ih i radi oni polica gdje cipele stoje pa ja to prskam non stop
rose, i mene te kosti bole ali nesto nisam obracala paznju na to, jer si ti i ranije pisala da te boli pa kontam to normalno bas me bole i jos ako dotaknem isto kao da se uvriedim elem kosti me bole sve lakse mi tako reci nego nabrajati sta pojedinacno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:26:25
rose
inace sam htjela uzet mu givenchiev Pi neo jer taj voli ali me prodavacica skrenula ka necem novijem
uuuuu divno ja se tek sad sjetih da vas ovdje ima pravo puno ciji su muzevi i djeca bikovi neka lijepo, majska djeca. ovaj parfem je super (nedavno ga mirisala) ali mm je totalni ovisnik o hugo boss bottled (onaj sa sivim cepom) kad god ga pitam imas li kakvih drugih zelja za parfem, nema...uvijek je taj
ja mislim da je ovaj moj malo bio razocaran sto ne donesoh Pi Neo...al hajd nek proba sta novo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:28:53
rose
IZVORNA PORUKA: maksi
Jutrooooooooo,
Evo me naspavah se od apaurina ,jutros me nista ne boli. A vidim da nisam jedina sve nas fataju kontrakcije. Mislim da nas one upozoravaju da malo smanjimo ritam.
LTM draga sretan rodjendan,da si nam ziva i zdrava puno godinica. Bravo za tvog muza.
Rose vjeruj mi mene je kupanje klinaca sinoc dokusurilo,muz kaze jacu reko neka mogu,a plus obojica imaju duzi kosu. Kada sam ih zavrsila vise nisam mogla maknuti.
Ziel sretno na pregledu i poslusaj nas neka udje muz sa tobom
Mala curice bas te briga za svekrvu ne nerviraj se
Lala88 meni sada sve zivo smrdi isto sam lovacki pas samo njuskam
Carobno nek si se ti naspavala
moja S ima kosu do pola ledja...kad lezi na stomaku i glavu digne...dodje do gaca..moze je i utrpati...vakat joj je za sishanje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:31:06
rose
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
joj sto se nasmija ovim nogama htjedoh ove psrejeve spomenuti ali vidm vec je neko napisao Imam ih i radi oni polica gdje cipele stoje pa ja to prskam non stop
rose, i mene te kosti bole ali nesto nisam obracala paznju na to, jer si ti i ranije pisala da te boli pa kontam to normalno bas me bole i jos ako dotaknem isto kao da se uvriedim elem kosti me bole sve lakse mi tako reci nego nabrajati sta pojedinacno
ma meni to prosli put tek u 8-9 mjesecu..sad me handri od pocetka jedva se okrenem ukrevet, muke dokm ustanem i slicno a nisam se puno udebljala da kazem da je do toga
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:37:14
LieToMe RR
vi mene nasmijaste pravo za vilicu, za noge, za pranje kose...
kod mene malena ima dugu kosu (sad joj ne negdje do pola ledja) samo je kod nje na mamu loknava pa se skupi pa ne izgleda strasno dok se ne opere. s tim sto smo mi uveli da je vise ne kupamo temeljito vikendom nego ili petkom ili ponedjeljkom (ja onda nedjelju budem slomljena, dok sebe, svoju kosu, pa nju... ja ne budem vise ni za sta)
hvala za sve rodjendanske cestitke da vas ne nabrajam poimenice
ja sam danas obukla malo uzu majicu nego inace (htjela trudnica da se sredi) a sve se osjecam ko morz da nisam sa kolegicama zakazala rodjendansku kafu na pauzi trknula bih kuci da sepresvucem bas se nekako morzasto osjecam sve nesto izletilo pupa, sike... (neprodajem nista samo se hvalim )
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:49:39
ernadanada
Jutroo zenice,evo i ja da se pridruzim cestitkama za rodjendan i pozelim sve naj naj.Takodje Ziel drago mi je sto si s muzicem sada u dobrim odnosima i obavezno da vidi bebicu.i naravno i vama puno srece da se ne svadjate vise nego da uzivate u trudnoci i naravno bebici kad dodje ABd....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 10:54:34
ziel
IZVORNA PORUKA: ernadanada
Jutroo zenice,evo i ja da se pridruzim cestitkama za rodjendan i pozelim sve naj naj.Takodje Ziel drago mi je sto si s muzicem sada u dobrim odnosima i obavezno da vidi bebicu.i naravno i vama puno srece da se ne svadjate vise nego da uzivate u trudnoci i naravno bebici kad dodje ABd....
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 18.5.2015 11:12:22
alman
Ooooooo jutrrroooooo trudnice drage vidim da ste sinoc bile plaho aktivne.
Ja samo da vas ovako u rano jutro (na ovaj lijep i divan suncan dan) pocastim sa malo rodjendanskih muffina bar ovako virtuelno (nadam se da ce biti prilike da probate nesto od mog slatkog programa nekad u buducnosti)