Carobno jutro
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro zene, Ja odvukla dragog na posao pa da mogu uzeti auto, moram po ovaj novi clexan ici. Zalihe napraviti Dadoh sebi jutros vecu dozu, evo me jos sam ziva Ziel, ja sam na bolovanju, radila sam do polovine cetvrtog mjeseca a onda prokrvarila i obavezno na blovanje, tako da do daljenjeg ne radim. Mogu ti reci da mi je bas neobicno. Godinama idem na posao i sad k''o bez glave. Vremena na pretek. Ja sam inace pravnik, radim u jednoj Agenciji na poslovima zastupanja pred sudovima. Juce sam bila na poslu, pozeljela sve stvarno. Slozila bih se sa LTM koja kaze da su muskarci odlicni za radno okruzenje. Moje je u potpunosti zensko Ali slazemo se. sve imaju djecu pa me i razumiju sto mi je sreca velika. Ne prave mi probleme i to mi je veliko olaksanje i btw, juce na pijaci kupih svega osim farmerica Kupila sam dva grudnjaka. Kad sam vidjela kolike su korpe mal'' mi nesto ne bi. Rekoh teti onoj sto prodaje, nisu mi zar ovolike, ona se zavalila od smijeha, pa joj nezgodno reci jesu sinko jesu...kulturna bi pravo..Donesoh ih kuci, mm oplak''o od smijeha...sve se igrao sa njima Uh draga bas rano si otisla na bolovanje... Ja evo ulazim u 4.mjesec , nemam za sad nikakvih problema, osim manje vrtoglavice, ali radim i dalje, nekako guram A sto se tice radnog okruzenja, kod mene samo ja i doktor, ali se slazemo bas dobro, samo nas malo pacijenti izbace iz takta, nas bosanski narod... tu nema pomoci Ja sam fakat planirala raditi negdje tamo do augusta (termin mi je u septembru) medjutim poremeti mi planove to iznenadno krvarenje. Oplakala sam bolovanje, jer fakat volim svoj posao. Nije mi mrsko ici ali sta cu..prisiljena sam sada kod kuce iako sam sada doboro hvala Bogu pa se mogu malo i kretati, ali da vrijeme sporo prolazi to je definitivno. ma odmori nije ti posao 5 minuta od kuce vec cca 20 km voznje valja sve te vibracije i stres na cesti predeverati svaki dan 2x odmaram, nema mi druge sto kaze mm, tebe je trebalo na odvikavanje od posla poslati. Prave sam krize dozivljavala. 25 km, dva puta dnevno, hajde nije ni to problem, zacas to autoputem, nego guzvaaaaaaaaaaaaaaaaa...ne mozes da vjerujes koji je haos ujutro Ali eto navikne se na sve. Sad sam se odvikla
< Poruku je uredio Carobno jutro -- 6.5.2015 10:50:42 >
|