scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (24.3.2015 21:33:47)
|
Bejbibi, najljepše čestitke od [sm=smiley27.gif] Nadam se da će sutra sve dobro proći i da ćete ako Bog da svojoj kučici. Ja sam evo imala goste od prošle srijede, bilo mi je super, puna kuća, najdraži ljudi, al sam tolikoooo premorena. Nevjerovatno je koliko ovu trudnoću teže podnosim, kako sam često malaksala i brzo se umaram, a o spavanju da ne pričam. Prošle sedmice sam bila na pregledu kod dr. Dekovića, hvala Bou sve ok s bebom, ima 2 kg +/- 300 gr. To se i vidi, već me svi pitaju jesam li pri kraju, a ja tek 33 sedmica. Rekla sam mu da bih voljela probati prirodno ako okolnosti to budu dozvoljavale, a ne na Cr, samo zato što je i prvi put bio CR. Ispitao me sve detaljno i rekao da je prirodan porod vrlo moguć, da se ne moram isključivo vezati za CR, nego da ako okolnosti to budu dozvoljavale ( položaj bebe, moje zdravstveno stanje,...) žemo pokušati prirodno. Pa vidjet ćemo... Idem na vježbe za trudnice, vježbam disanje, kupila sam ono ulje za masažu, tražim sada čaj od lista maline, pa nadam se da će aBd sve to zajedno upaliti da mi se ispuni želja i da sve prođe ok. Polahko osjećam nervozu i napetost sve više, evo upalila sebi maloprije neku dragu muziku, ne bil me malo opustila, al mene to tako iritira, ne pomaže. Nađoh na youtubu nekakvu muziku za opuštanje u trudnoći, al za sad evo ne djeluje. Ne znam šta mi je, psihički sam bila baš dobro cijelu trudnoću do sada, MM mi je rekao da bi volio da vazda budem takva i da ne želi da mu se nakon poroda ontara vještica vrati kući [sm=smiley36.gif] Međutim ja sam zadnja 2-3 dana tako napeta iznutra, ne vidi se to na meni, ali imam osjećaj da ću eksplodirati. [sm=hudicek1.gif] Pretpostavljam da je to normalno, hormoni i tako to... Kako se vi opuštate? Ja ni na čemu ne mogu dugo da zadržim misli ili zanimanje. Puno pozz svima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|