bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (21.2.2015 22:16:11)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica Ajjj suti bejbibi,duse draga....a sta ce oni sami,muskarci.Opet nista bez tebe,ti osta u bolnici a njih dvojica sami odose ma srce da ti pukne. Jesmo mi zene majcinski nastrojene prema muzevima,brinemo se o njima kao o djeci. Ja mislim da moj nece moci zaspati kada se vrati kuci,samo ce hodati po gradu da ne bude sam,a kako ce moja mama sama ovdje u stanu dok nas nema hmmmm Ma svasta razmisljam,sve govorim ima vremena do toga,ali stvarno to se covjek zavarava.Pa kao da sam jucer saznala da sam trudna,a sada ulazim u treci semestar,dalhe nema.Kada udjem svakim danom sve sam blize porodu.Imam osjecaj da cu docekati 36-tu i da cu se poroditi. Moja Ramazanska cura [sm=bravo.gif] Uh ne zelim.ni da se prisjetim toga, odmah mi se zeludac prevrce...jao ta scena.mi je pred ocima kako obi odlaze a ja u plac... Jao sad mi oci suze kad se samo prisjetim uh...jao ne daj Boze nikome, stvarno.je tesko.... Ja isto razmisljam kako cu ih sad opet ostavit kad idem rodit aBd, al samo molim Boga da odmah naredni dan izadjem.... Ma samo da nije sta ozbiljno i da taj boravak u bolnici sto krace bude svima nama... A snaci ce se oni vjeruj sami :) al eto nama zenama to tesko gledati... Bas sto kazes majcinski nastrojene prema muzevima jos kad imas i dijete uh uh... Na hajr, samo da mi budemo dobro i nase bebice aBd sve ce bit ok ostalo :)) Ej i moj M se rodio treci dan ramazana heh[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|