ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj (9.5.2015 11:35:53)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro, Ja opet standardno, kafica, blakon, jutro prekrasno...mm na poslu. Juce se premorila. Ova dva dana cuvam od zaove malu pa bas se premorim. ALi dobrica je ona. Slusa me. Samo hrani bebu[sm=smiley36.gif] ziel, pisala sam nedavno da je i mene tako boljelo. Jajnik me pritisne Boze sacuvaj. Meni pojasnise da se siri sve, materica, pa da je normalno da tako boli. Meni bi to logicno, pa se i ne sekiram vise[sm=smiley36.gif]. I primijetila sam da kad se umorim ili kada duze sjedim onda me to podje boljeti. Kako se umorih ovih dana tako me i sinoco sklepalo, pomaknut nisam mogla[sm=smiley36.gif] Evo sada ne boli kad sam odmorilaa. A moze biti da je od dugog sjedenja na sijelu, do 01:00 nisam vise znala kako da se namjestim a muzevi se zapili, nece kuci, jedna zenica se bas namucila s dijetom od god. i po, i ona i dijete se namucilo , kako muskarci nemaju razumjevanja [sm=zmeden.gif] nadam se da moj nece biti takav kad dobijemo bebu... mislim da trebaju da stave porodicu na prvo mjesto.
|
|
|
|