RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 22:27:50)

Ma imat ces ovaj put drustvo aBd [sm=bravo.gif] nece bit zalosno ;).. Samo lijepi trenuci aBd:))

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 22:40:53)

a pola sata mi trebalo da sve iscitam, bas ste bile aktivne, i malog odvela na spavanje pa dok sve izucimo sure, evo sad ii ja legla[sm=smiley1.gif]
mala curice vidim bila svekriva nek si je bas ignorisla i dala do znanja da se ne das gaziti i zafrkavati
bas vam hvala sto ste me se sjetile i ja cijeli dan sa mamom pricam o vama kako se mi fino ispricamo o svemo a njoj to sve spansko selo[sm=smiley36.gif] nije luda za tehnologijom, ja sve malo malo joj da li se samy porodila [sm=smiley1.gif]

samy draga neka je sa srecom da nam sutra ako Bog da javis lijepo vijesti

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 22:45:43)

bejbibi meni su rekli da u to kantarionovo ulje sto se kupi u apoteci, zato sam te i pitala jesi li kupila u apoteci ili da nije ko pravio, natopis tampon i stavis, to mi je tetka rekla a ona radi kod nas na ginekologiji kaze bolje ti je to nego i jedne vaginalete a prirodno ja sam uzimala i valinalete od kantarijona prije nego mi je rekla za to[sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 22:48:29)

jutros kad smo ustali kaze moj Harun:" znas mama sta sam sanjao, da si rodila bebu i ja sam nesto gledao na laptopu a beba je htjela da gleda teletebise, i ja sam joj nasao i gledao zajedno sa bebom, [sm=smiley1.gif] pitam ja njeg pa sta je bilo braco ili seka, kaze on pa braco [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 22:53:33)

ja imam milion briga sto cu se poroditi u Ramazanu, a opet mi i drago sto ce biti u mubarek mjesecu[sm=smiley1.gif], ja sam navika da stalno pravim iftare i zovem rodbinu i prijatelje znam i po 10 noci imati i goste pa i mi idemo nekima, tako da ce mi bit pravo neobicno, pa ni Bajram uvijek idemo kod svekrve na dorucak bude nas dosta svi se kod njih sastanemo a kod mojih na rucak a sad ce oni nama dodji sto mi je drago[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:03:59)

Aha u apoteci sam uzela.. Znaci mogu natopiti tampon i metnuti unutra[sm=smiley36.gif]a nisam nikad tampone korisyila nesto me strah[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:05:12)

A ne znate jos pol :).... Ma samo nek je zivo j zdravo a lijepo imati oboje :)...

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:07:45)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

A ne znate jos pol :).... Ma samo nek je zivo j zdravo a lijepo imati oboje :)...

ne znam htjela pitati prosli put i zaboravila, i ja kazem neka je samo zivo i zdravo poslije onog prepada stvarno mi ni najmanje nije bitno sta je, a sto kaze moj mali ako rodis seku nema veze drugi put ces bracu [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:10:01)

Aha u apoteci sam uzela.. Znaci mogu natopiti tampon i metnuti unutra[sm=smiley36.gif]a nisam nikad tampone korisyila nesto me strah[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

ja sam koristila jedan put uhvatilo me na moru prosli put ka stavljala tampon kad ulazim u vodu, al je bas ruzan osjecaj, ma samo ga gurnes jos ce ti sad biti lakse jer ce biti masamn kao i vaginaleta, mene vise onaj konac skakilja [sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:22:47)

mene i danas skoro cijeli dan bole desni i ove osmice da hoce vise i niknuti mogu misliti kako je bebama kad im nicu zubici, kad meni stvara ovoliko nervozu, imate li vi kakav narodni lijek[sm=smiley13.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:24:28)

Ma da haha upravu je tvoj mali :)) sta znas mizda do godine bude trece hehs....haj bas cu sutea kupiti tampone pa rako koristiti ulje... Valjsa ce pomoc sta :) a ima neka posebna krena u apoteci protiv pucanja, cini mi se na d..bas cu pitat

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:25:52)

IZVORNA PORUKA: alman

mene i danas skoro cijeli dan bole desni i ove osmice da hoce vise i niknuti mogu misliti kako je bebama kad im nicu zubici, kad meni stvara ovoliko nervozu, imate li vi kakav narodni lijek[sm=smiley13.gif]

A onaj gel za bebe da probas.... Mozda sw mozw u trudnoci

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:27:32)

Ej drage laku noc,napustam vas..oci mi sw sklapaju

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:31:33)

IZVORNA PORUKA: alman

A onaj gel za bebe da probas.... Mozda sw mozw u trudnoci

hahah dobro si tebam se raspitati ako me nastavi boliti ili sam se samo dobro nahladila pa me jos vise boli [sm=zmeden.gif]

hajd draga lijepo spavaj i ja cu uskoro rano sam ustala a i umorila se tako da cu uskoro na spavanje, [sm=zz_wavespin.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:32:00)

Eto i palacinci gotovi sada jeli.Hmmm opet sam gladna bas mi se jede kajmak u paprikama,ali cijelu noc necu moci zaspati od zedzi.

