bejbibi -> RE: Trening i ishrana dojilje (11.9.2015 21:54:26)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe da se pridruzim ovoj temi [sm=smiley1.gif] i u prvoj i u drugoj trudnoci ostala trudna sa istom pocetnom kilazom...88 kg, visoka sam 182 cm (bez stikli). izgledam skroz ok, sa malo jacim bokovima i guzom [sm=smiley1.gif] u prvoj se udebljala 9 kg. razmak izmedju djece je 2 godine i 8 mjeseci. u ovoj sam se vagala dok nisam nagurala na 105 kg (onda prestala radi mira u kuci [sm=smiley36.gif]). beba bila teska 4200 gr, na porodu otislo cca 10ak kg. nepune 3 sedmice od poroda ja na +4-5 kg. dojim. i sama sebi izgledam bolje nego poslije prve trudnoce. i pupo mi manji nego kad sam ostala trudna. ovu cijelu heftu sama sa njih dvije... ludilo [sm=smiley36.gif] na kvadrat. jutro zapocnem sa kasicicom maticne mlijeci, cajevima, dvije kriske neceg namazano (obicno puter, sirevi, neko meso, nesto konkretno i salata) kasnije kud koji mili moji. rucam obavezno... izmedju se natrpam vocem, cjedjenim sokovima, cajevima, vodom...medjutim vagala sam se svaki dan i rapidno mrsam... nemam neki plan, plan je prezivjet [sm=smiley36.gif] Bujrum,bujrum [sm=smiley36.gif] Wow ti si super ..manekenka prava :)) Tvoji postovu su mi uvijek genijalni[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|