bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 17:33:47)
|
IZVORNA PORUKA: Selzy Ma u ja jedva cekam aBda ali kako se bas primaklo, trema me neka puca kako cu ja to, a bejbibi hvala ti sto si me utjesila i upravu si kad kazes da je toliko syrasno ne bih zene radjele po 5-10 djece :) super je sto zelite tm i ti puno djece, a kako kaxu scako djete ima svoju nafaku i vjeruj da je to istina, mi smo planirali dvoje ako Bog da, ali sam rekla nuzu prvi da vidim kako cu proci na porodu pa cemo onda pricati i drugom djetetu hahah :D Nista nemoj citati o porodu nit gledati,svaki je poseban tako da ne znci da ce te tolikooo boliti,a mozda i hoce[sm=smiley36.gif]al vjeruj nije strasno, to nam je u prirodi zene moje :).... Ma eto vidjet ces... Ja sam trpila bolove 22h, nije to malo..a bila gladna,zedna,nenaspavana..jer nisam oka sklopila cijelu noc.... Onda sami bolovi te bas izmore,logicno al eto ja jedva cekam nekako :) nije me strah uopste..vise se bojim da cu na cr[sm=smiley36.gif]a ne zeeeelim na cr:(... Nikakav osjecaj :(.. Treba brate mili malo istrpiti ;) opet ponavljam,puno mocnije i ponosnije kad znas sta si istrpila :)) Joj zvucim ko mazohista[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|