alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (21.3.2015 19:34:53)
|
IZVORNA PORUKA: luela Bejbibi sretno.To ces ti zacas ako Bog da.Ja ne znam kako cu ni sta cu.Od juce sam u bolovima sva,ne mogu da hodam.strasno me boli desno mokracni kanaln gdje mi je kamen a desno mi je i stent,i nisam rahat ni kad lezim vise,Kad se sanem naprijed boli me debelo crijevo.Bole me i vene na vagini.Imam krvi u urinu,radila sam juce,to je od kamena vjerovatno,ne znam ni sama.Sutra cu kod ginekologa.Pored svega js uvijek kasljem,vec 10 dana,sad me i grlo boli i od juce imam neku mucninu,a apetit slabo :( Stvarno se mnogo brinem kako cu imati snage za porod kad nemam snage ni da hodam od bolova :( Takodje daj boze da i prepoznam kontrakcije kad krenu obzirom na sve sto vec trpim.[sm=smiley19.gif] luela je li ista lakse, ne znam jesi li mozda nekad pila monural prasak, protiv upala mokracnih kanala, meni je to gin. rekao da kupim i bas mi je pomogao, a smije se u trudnoci pise da ima najefikasnije dejstvo kod saniranja upala mokracnih kanala, nadam se da ce brzo proci bol jer je bas nesnosljiv [sm=smiley13.gif] sad to u potpunosti razumijem
|
|
|
|