LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (14.4.2015 13:44:58)
|
Magnezij bi svakako trebala piti u trudnoci, on moze samo pomoci ne moze odmoci. Dobar je za grceve, raspolozenje, za zivcani sistem...protiv umora...ima 1001 dobru stvar koju cini organizmu i nikad ga viska. Prenatal pijem i ja (pila sam ga i u prvoj trudnoci) sad u apotekama sarajevo ima akcija kupis 4 prenatala (fazon je samo da ti upisu datum kupovine u tekicu i zaheftaju racun) i peta kutija je gratis [sm=bravo.gif] Ako ti doktor do sad nije rekao za magnezij pitaj ga na sljedecem pregledu. meni je moj doktor jos u prvoj trudnoci na samom pocetku naglasio dobrobiti magnezija (bilo da uzimas sumece, prah bilo da ga pijes kao gaziranu vodu (donat i mivela mg) IZVORNA PORUKA: Seashells Hvala na dobrodoslici [sm=smiley1.gif] Pijem samo prenatal, nalazi su mi inace sve vrijeme ok, ne znam smijem li na svoju ruku uzeti magnezij sumece ili da cekam posjetu doktoru. Muza cekam s posla i odmah da masira [sm=jezicek.gif] Spavam i na lijevoj i na desnoj strani, mozda malo vise na lijevoj. Danas sam bas kriza, nadam se da je prolazno i da me nece pratiti do kraja.
|
|
|
|