rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (23.3.2015 19:33:26)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: mala curica Dobra si Rose.Ja vec u trecem mjesecu nisam mogla svoje stare farmerke zakopcati,naravno ne zbog velicine ploda,nekako sam se napuhala i bolio me je stomak ako osjetim da me steze. Ne sjecam se tacno,ali znam da sam u petim mjesecu pisala da sam kupila prve trudnicke farmerke.Sve sam nosala helanke. Masala ti vec peti mjesec....masala. Koliko ste se udebljale? Prosle sedmice sa Andy pricam o kilazi i izvagam se 74kg.Sto je jakoooo mnogoooo . Imala 57-59 kada sam zatrunila. I ona kaze da je to previse,ali na meni se nista ne vidi da sam toliko dobila kilograma [sm=zmeden.gif] ti si startala s malo kila...pa si moyda dobila vise...ako otices to je onda voda sigurno...ja sam u prosloj trudnoci stratala sa 71 a porodila se s 90...10 kg na porodu otislo..sad sam startala s 75 a sad imam oko 77...nisam se udebljala puno a ove farmerke su posebne...imaju elastina i jako su duboke...tako da fino idu preko cijelog stomaka...a neki dan kupih i trudnicke skinny farmerke...nadam se da necu oticati...one sto imam od prosle trudnoce su preise vrecas_te [sm=smiley36.gif] Iskreno,jesam pocela oticati u zadnjih 15-dana. Kada sam dosla u Bosnu nisam prepoznala sebe,noge,ruke sama voda i duplo vrce.Mislim da je to bilo od puta.Trajalo par dana s gtcevuma u nogama i sada mi je ostalo malo,ali ipak je ima. ma da...meni je prosli put krenulo otocanje rano, vec u 17-oj sedmici...nabacila 20 kg ali je vecina bila voda...prvih dana sam litrima piskila...kayem ti 10 kg odmah izgubila cim je voda otisla...pripazi na hranu, manje soli i ne dosoljavaj uopste...obavezno pristisak mjeri, moguce da te stave na terepaiju krajem trudnoce ko so su i mene
|
|
|
|