ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (22.4.2015 13:47:09)
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: ninuska Koja od vas ce se poradjati u Opcoj bolnici? Citam tamo na temi da nisu dozvoljeni mobiteli [sm=zmeden.gif]. uzas ako je tako. To mi je jedina veza sa "svijetom" [sm=smiley36.gif] Ja sam se porodila prije 3 godine i imala sam mob u torbi, koristila sam ga kad sam malo dosla sebi. Bio je znak na vratima da nisu dozvoljeni mobiteli ali na to nije niko obracao paznju [sm=smiley1.gif] Ne znam je li se sad sta promjenilo. I ja sam koristila prije 3 godine i 8 mjeseci. I to za vrijeme trudova i nakon porodjaja. Boze, koja sam budala bila [sm=smiley36.gif]. ja cujelu noc nisam migla zaspati pa sam tipkala s mm, a beba je bila kod "njih". Bas me spasio telefon I ja nisam mogla spavati poslije poroda, ni cimerka. Valjda te adrenalin pukne [sm=smiley1.gif] Samo sto je meni mob bio u torbi a ja se nisam mogla pomjeriti da ga uzmem. Bukvalno se nisam mogla ni mm pomjeriti ja cuvala ispod jastuka. Ali, sto.kazes jedva sam.se micala [sm=smiley13.gif]. Jos upadnes u onaj madrac, a krevet visok. Moja cimerka spavala, bacala se pi krevetu haha. Drugo joj dijete, a nisu je rezali niti je pukla. Bas velika razlika. Ona mi je dodavala grickaluce i ostalo sto mi je trebalo Ja sam popucala i dobro su me jos recnuli, izgubila dosta krvi. Sije mene Masic, i sije i sije pa reko dokle doktore koliko to ima savova. Kaze on meni bolje da ne znas [sm=smiley36.gif] i ne rece mi. Ja sam se pomjerila tek kad su me dosli istusirati i to me uspravili ja se onesvjestila pa opet lezanje...nemam bas neko lijepo sjecanje. meni rekli tri konca,,ali ja skoro 15 dana nisam mogla sjesti kako treba. I, da, hodala sam pogrbljena. Ni ja se nisam mogla ispraviti odmah mi se pocne mantati. Ma, gori mi je bio oporavak od trudova i porodjaja
|
|
|
|