maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (8.5.2015 21:37:02)
|
Kod mene ista situacija,samo kod mene od djecaka postade cura. I bas mi je cudno da moja doktorica pogrijesi jer sa ove dvije trudnoce nije grijesila. Ne znam kako se ti osjecas ali ja sam malo zbunjena skroz jer sam se navikla na jedno a sada mi rece drugo.Zaista bi bila sretna da je cura poslije dva djecaka,ali mi je glupo da sada razmislj.am da je djevojcica a opet na sljedecoj kontroli kaze da je djecak mislim da bi se razocarala,zvuci nekako grubo nek mi je zivo. I zdravo ali ovo me skroz poremeti. IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: Marien IZVORNA PORUKA: alman Marien vjerujem da jedva cekas, i da ti se sigurno naduljilo sad na kraju, al sad ce to jos koji dan, samo da sve bude uredu, [sm=smiley1.gif] Od 1 maja imam preokret, do tad sam bila super a onda tezina, tegoba, bol u preponama, sva sam troma i nervozna, valjda to i Bog dragi da tako da sa radoscu ocekujes i prihvatas bolove, ponadam se svaki put kad zaboli. [sm=smiley1.gif] Hvala ti draga i u pravu si samo da hairli prodje sve, sve je spremno za malu princezu i jedva je cekamo. Kod tebe u zadnji cas promijenise na decka, pa kako to do sad nisu vidjeli misa li im [sm=smiley1.gif] Nek nam je ziv i zdrav mali drug a trece ce biti curica [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] eto preokret, ma ja nesto bas i nevjerujem ovom dr. u domu zdravlja, trebala bih za 15 dana da odem privatniku pa da vidim sta ce on reci [sm=smiley36.gif] al eto ovaj mi danas na ekranu pokazuje testise, al vidjet cemo sta ce biti na kraju[sm=smiley36.gif] a mali se bas obradovao, kad sam prosli put rekla da je seka, bilo mu je drago nije nista govorio, a jutros ja ulazim u auto kad on ko iz topa, mama je li braco, rekoh jest braco je a on se tako obradovao, i cijeli dan samo o tome prica, tako da bi mi bilo zao da se promjeni [sm=smiley1.gif] al opet nek je samo zivo i zdravo
|
|
|
|