AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart (19.3.2015 21:41:32)
|
IZVORNA PORUKA: luela I ja sam tu negdje kao Azra,krenula sa 58,sad sam negdje na 71 bar.U bolnicu kad se predje na preglede niko niti vaga niti sta drugo mjeri.Ja sam se mazala bademovim uljem,evo me stomak od juce bas svrbi,valjda nece nista izaci,a bas je veliki stomak.Danas su mi i noge bas otekle,je li to normalno pred kraj?Kada sam krenula napolje nisam mogla da obucem jedne cizme,bile su mi uske.Samo patike nosim,a inace nisam nesto do sad posebno oticala.Danas su mi se i carape urezale oko clanaka ko nikad.Inace imam osjecaj da cu se porodit svaki cas iako nije jos termin.Takodje mi urin nekad u toku dana i to vec danima bude kao malo crven,kao da ima krvi.radila sam urin nedavno vise puta,nije bilo eritrocita ali ne znam sta je.na papiru kad se obrisem se nista ne vidi. eh draga imam ti slicne simptome sada, s tim da mi urin nije crven, ali je onako bas bas zut..a noge mi ne oticu, bar ja nisam primijetila, udebljale se jesu [sm=smiley36.gif] a sto se bolnice tice meni su samo pritisak izmjerili prosli put pored ctg-a i UZ pregleda..Tezinu nista ne prate, a ionako nista ne gledaju kako treba ko kad je guzva stalno. Ja danas nazvala da se narucim na kontrolu kaze mi sestra tolika je guzva da vec za april pisu narudzbe, reko ja cu se do tad poroditi nemam kad da cekam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|