Zala -> RE: Djeca i gosti u kući (13.2.2013 15:22:49)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Zala Nemam Emice. :) Mi smo jos zelen bracni par, ali smo poceli lagano razmisljati o bebi. Ne zelim se zalijetati, moram jos neke preglede obaviti, a i dragi bi zelio da ode na koji pregled da vidi je li zdravstveno ok, vidjet cemo sta ce nam ova godina donijeti, ali akobogda uskoro cemo poceti raditi na tom. Znam da sam sva uzbudjena kad vidim bebu, jedva cekam. :) popustices MALO kad dobijes svoje dijete, gledaces drugacije, malo mekse na sve shvatices da mozda je neki roditelj iscrpljen umoran, da je to konstantna briga, nekad dok se okrenes dijete zijan uradi i sl ALI u sustini mislim da se covjek ne moze skroz promijeniti, vodices brigu o pravilima[sm=smiley1.gif] meni su uvijek govorili da cu biti stroga mama sad vidim ne spominju strogocu u mom kontekstu SAD SAM TAMAN[sm=smiley36.gif] Ma nisam ja toliko ni stroga, samo se cini. [sm=smiley36.gif] Vodim uglavno racuna samo da sprijecim one akcije kojima se oni mogu povrijediti ili meni unistiti nesto sto bas nije jeftino. Ali uglavnom moji prijatelji i većina rodbine nisu od onih koji ignoriraju lose postupke svoje djece u tudjim kucama. Inace im dam sitnice sa polica da se igraju, ako bas hoce, ako nisu premale da se progutaju, ili staklene... ne dam im da diraju staklene case (moja sestra je jednom zagrizla casu i odgrizla komad stakla [sm=zmeden.gif], tad mi je bilo smijesno, zvala sam je terminator, kad sam malo odrasla i shvatila sto se moglo dogodit... uh i sad me jeza zna uhvatit). Prijateljicinoj curici (ako ova to dopusti), dam labelo, neku svijetlu sjenu za oci, ogledalo i kistic pa se ona kao macka i sminka. :D inace i kad sam kod drugih pa se zagiram s njihovom djecom, uvijek pitam smije li on/ona ovo, a gdje ne bih pazila da je moje dijete u pitanju u tudjoj kuci.
|
|
|
|