Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:36:38
luela
Kod Murtezica.Ma da,nikad se ne zna.Ja se bojim jer mi vise ne govore velicinu bebe a znam samo da je krupna.Valjda ce biti ok.Ja nisam krupna ali imam sire bokove,valjda ce imati svoju funkciju sad :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:47:04
AzraB
moja bi po zadnjoj kontroli trebala biti normalna beba, pa vidjet cemo aBd koliko su im te mjere tacne.. Ma bitno je da sve prodje kako treba aBd, i da ne panicimo puno. Mene sinoc beba gura s lijeve strane i bas zaboljelo mm se istraumirao, reko nije jos krenulo smiri se
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:56:34
luela
Moja juce gura ctg.Ja ga drzim rukom a ona iznutra udara rukom Meni se uopste ne ide vani da setam niti ista slicno,najradije sam kuci da lezim u pidzami i slicno.Tesko mi je da se obucem,jakne sve male,dok se spremim preznojim se sva.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 12:23:29
Amiina
Svim trudnicama
Pratim vas vec neko vrijeme i evo odlucih da vam se i ja malo pridruzim. Vidim da ste sve puno dalje od mene ali nema veze, naci cemo valjda neku zajednicku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 12:39:50
saamy
BEJBI sretno mila,Boze kako vrijeme leti ko jučer ova grupica dopisivali se sad već pola se porodilo masala BEJBI ti si jedna od najaktivniji žena na forumu barem na ovoj temi nadam se da ćemo se družiti na drugim temama,želim ti brz i lagan porod da nam se javiš brzo! !!!
Da vas pitam poslije poroda koliko treba da prođe da se opet jede keks meni rekla na kontrolu u maju ali to je baš dugo da čekam! Šta vi mislite?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 12:44:11
rose
IZVORNA PORUKA: saamy
BEJBI sretno mila,Boze kako vrijeme leti ko jučer ova grupica dopisivali se sad već pola se porodilo masala BEJBI ti si jedna od najaktivniji žena na forumu barem na ovoj temi nadam se da ćemo se družiti na drugim temama,želim ti brz i lagan porod da nam se javiš brzo! !!!
Da vas pitam poslije poroda koliko treba da prođe da se opet jede keks meni rekla na kontrolu u maju ali to je baš dugo da čekam! Šta vi mislite?
kad budes spremna...idealno da nemas rana tj da su iste zarasle da ne rizikujes infekciju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:03:17
mala curica
Bejbibi,danas je tvoj dan.Danas ce bebica da bude u tvojim rukama,ako Bog da. Zeno,bas sam nervozna zbog tebe.Od nervoze ne mogu da pisem,samo provirim da vidim dokle si dogurala.
Amiina dobro nam dosla.Koja si sedmica trudnoce? Uvijek se nadje tema za razgovor
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:11:06
alman
IZVORNA PORUKA: Amiina
Svim trudnicama
Pratim vas vec neko vrijeme i evo odlucih da vam se i ja malo pridruzim. Vidim da ste sve puno dalje od mene ali nema veze, naci cemo valjda neku zajednicku
Nadam se lijepom druzenju, lijep pozdrav svima
dobro nam dosla, nove trudnice su nam uvijek dobrodosle, zelim ti urednu trudnocu do kraja, predstavi nam se malo detaljnije i ako znas ocekivani trmin napisi pa da te uvrstimo na nas spisak, i naravno tema za razgovor se uvijek nadje sve smo u istom sosu sta god te interesuje slobodno pitaj uvijek se nadje neka da odgovori
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:13:50
alman
i ja sam misljenja da ako ti je rana fino zarasla nemas vise nikakvog krvarenja, i ako se ti osjecas da mozes da te nista ne smeta, probaj te pa ces vidjeti kako ce ici, a to do maja je je bas dugu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:15:21
saamy
Aha znaci tako,neko kaže ono 6 sedmica al eto!
