bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (24.3.2015 15:51:26)
|
Hello drage moje, evo mene [sm=smiley36.gif]malo odmaram.dok.mi ne dodne cura pa da iskoristim priliku i prosvaram sta ovdje :)... Mi smo ok,dojimo,dojke bole nenormalno al izdrzat ce se aBd... Nije neki placljivko al voli visiti na siki :)... Mislim da cemo sutra ici kuci nakon pregleda ako sve bude ok... Nadam se da hoce,ok se ja osjecam a mislim da je i cura ok.... Eh drage moje drugorotkinje sta da vam kazem za onaj osjecaj sto se svaka plasila hoce li voljeti dijwte :) voli se ko prvo, isto,nema razlike..hB nema zasad one depresije.. Kako ce biti kuci kad dodjemo ne znam al nadam se najboljem...maloprije mi je bio M i tuko me,ljut na mene :(( jedva sam ga smirila,dusa moja,tako mi je bilo zao..lhubomoran je definitivno al sa malo dobre volhe i strplje.ja mislim.da moze sve ok biti aBd.... Porod ko.porod za 4 sata gotov...kad su bolovi u 11 krenuli, bili su prvo blazi.ko pritisak dole a onda sve jaci i svaki minu il pola minute... Brzo to islo... I ako znate ono disanje obavezno primjenite, vjerujte da pimaze :) babica me masirala povremeno,dole,malo je bolno al brze se otvaras... Eh sad oko 3 sam usla u radjaonu ( kad sam dobila onaj napon da idem na wc jaki tad mi je rekla da se javim babici) i sjela na sto i tad je bas bilo bolno.. Ovaj put sami izlazak djeteta cini mi se bio tezi il sam ja bila svjesna svega ne znam.... Al slusala sam babice i napinjala se kako su.mi.govorile.... I nakon 5 tog puta cini mi se rodila...tokom izlaska.bebe babica me dole prstom jos dodatno.otvarala i stvarno sam iznenadjena kako nisam pukla :/ svaka.im cast....eto to.je ukratko o samom radjanju, ostalo znate, upucene ste bile hahha [sm=jezicek.gif] Vidim nove clanice,zelim uredne trudnoce i sto.lakse porode a vi drage moje mazite pupe jer brzo to proleti sve :) al dodje onda najljepsi.poklon :) Hvala svima jos jednom :**** Citat cu vas i dalje i mozda komentarisati sta [sm=jezicek.gif] al cu biti i na temi bebe do 0-1
|
|
|
|