alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-April (14.4.2015 1:10:27)
|
IZVORNA PORUKA: Marien Cao zenice moje, vec sam ocekivala minus od Alman pa da pozurim da se tuspasim [sm=smiley36.gif], mi okrecili, ocistili, pranje bebinih stvari gotovo, peglanje do pola, sobica, krevetac, kolijevka, samo da se namjesti [sm=bravo.gif], danas sam usla u deveti pa je i torba za bolnicu manje vise spremna. Stalno sam istrzana da ce ranije krenuti beba, jucer neki bolovi- reko` evo ga, danas ne izlazim iz wc-a sve mislim pocelo je [sm=smiley1.gif], sutra idem na ctg i kontrolu. LietoMe cestitam i drago mi je sto je sve tako super na pregledu, neka skace mali ili mala gimnasticarka [sm=bravo.gif], ostale su nam isto dobro koliko sam uspjela upratiti.[sm=bravo.gif] Falile ste mi i citanje vas dok smo bili u radovima... sva ti je sreca pa si se javila [sm=smiley36.gif]ne bi ti ginuo minus, al posto si bila u poslovima progledat cemo t[sm=smiley36.gif] kroz prste [sm=smiley36.gif] blago tebi pa ti poradila, bas ti zavidim, da hoce i ovaj mjesec proci pa da iscekujemo vase bebice, bas je nekako neobicno kad nema vise ni jedna terminusa, valja mi izbrisati i morenu, ocito nam se vise nece javljati ti sad polahko pripremaj i odmaraj dok ne dodje dan D[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|