MCC kako si mi ti,kako provodis dane? ? Meni je mama bila 2 sedmice,drago je njoj što je došla al opet dosadno malo nema Šta radit kod mene haha sa će aBD tvoja još malo!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:20:00
rose
Aha znaci tako,neko kaže ono 6 sedmica al eto!
MCC kako si mi ti,kako provodis dane? ? Meni je mama bila 2 sedmice,drago je njoj što je došla al opet dosadno malo nema Šta radit kod mene haha sa će aBD tvoja još malo!
ma ima ih nakon 20 dana se zadaju ...ja nisam...meni nije bilo do toga sekunde...jedva se nakanih par mjeseci kasnije
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:22:11
mala curica
Samy dobro sam,guram kao velika Moje prdance i ja volimo se i mazimo.Polahko se upoznajemo da nam ne bude veliki sok kada dodje na ovaj svijet hehe Ja sam bila kod mame vise od deset dana.Otisla na 3-4 dana i ostala dosta duze. Vjerujem da joj je dosadilo i da jedva ceka da ide u Bosnu. Moja ce doci za dva mjeseca,a znam da ce je dosada i stan ubiti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:26:06
LieToMe RR
Jeste se raspisale ne moze covjek da vas pohvata sve
Dobrodoslica novoj forumasici. Vidim Bejbibi se jos ne javlja, mozda je zauzeta oporavkom od poroda
Kod mene udarnicki kao i svakog ponedjeljka...posla, posla, posla...ali nista strasno. Stignem povremeno "upasti" i na forum i malo podici noge i odmoriti.
Malena je na gostovanju kod svekrve do sutra popodne a onda je selimo kod mojih u cetvrtak. Slobodno vrijeme cu iskoristiti da temeljito sredim kuhinju. Balkon sam zavrsila u subotu, i prozore i veliki plakar, i cvijece...naradila se ko u pjesmi ali tako sam happy sad je tako mirisno i cisto Ostaje jos samo poslije krecenja da kupim nove jastusnice (ove su malo izblijedile od sunca) i da uzivam u suncu i pogledu...cvijecu i kafici na balkonu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:31:58
Amiina
Hvala vam svima na dobrodoslici
Ja sam sam sada u 10oj sedmici trudnoce , znaci tek na pocetku. Termin mi je 24.10. i kako vidim zadnja sam na spisk hehe.. I mogu vam reci da muke mucim sa ovim mucninama, vec 3 sedmice a poboljsanja ni na vidiku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 13:39:12
alman
evo uvrstila sam te na nas spisak, javljaj nam se cesto inace dijelim minuse salim se malo ma tako nam je vecini bilo, slabo koja je sretnica pa prodje bez mucnina, jesi li prvorotka
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 14:29:19
maksi
Dan zenice,
Ja sam se nasetala i bas mi je prijalo, bas je toplo u Sarajevu ma milina. Sada sam pojela jabuku,zamjesila jufke za pitu jede mi se zeljanica jedva cekam da bude gotova
Bejbibi mila mislim na tebe,brzo ces ti ako Bog da a mozda si se vec porodila.
Novoj clanici zelim dobrodoslicu,da nam se cesce javlja i djeli sa nama svoje muke
LieToMe ti si bas vrijedna zeno,ma ovo lijepo vrijeme prosto mami da se nesto radi
Sto se keksa tice ja sam oba puta cekala da skroz prestanem krvariti a da budem spremna,poslije prvog poroda smo nakon 8 sedmica a poslije poslije 6
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 15:17:39
mala curica
Trebali bi nam biti tu negdje. Hajde bas da vidim i tvoju pupu Vrijeme brzo prolazi.Sad ce i nama nas mjesec doci,a da necemo ni svjesne biti. I ti ides na kontrolu ove sedmice?Koji dan ti ides?
Nema nam bejbibi,ne javlja se.Sigurno je poradza ili se oporavlja od poroda. Samo da se nije napatila i da su ona i beba ok.