LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (22.4.2015 15:32:20)
|
To ti kazem meni je bila super. Svaki dan smo u setnji bile minimalno jednom, kad je otoplilo znale i 2 puta (ljeti i po 3 puta ali tad je bila veca). Sto se tice bracnog, kod nas je ogroman krevet i mi smo skontali da mi je lakse da nju smjestim u korpu zbog dojenja nego da ustajem svako malo, podigni je iz kreveta, podoji, vrati. Kad je izbacila tu prvu nocnu siku tako smo je i ubacili u krevet. U svim tim navratima ona u korpi. Puno smo hodali i dan danas puno hodamo. Obisla je za prvih 6 mjeseci cijelo Sarajevo sa predgradjima [sm=smiley36.gif] Te vikend ovdje, vikend ondje, prvi maj, svaki vikend jedan dan kod mojih, jedan kod suprugovih... svo to vrijeme ona bezbrizno spavala u korpi. Ostavim je u sobi spavacoj, ukljucim hepek i ne berem brigu jel se probudila, okrenula, pala sa kreveta (do duse sto se tice padanja samo je meni i suprugu padala sa naseg kreveta [sm=smiley36.gif]). Korpa mi bila dobra i za komsiluka. Odem popiti kafu kod komsinice, nju lijepo sa korpom pod ruku i hajmo [sm=smiley36.gif] Meni moja vlastita mati kaze da se divi i nama i djetetu [sm=smiley36.gif] nikad sa mnom i sa bratom nije ovoliko hodala. Ja jednostavno takva, nemam mira (a i ona voli skitati), hocu izaci, obici, a hocu i njoj komfor. Ja samo hocu reci da su mene u pocetku ubjedjivali prvo skupo, pa drugo sta ce ti...ja se ni sekunde nisam pokajala. Bas sam je maximalno iskoristila [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|