Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 13:59:50)
|
IZVORNA PORUKA: marseljeza Nisam se još porodila, Pravnica i ja ćemo zatvoriti ovaj mjesec, vjerovatno ćemo i u sobi biti zajedno kako smo krenule [sm=smiley36.gif] Ja čistim stan, sve nešto čistim a ništa mi potaman. Od stvari za bebu još kolica nisam nabavila i neću dok se aBd ne rodi, tj pošaljem muža da to on završi :D Zaova će mi dati sve sjedalice za auto, ima od od 0 pa dalje, vrlo kratko korištene i ne znam što bi nove kupovala opet. Svako jutro se ponadam aman evo ga, boli me nešto a u biti bole me leđa i stomak od pritiska vjerovatno. I gospođica :D Ko je spomenuo sex blago meni?[sm=bravo.gif] Što se mene tiče, vrlo dobra stvar cijelu trudnoću, nisam imala zabranu pa je to bilo redovno, koliko je moglo da bude [sm=bravo.gif] A nije mi ni mrsko ovih dana, samo što je problem namjestiti se [sm=smiley36.gif] Bas tako. Ostale smo samo nas dvije da iscekujemo.. hehhe... bebe ljenguze izgleda [sm=jezicek.gif] I kod mene ista stvar za kolica, muz ce to obaviti aBd... ionako nam nece trebati onih 40 dana [sm=smiley1.gif] Sex? Sta je to? [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|