alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (14.4.2015 15:24:48)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica Heloooo zeMske...kako ste mi sve?Slusaju li bebice,lupkaju li? One koje su isle na kontrole [sm=bravo.gif] za uredne kontrole. Slijedece sedmice ako Bog da i ja idem na komtrolu. Mi smo danas usli u 30-tu sedmicu........juhuuui [sm=bravo.gif] jos malo imamo da izguramo i da bebica odluci krenuti vani [sm=bravo.gif] Nisam jos nista kupovala za bebu od stvarcica(nesto imam,dobila) narucili smo krevetic,kolica kupili Sada polahko da krenemo kreciti spavaci sobu i napraviti razmjestaj,sitnice i ostalo kupovati za bebicu. Obzirom da jos 100% ne znam sta je(dok uvijek misli da je cura) uzet cu univerzalne stvarcice. Moram priznati da su me kukovi poceli boljeti,kako oni tako i ostali zglobovi nogu. Bebica je aktivna,kada se krene protezati razvice mi stomak u neki nepravilan oblik,ali kada gura u rebra to je bolno[sm=smiley36.gif] haha pa i ja sam usla u 30-tu sedmicu, i zaboravila sam joj kako samo vrijeme brzo prolazi, kao da sam jucer bila 17 sed. kad sam se pridruzila na forum sva isprepadana [sm=smiley1.gif] al hvala Bogu sve bi uredu znaci kupili ste kolica, sjecam se da si nesto pisala da ce te uzeti od nekoga, mi jos nista nismo posli pripremati za bebicu, doduse imam vecino stvari samo ih trebam donijeti od tetisne, jedino cu kupiti za iznijeti iz porodilista kao i jos jedno dvoje za kontrole, i trebam kupiti flasice prvo cu sad vidjeti sta malom treba od ljetne gardarobe, sta mu moze od prosle god, pa to oprati i ispeglati a u maju ce dobiti jos iz Njemacke, dam prijateljima pa mu oni tamo kupe vecinu stvari ipak je kvalitetnija odjecica,a ona nadje na snizenjima, pa mi to dobro dodje,
|
|
|
|