Alman,ispala sam cool [sm=smiley16.gif] nemozes me gaziti i srati po meni(oprostite na izrazu).

Aaaa bejbibi nas napusta.

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 23:48:25)

ja sam danas jela oslic pa sam tako zedna hoce riba vode [sm=smiley36.gif] a mogu misliti kao si tek od paprika i suhog mesa zedna
meni se nesto jedu neke kiflice[sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 0:05:28)

Danas sam kupila ribu.Nisam odavno pravila.

Zene,s obzirom da gospodjicu brijem svaki drugi-treci dan a dlake su mi tako jake i ostre,osjetim da me danima srvrbi oko klitorisa.
Maloprije poglesam crveno kada usne razmaknem.Uzela ogledalo i pogledala.Dali je moguce od dlaka kako su jake.Na ulazunu rodnicu nista nema i ne svrbi samo oko klitorisa.
Kontala da kupim Canesten za vanjsku upotrebu ali tek u Ponedjeljak,sutra ne radi apoteka.

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 2:04:24)

Kako ste mi zenice? Ima li nocnih ptica!? [sm=smiley36.gif] ja danas malo radila stan, slagala ormare i beby stvarcice da je sve spremno, pa popodne zaspala i ustala kasno, sad nema spavanja do zore, aa bole me kukovi kad spavam duze vrijeme na jednoj strani, pa me sve zivo zaboli haos [sm=zmeden.gif] zato se vrtim ko na raznju [sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 2:11:41)

Vidim saamy krenulo [sm=bravo.gif] ako Bog da da sve prodje kako treba, da se lahko porodis i da je bebica ziva i zdrava [sm=smiley1.gif] mala c.ma svekrvu samo na ignore, nek vidi da nema zezancije i nemoj se samo bezveze sikirati .. bejbibi kako si mi ti? Bole li tebe kukovi i ledja, kako ti spavas? [sm=smiley1.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 8:38:20)

hej zenice drage, da vam se javim...

ja sam 17.2. rodila sina 3.700 teskog i 55 cm dugog. pokusala sam prirodno al se malo zakomlikovalo pa se zavrsilo carskim rezom... uglavnom, bitno je da smo oboje dobro i da smo stigli svojoj kuci... ima li koja zenica da se porodila, informisite me ... citala sam vas u bolnici al nisam se mogla sjetiti password-a da se logujem... malo cu se slabije javljati al cu biti tu i imate moju podrsku poljubac od mene i moje [sm=duda.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 8:47:47)

Diana nek je hairli draga:) znale smo da si se oorodila cim se ne javljas...da ti je sin ziv i zdrav sto godina :)diji ku,kako se ti snalazis

Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 8:51:04)

IZVORNA PORUKA: Dianaa

ja sam 17.2. rodila sina 3.700 teskog i 55 cm dugog. pokusala sam prirodno al se malo zakomlikovalo pa se zavrsilo carskim rezom... uglavnom, bitno je da smo oboje dobro i da smo stigli svojoj kuci... ima li koja zenica da se porodila, informisite me ... citala sam vas u bolnici al nisam se mogla sjetiti password-a da se logujem... malo cu se slabije javljati al cu biti tu i imate moju podrsku poljubac od mene i moje [sm=duda.gif]

Cestitke draga[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tebi brz oporavak,a bebcu sve naljepse [sm=smiley1.gif]
Ne znam znas li da se sprinter porodila
sammy dobila bolove,verovatno ce i ona danas svoje pile imati u rukama

Dianaa uzivaj mila

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 8:51:41)

Jutro zenice....onak i naspavana i nenaspavana...selzy boli me sve zivo,kukovi,ledja,krsta,donji duo stomaka neki prutisak.. A nekad me stidna kost, pa me dole ko zigne..izgleda imam one lazne trudove.... Ma sva sam napuhana i teska sebi, bogami jedva hodam...

Kod nas tmurno i kisovito :(.... Bas ne znam za danas sta cemi...kontam prosetati al nema sanse

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 8:53:38)

Amanni...porodila se [sm=bravo.gif]
Tukica...porodila se[sm=bravo.gif]
Adicaa...porodila se [sm=bravo.gif]
Saamy...15.02
Marseljeza...24.02
Sprinter...porodila se [sm=bravo.gif]
Pravnica...26.02
Dianaa...porodila se[sm=bravo.gif]

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06
Alman...29.06
Mala curica...30.06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Adano...22.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Putujuca...18.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Samy_lo...04.09

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (22.2.2015 8:55:23)

IZVORNA PORUKA: Dianaa

Cestitam Dianaa [sm=bravo.gif]
Nek ti je ziv i zdrav sincic... a ti nam se brzo oporavi pa da nam ispricas kako se odvijala situacija (nama koje jos cekamo) [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>