Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 22.3.2015 13:44:02
lala88
draga bejbe, drzi se, uz tebe smo u mislima, znam da nije lahko sve to slusati i gledati ali kod nas je tako. Cuvaj snagu za poroda, nemoj ni razmisljati o tome sto cujes i vidis.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 22.3.2015 15:28:09
Marien
Draga Bejbibi,
sretno i hairli, da bude lako i glatko, ti ces se izgleda poroditi sutra na moj rodjendan mala draga ovnica nam dolazi, obavjestavaj nas o svemu, pratimo te i samo opusteno, ljubimo te puno!!!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 22.3.2015 15:35:40
bejbibi
Ma ja, sta cete,tako je to kod nas nazalost....ako ce bolje pazit i nece se izivljavati pa bolje da dam....
Ja i dalje isto vala...nemam sta novo da vam javim osim da su mm i M bili pa mi sad teze :( knedla mi stoji u grlu....pospana sam i umorna pa cu pokusati malo spavati..dosla jos jedna nova trudnica al i ona ima bolove pa ce vjerovatno do veceras se poroditi...
Mazite pupe drage moje dok mozete, brzo to proleti..
Gdje nam je Azra da se nije i ona prije mwnw rijesila
Marien i ja mislim da cu tek.sutra aBd:))... Tako mi je reko moj doktor, ako se ne.porodim za vikend onda u ponedjeljak...
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 22.3.2015 16:37:44
loptica7
Bejbibi evo da ti i ja poželim sreću, lak porod i da što prije primiš svoju curicu u ruke. Mimoišle smo se na ovoj temi, ali si mi ostala u sjećanju kao aktivna članica dok sam pratila Milenium i nadam se da ćeš nam se pridružiti na temi Bebe – chat. Sretno!!!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 22.3.2015 19:03:10
bejbibi
Hvala drage moje:**..... Ja sam danas punih 41 sedmicu hehe....
Nove fresh informacije sa porodilista hehehe sve moje cimerke se porodile, ja ostala sama....da pokusam spavati veceras ako budem sama hehe...prilikom briskanja dole budu mi ko komadici smedji sitni...eh sad hocel sta krenut ne znam..sutra ujutru dolazi moj doktor pa bi valhalo njega sacekat a opet s druge strane voljela bih se rijesit... Kako god bude samo nek hairli
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 22.3.2015 23:19:15
rose
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Nove fresh informacije sa porodilista hehehe sve moje cimerke se porodile, ja ostala sama....da pokusam spavati veceras ako budem sama hehe...prilikom briskanja dole budu mi ko komadici smedji sitni...eh sad hocel sta krenut ne znam..sutra ujutru dolazi moj doktor pa bi valhalo njega sacekat a opet s druge strane voljela bih se rijesit... Kako god bude samo nek hairli
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 6:45:37
Pravnica
Hej bejbibi... da znas da i ja mislim na tebe ♥ I ja sam se porodila sa punih 41 sedmicu... aBd da sve prodje sretno i hairli (a mozda si se dosad i porodila)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 8:31:02
AzraB
BEJBIBI sretno draga nadam se da ce sve proci dobro aBd, ako se do sad nisi i porodila. Ja sam jos 2 u 1 ne brini hahahhaha ipak ces prije mene. Mada i ja ocekujem svaki dan. Svi me pritaju najmanje 5 puta dnevno imal sta novo hahhahah. Jucer mm sklopio krevetac i sve pospremili i usisali i prebrisali, sad samo ja se cekam ahhahaha
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 9:06:50
bejbibi
Drage moje evo da vam javim da je dosao moj doktor..radila sam ctg,malo kao pokazuje kontrakcije.. Jos moram na vaginalni i vjerovatno ce mi drip ukljucit i poroditi danas... Javljam vam se aBd kad se porodim nadam se :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 9:26:31
LieToMe RR
Sretno!!! Samo lagano, bice to sve aBd kako treba. Puno srece i drzim fige
Drage moje evo da vam javim da je dosao moj doktor..radila sam ctg,malo kao pokazuje kontrakcije.. Jos moram na vaginalni i vjerovatno ce mi drip ukljucit i poroditi danas... Javljam vam se aBd kad se porodim nadam se :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 10:18:45
M.A.M.
Sretno draga i da sve bude hairli Ostale loptice kako ste mi,sta ste se uspavale
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 10:46:24
araj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:07:00
AzraB
Kako iscekujemo vijesti od bejbibi nismo nesto aktivne Ima li jos neka terminusa prije il poslije mene da dijelimo nervozu? Jutros u Sa prelijepo vrijeme, ja iscekujem drugaricu da mi dodje s bebom, napokon da malo skratim sebi vrijeme kod kuce...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:07:49
bejbibi
Evo da vam izvjestaj dam nisam jos rodila...prije pola sata me gledao vaginalno i stavio tabletu pa sad moram hodati i cekati bolove da krenu :/... Eto bice za par sati aBd...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:10:06
luela
IZVORNA PORUKA: AzraB
Kako iscekujemo vijesti od bejbibi nismo nesto aktivne Ima li jos neka terminusa prije il poslije mene da dijelimo nervozu? Jutros u Sa prelijepo vrijeme, ja iscekujem drugaricu da mi dodje s bebom, napokon da malo skratim sebi vrijeme kod kuce...
Mene od juce malte ne neprestano drze one bh kontrakcije,ali nista se drugo ne desava.Juce radila samo ctg,jos nista od vaginalnog.A i ctg je skoro pokvaren na prizemlju.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:14:25
AzraB
IZVORNA PORUKA: luela
Mene od juce malte ne neprestano drze one bh kontrakcije,ali nista se drugo ne desava.Juce radila samo ctg,jos nista od vaginalnog.A i ctg je skoro pokvaren na prizemlju.
ja imam te kontrakcije zadnja 2-3 dana bas cesto, pogotovo navecer. Dok se beba javlja jos uvijek nece vani jutros me prepone bole, valjda sam i ruzno spavala pa ujutro dok proradim treba mi dosta vremena smijem se sama sebi kako god se pomjerim pukne neka kost
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:16:04
AzraB
sto me jos obradova za ctg, a trebam u petak na kontrolu ako me jos ne ostave da se porodim mene bas zanima kad ide taj vaginalni pregled,do petka cu u 39 sedmicu...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:19:51
luela
i ja idem u petak opet.Ma radi on al "na guranje".Al ima valjda i dole ono kad se sidje.Ja sam od danas 38.Meni je juce rekao da vaginalni pregled moze potaknuti porodjaj pa eto...Nije mi mrsko ni da ga potakne jer sam od svih bolova i prehlade koja ne prolazi ni nakon 20 dana bas iscrpljena.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:24:31
AzraB
a bila sam ja dole u prizemlju prosli put, radila su 2 aparata, i poprilicno brzo ide.. Ja u cetvrtak punim 39 sedmica, bas brzo vrijeme proletilo, jos malo i gotovo sve mozda se i porodimo zajedno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 23.3.2015 11:29:48
luela
IZVORNA PORUKA: AzraB
a bila sam ja dole u prizemlju prosli put, radila su 2 aparata, i poprilicno brzo ide.. Ja u cetvrtak punim 39 sedmica, bas brzo vrijeme proletilo, jos malo i gotovo sve mozda se i porodimo zajedno