|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart
21.3.2015 21:38:26   
luela
Zene ne znam sta je ovo,napisem i izbrise se.Pila sam monural i super je,tad ga nije bilo kod nas pa sam morala nabavljat u srbiji.iako nemam povisene leukocite ni bakterije u mokraci,imam samo eritrocite i soli sto je valjda od kamena,jer primjetila sam da mi je urin crveniji nekad a eto sad znam da je zbog krvi,pitat cu ginekologa sutra da popijem bar jednu kesicu,mozda mi bude sta lakse,ili cu poludit.tako mi je vec od 8 mjeseca ali zadnjih dana je nepodnosljivo postalo i svaki odlazak u wc i pokret je bas bolan i ne mogu nista radit.uzas.AzraB i meni se spustio davno,ne znaci nista jer kod prvorotki se spusti i 4 sedmice prije poroda,tako pise.meni je u pon na pregledu beba bila skroz dole i valjda od toga me sve ovo jos vise i boli.jedva cekam sutra da vidim da li sam sta otvorena bar mada sumnjam nesto.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1101
21.3.2015 22:41:09   
Bubydina
Drage,čuje li se koja s Bejbibi ,
kako nam je ona...
Znam kako joj jeuser posted image ,imali neka njen broj

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1102
21.3.2015 22:49:06   
bejbibi
Drage moje hvala sto pitate:** zasad jos nista....spremam se za spavanjac ako budem mogla,zenice dvije imaju kontrakcije jadne... Uglavnom mislim da veceras nema nista...mozda sutra... A ako ne,definitivno prekosutra aBd... Malo mi je zao jer moram ovdje lezati al tako je kako je :/... Javljat cu vam se aBd redovno ;)

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1103
21.3.2015 23:35:53   
Bubydina

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Drage moje hvala sto pitate:** zasad jos nista....spremam se za spavanjac ako budem mogla,zenice dvije imaju kontrakcije jadne... Uglavnom mislim da veceras nema nista...mozda sutra... A ako ne,definitivno prekosutra aBd... Malo mi je zao jer moram ovdje lezati al tako je kako je :/... Javljat cu vam se aBd redovno ;)

Draga,odmori ako možeš... Svako malo ću ovdje zaviriti da vidim kakvo je stanje s tobom...
Jel' ti dr dežurni,u kojoj si sobi...
Sva sam na iglama,kao da sam ja ponovno u bolniciuser posted image

I da normalno je da provjere kakva je plodna voda,
mliječna pl.voda je ok user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1104
21.3.2015 23:44:49   
Bubydina
I da,izvinjavam se ovim ženicama što ovako ulijećem na temu user posted image user posted image user posted image

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1105
22.3.2015 5:34:55   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Bubydina

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Draga,odmori ako možeš... Svako malo ću ovdje zaviriti da vidim kakvo je stanje s tobom...
Jel' ti dr dežurni,u kojoj si sobi...
Sva sam na iglama,kao da sam ja ponovno u bolniciuser posted image

I da normalno je da provjere kakva je plodna voda,
mliječna pl.voda je ok user posted image

Draga hvala ti puno :*** u sobi broj dva sam odmah krevet desno do vrata...ima nas cetiri u sobi,jedna otisla u salu, cini mi se jos nije rodila...nisam uspjela skoro nista da spavam, aznas da rano ulijecu sa toplomjerima i razbudila sam se...sad mi je muka :/ isla sam na wc i kako sam se brisala vidim nesto sluzavo ko zuto,narandzasto....valjda od pregleda juce....nista me jos ne boli...doktor mi dolazi tek sutra a sinoc je bio onaj salah..on me i gledao kad sam dosla.....

Al nesto ove babice ne gledaju bas:/ ostave tw ovdje i nista,nit da pitaju ove sa bolovima kako su...ztvore vrata i ti devwraj kako znas :s

Inace se odjeljenje sastoji od tri dijela: cekaona,radjaona i porodiliste...sve smo ovdje u sobi sto su presle termin,kad krenu bolovi ide se u radjaonu pa onda u druugu sobu sa bebicom....

Eto,javim vam kako ide...i ove dvije zenice imaju bolove a ja nista.... Al one su dugooo ovdje vec:/

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1106
22.3.2015 8:03:21   
Andy_Bec23
Bejbibi sretno draga da sve prodje u najboljem redu.....Saljemo vam puse ja i Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1107
22.3.2015 9:06:55   
bejbibi
Andy draga moja hvala ti :****..... Sad isla na ctg,nisu mi nista rekli..niko nista ne govori:(... Znam samo da mi je voda mlijecna...sutra tek radi moj doktor pa ce me vjerovatno on poroditi a dotad.....stvarno nisqm zadovoljna ovim dosad:(.. Haj ja nemam ni bolove, al ove zenice sto imaju niko ih ne gleda....samo ovo kad su kontrole i ctg...i to ctg dvaput mozda na dan imaju...meni su proslu trudnocu svakih pola sata radili i gledali vaginalno...haj vidjet cemo kako ce biti po danu al po ovom sto sam dosad vidjela :/.... Nadam se da su na porodu samom bolje

Neki autor...

