rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (3.2.2015 9:34:39)
|
IZVORNA PORUKA: Aleah E da, tu napuhanost sam i ja imala od starta, od testa pozitivnog, pa se onda ispuhao negdje tamo sa 8 sedmica, i sad ovo sto se puse je drugacije, ono nekako tvrdje i oblije, nije salasto[sm=smiley36.gif] Aa, pa ti si genije kad mozes tako dugo da ne kazes mami[sm=bravo.gif] ja nisam izdrzala,,mogu svima, ali njoj nisam mogla..ako me vidja provalila bi me sigurno,,jer sam odjednom prestala kafu piti, muka mi, ne mogu nista,,,ma odmah mi je skontala svakako[sm=smiley36.gif] da ispuhao se...ja kontam neki problem...ona odem na kontrolu a bebac se vrti samo tako ...ma ja nemam trudnickih tegoba, nista mi se ne gadi, ne povracam, jedino piskim cesce i vise ali kontam da je to dobro jer cu mozda manje oticati...kafu pijem ali sam smanjila....jos uvijek malo pusim ali se nadam da cu kao prosli put prestati pred porod (sa S sam prestala totalno u 6-om mjesecu a do tada 5 cigara dnevno i postepeno smanjivala) i tako malcu obezbijediti bolje uslopve...moja S prenesena 7 dana, voda bila mlijecno bijela, ona sva u verniksu zasticena [sm=smiley1.gif] e sad razlog sto mami nisam rekla je da od prosle trudnoce imam problem s visokim pritiskom, bila sam na terapiji (i sad sam ali drugi lijek) a i kad bi god mama pomenula drugo dijete ja bih se pobunila (da ja to ne mogu, da se bojim i da nije pametno uz moje stanje)..kao planirala sam ja do 40-e godine drugo ali nekako nisam spremna, kontam fizicki necu mogu iznjeti, imat cu problem s pritiskom...medjutim cini mi se da to sada ide na bolje, bebe lijece mame svoje [sm=smiley1.gif] ...i moja mama je zakljucila da joj je bitnije da ima mene zivu i zdravu i pomenula mi to nekako bas u periodu kad sam skontala da sam trudna (a to nam se omaklo) [sm=smiley36.gif] i gdje da joj kazem odmah...hajde reko nek odmakne, nek odradim kontrole, a i ona ce se kraci period sekirati...a da ce se obradovati, to definitivno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|