AAvalon -> RE: Trening i ishrana dojilje (3.5.2015 8:07:22)
|
Ja bih samo skembe da malo skinem... visoka sam 172, imam 61 kg poslije rodjenja blizanaca. Cak i vise kg sam imala nakon prvog sina, ali mi je stomak puno bolje izgledo i ja sam generalno bila zadovoljnija svojim izgledom (ili me je manje bilo briga, ne znam [sm=smiley36.gif]). Ne brinem se ni sad bas nesto puno, svjesna sam da dojim dvoje i da jedem (citaj:metem) sve pred sobom radi mlijeka, a voljela bih samo jednu ili dvije kilice da sletim, samo da mogu uci u svoje neke drage komade odjece a da ne izgledam kao kobasicica... a da radim neke trbusnjake i to, ne dolazi u obzir, nemam energije za to [sm=smiley36.gif]. Moj plan je da pocnem da pazim na ishranu kad twinsi napune 6 korigovanih mjeseci, pa im se mogne uvesti cvrsta hrana, nadam se da cu se tad malo manje sikirati oko toga koliko mlijeka imam [sm=smiley1.gif] Ali, javicu vam se tad, ja sam jako dobra u planiranju stvari za buducnost, ali kad dodje do toga da se sprovede dijeta u djelo, eh tu vec pocnem da padam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|