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1108
22.3.2015 9:08:46   
bejbibi
Ja sam i nenaspavana,uzas...glava mi je ko cocin bubanjuser posted image da iskoristim bar preko dana da sta spavam ako uspijem jer evo jedna ce se danas poroditi aBd pa ce bit jaukanja...

Bogami ce se obje.poroditi danas u toku dana.... Izgleda ostacu sama vecerasuser posted image

< Poruku je uredio bejbibi -- 22.3.2015 9:11:07 >

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1109
22.3.2015 9:48:43   
sprinter
bejbibi uživo iz porodilištauser posted image user posted image user posted image . baš sam se ismijala mada znam da tebi nije do smijeha. to ti je sluzni čep izašao.meni je nedjeljom izašao a utorak u noći su krenuli bolovi u prvoj trudnoći.brzo ćeš ti....sretno

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1110
22.3.2015 9:55:21   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: sprinter

bejbibi uživo iz porodilištauser posted image user posted image user posted image . baš sam se ismijala mada znam da tebi nije do smijeha. to ti je sluzni čep izašao.meni je nedjeljom izašao a utorak u noći su krenuli bolovi u prvoj trudnoći.brzo ćeš ti....sretno

Pa da,rekla sam ja live cu vas izvjestavatiuser posted image jos da napravim koji selfie iz radjaone,da zamolim doktora, onako odozdouser posted image user posted image

Neki autor...

(odgovor članu sprinter)
Neposredna veza do poruke: 1111
22.3.2015 9:59:52   
bejbibi
Ma nemam ja draga nikakvih bolova,izgleda tek cu sutra kad mi doktor izazove:/.... Al znate kako je u bolnici bljak...ne,mozes se naspavati,ne mozes opusteno na wc,od muke i zatvor sam dobila al ponjela sam cepicuser posted image vala metnut cu ga ako se ne ocistim samauser posted image ... Dosadno je Bogami pravooo,a ne mo gu ni spavati,meni treba potpun mir kad spavam a ono jedna jauce,druga hrceuser posted image ... Al haj sve je to normalno :) jos me kiselina muci, crkoh...a ne jedem puno jer me strah zatvorit ce me skroz

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1112
22.3.2015 10:56:21   
bejbibi
Zenice pa gdje ste?? ..... Nije valjda da sam ja i dalje najaktivnija i to u ovim svojim mucenickim trenucimauser posted image user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1113
22.3.2015 11:04:12   
alman
bejbibi ma ti ces aktivna sve dok se ne popnes na porodjajni stouser posted image jesu li ti otisle cimerke da se porode, al doci ce sigurno druge tauser posted image ko je to u bolnici samo se mjenjaju user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1114
22.3.2015 11:11:57   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: alman

bejbibi ma ti ces aktivna sve dok se ne popnes na porodjajni stouser posted image jesu li ti otisle cimerke da se porode, al doci ce sigurno druge tauser posted image ko je to u bolnici samo se mjenjaju user posted image

Nisu draga jos,evo hodaju jadne....al ne vriste :/ ja sam vise vristala,sjecam seuser posted image il im nisu jos toliko jaki bolovi..... A prvorotkinje...jooj sramota me, ja cu sigurno vristat pa ce mi sve po spisku user posted image jer sam drugorotkinja hahah....

Ma znam da ce druge doci al barem da veceras se fino naspavam samauser posted image

Eh bicu aktivna dok ne krenu bolovi kasnije necu ni pomisliti na telefon...valjdauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1115
22.3.2015 11:12:18   
muhica7
Bejbibi sretno i od nas bice ti abd brzo neces ni skontati kako ce se sve brzo zavrsiti

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1116
22.3.2015 11:15:38   
Bubydina
Bejbibi mislila sam tražiti br. da ti se javim,da ne davim žene ovdjeuser posted image
a dr.S je moj doktoruser posted image

U toj sobi sam ja ležala prvi put kad sam trebala na serklažu,
bolje je tu jer ima manje žena,dok u jedinici ima 8 žena user posted image

Draga,ne očajavaj,
što manje očekuješ,manje ćeš se razočarati,
kod nas je tako,ctg imaš jednom dnevno,
ako te boli pregledaće te,
ja sam bila 11 dana prije poroda,nisam bila u terminu i niko me nije ni pogledao,
samo kad je moj dr bio dežurniuser posted image
Babice rijetko kad da koga i pregledaju.
Ne znam meni je bilo ugodno u bolnici,
dr se dobro brinuo za mene,
tako da čekaj svoga dr user posted image

A zatvori uši na deranje drugi žena,
nek čuvaju snagu za rađaonuuser posted image
ja sam imala inducirani porod pa se nisam derala

Pij donat da se olakšašuser posted image i aBd da nam se ubrzo javiš sa lijepim vijestimauser posted image
Jesu ti rekli koliko si otvorena?

