alman -> RE: Trening i ishrana dojilje (19.12.2015 16:07:57)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 Draga Farah, kako ne bih kad sam 19,5 kg u trudnoći nabacila [sm=smiley36.gif] Doduše kg su skoro otišli,ali valja se zategnuti.. Kad smo kod posta ja imam 21 dan napostiti , iz trudnoće..kad si ti,bejbibi,počela postiti? Ja sam mislila možda kad počne jesti,s 6 mj..sad sam stalno žedna, a Boga mi i gladna [sm=smiley36.gif] Moram naći kakvih slika ''fat loss after prednancy'' ,da se malo motivišem [sm=smiley36.gif] Joj draga ja imam citava dva ramazana ispostiti :(( ..kad sam M radjala bio treci dan ramazana ,a sad ispostila tri dana i nisam mogla zbog dojenja jer se A odmah promjenila stolica ,bila zelena a to znaci da je gladna bila..valjda vrucine i mlijeko se prorijedilo ..tako da sam ostavila. ...zato sad moram to nadoknaditi ..a pocela sam prije dva mj .uveliko je jela A ,a i postim samo dva dana u sedmici ..iako sad planiram svaki drugi aBd ...mada kad i ovo ispostim nastavit cu inshaAllah postit dok me zdravlje bude sluzilo a sasvim sam zdrava elhamdulillah :) tako da nije samo vracanje dugova [sm=smiley36.gif] A ja sam A uvela cvrstu sa 4,5 mj ..iako je normalno dojila imam i ja dva ramazana nanapostiti, jedan sam napostila a nikako da se nakanim
|
|
|
|