Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (23.2.2015 22:44:19)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi Zene, kolko dana tolerisete temp.kod djeteta?? M JE JUTRIS NEGDJE OKO 5-6 dobio, stavila mu cepic i.nije imao citav dan tek maloprije opet dobio..sad sam mjerila 38,5 ispod pazuha...ima obloge na nogama pa cemo vidjet kako ide...ne znam bil ga vodila doktoru il da cekam do sutra da vidim kako ce bit..svakako cu.mu stavit cepic pred spavanje ako ne spadne 3 dana se dijete ne vodi dr.jedino ako tem.ne spada i ako je previsoka ako raste 4-ti dan pravac dr. ako je virus prođe nakon 3 dana,ako je pak bakter.upala tem.traje duže ako ga budeš vodila obavezno traži da ti urade bris ili bar leukocite jer dr.uključuju odma antibiotike ako mu je tem.38.5 i nije rasla više ne moraš se trudit ni da je oboriš jer to nije tako visoka tem. stavi mu rasečenu glavicu luka pored glave da može spavat,to će mu fino pročepit nosić tuširanje,mlake obloge,mokar peškirić na vratu ako su tabani vreli onda idu obloge od senfa,naribanog krompira,kaladonta ja ne bih nikako skidala sa alkoholom(sirće,med.alkohol,rakije i ostalo),zbog trovanja,a i dokazano je da istu učinkovitost imaju kao i voda sretno i brz oporavak
|
|
|
|