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1117
22.3.2015 11:36:41   
bejbibi
Bubydina draga ne znam sta bi ti rekla,ja sam tako.razocarana :/ .... Taj doktor S nije htio poslat zenu u radjaonu dok joj nije porazgovarao sa.muzem:/ samo sto.nije rekao.covjeku daj mi.toliko... Jao fujj, zgrozena sam!!!!! Zena prije dva sata bila.otvorena pola dlana,ne znam sad kolko je to,i tek sad ide u radjaonu... Al ovdje salju i dok nista skroz otvorene,sa tri,cetiri.prsta i onda tamo lezite sat dva zavisi...ni to mi se ne svidja nikako......

Nadam se da se necu poroditi.jos vecwras,da cekam jutro kad dodje moj doktor...izgleda ovaj S do ujutru ovdjeuser posted image bas me zanima sta ce ovoj drugoj reci,hoce li i njoj pozvat muzauser posted image

A nisam ja nista otvorena,mozda dva prsta,a na ctg_u ne pokazuje kontrakcije

< Poruku je uredio bejbibi -- 22.3.2015 11:38:21 >

Neki autor...

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1118
22.3.2015 11:47:40   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: muhica7

Bejbibi sretno i od nas bice ti abd brzo neces ni skontati kako ce se sve brzo zavrsiti

Hvala draga,nadam se :**

Neki autor...

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 1119
22.3.2015 12:09:56   
Bubydina
Ne znam od nas nije tražio novac,
prema meni je imao skroz drukčiji pristupuser posted image
pa sad Bog zna najbolje...
a kod nas je tako tek kad si na pola puta onda ideš u rađaonu...
Znam da bi mnoge žene dok ih zaboli da se porode

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1120
22.3.2015 12:26:09   
anitaa
Bejbibi, drzim palceve da sve prode najbolje za tebe i bebce i najbrze....citam te i sjetim se sebe prije tri i po godine, 6 dana prije CR i 6 dana poslije u bolnici u Mostaru, koja mjesavina emocija...prosao mi termin, stizu poruke tipa : Bebo da znas koliko te zeljno cekamo davno bi dosla, pa ja koja nisam placka u plac krenem, pa neko pusti muziku, maltene plesemo u krevetu, ali na kraju sve bude bas super, sretnooooo....

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 1121
22.3.2015 13:15:30   
M.A.M.
Bejbibi zeno draga virkam svakih pola sata da vidim ima li sta novo,sretno i da to sve prodje hajirli akoBogda,zacas ces ti to ipak je druga bebica,samo bez panike user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1122
22.3.2015 13:30:20   
bejbibi
E drage moje hvala vam :**... Super je biti dio ove grupeuser posted image user posted image ...ne panicim,nije me strah samo malo razocarana u ovaj nas sistem:( al Boze moj sta ces,bolje ne riskirat samo da prodje kako treba da se ne izivljavaju na nama:(....

Ja zasad nenan bolove. Primjetila sam opet malo prije.ko smedju malu grudvicu kad sam se brisala al to je valhda sluzni cep :/

Ne znam sta bi rekla Bubydina za doktora S.. On je mene juce primio jer sam kasno dosla i bio je jaaako ljubazan stvarno... Pregledao me,bolilo je malo al to je normalno,nije do.njega,on je bio ok....al eto ovo danas kad sam cula bas se razocarah :( razumijem da ljudi sami pocaste kad dobiju dijete al bas da trazis :///.... Eto ne bi vjerovala da nisam svojim ocima i usima vidjela i cula....

Ma na hajr, ja bi voljela da krenu bolovi a vidjecu vala kako ce bit sa babicom i doktorom da ne idem odmah u radjaonu..al vjerovatno imaju taj sistem da smire zene, pojma nemam....ja bi radije u sobi user posted image

Neki autor...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1123
22.3.2015 13:38:38   
Bubydina
Doviću da nam aBd prođeš što bolje i lakše...
Uzdaj se u Njega i na hajr aBd...
Ja ne vjerujem ni svemu što čujem,mm kad mu je htjeo dati novac
rekao je Ne,i da samo radi svoj posaouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1124
22.3.2015 13:40:52   
alman
draga moja bejbibi to ti meni se cini sve cesca pojava u bolnicama, i kod nas u Zenici, ja kad sam lezala prije poroda 9 dana svega sam se nagledala i nalisala, i nisam mogla da vjerujem, stalno sam bila sokirana i razocarana, kad je jedan dr. odveo 4 zene i rekao im odtvoreno da zovu muzeve da donesu po 300 km i da ce ih odmah tu vece da porodi dok je na dezuri, ja ostala bez rijeci user posted image
al ti se draga drzi, znas da mislimo na tebe i da se molimo da sto prije to zavrsi i da M dobije svoju sekicu user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *