|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
12.2.2015 22:59:57   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Marien

Nemojte o hrani zive bile, ja od utorka na dvopeku i grisiniju a danas mi se vec sve jedeuser posted image , ne izazivajte gladnu trudnicu user posted image

Marien izvini, necwmo viseuser posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1276
12.2.2015 23:01:57   
bejbibi
Alman javi onda sutra jel zaradiouser posted image ....necemo vise o hrani, marien nam gladna user posted image ....idem okupati M ( jos ne spava) zaigrao se..sav oznojen... A ja sam sad zedna od sira, mogla bih 10 l vode popit user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1277
12.2.2015 23:03:40   
bejbibi
Evo poceo dr.house na rtl, i to volim gledati :) a i ja se moram kupati sva sam napeta nesto i oznojena uh..jos dok M okupam preznojit cu se

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1278
12.2.2015 23:04:16   
marseljeza
Ma ko spomenu hranu? :D Sad moram tražiti put do frižiderauser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1279
12.2.2015 23:06:30   
Marien
Uuu moze Dr. House, hvala za podsjecanje :*
Cujemo se drage moje

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 1280
12.2.2015 23:55:29   
Adano
Vece, zenice... ja danas bila na komisiji, ultrazvuku i kod interniste punih osam sati... uzas... u ponedeljak ce mi raditi serklazu. Bas me strah s obzirom na to da je u prosloj trudnoci pokusana serklaza u 25.sedmici i na stolu u sali mi pukao vodenjak i nazalost porodila se u 26.sedmici i nije dobro zavrsilo. Medjutim tad sam bila i potpuno otvorena pa zbog toga serklaz nije uspio. a sad radim sedam sedmica ranije i nisam otvorena samo se grlic skratio. Ali kako god, prestravljena sam...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1281
13.2.2015 1:21:53   
alman

IZVORNA PORUKA: Adano

Vece, zenice... ja danas bila na komisiji, ultrazvuku i kod interniste punih osam sati... uzas... u ponedeljak ce mi raditi serklazu. Bas me strah s obzirom na to da je u prosloj trudnoci pokusana serklaza u 25.sedmici i na stolu u sali mi pukao vodenjak i nazalost porodila se u 26.sedmici i nije dobro zavrsilo. Medjutim tad sam bila i potpuno otvorena pa zbog toga serklaz nije uspio. a sad radim sedam sedmica ranije i nisam otvorena samo se grlic skratio. Ali kako god, prestravljena sam...

sretno draga bit ce sve to dobro nemoj se sikirati, ovaj put ce uspjeti ako Bog da, odmaraj i miruj sto vise user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Adano)
Neposredna veza do poruke: 1282
13.2.2015 1:42:07   
alman
nista od sijela odoh sad i ja

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1283
13.2.2015 3:29:26   
Selzy
Amela i Tukica cestitke i sve najljepse vama i bebicama user posted image AZRAB draga zar vec bebica prednjaci glavicom? Pa poranila user posted image uff vidjet ces kako ce ti brzo proci user posted image znas li sta nosis? :) ostale drage moje user posted image sve koje uskoro imate kontrolu neka je sa srecom i da sve bude u najboljem redu, ja imam kontrolu sljedece sedmice user posted image BEJBIBI kad je tebi kontrola? Je li se tvoja curica okrenula? Prednjaci li glavicom? user posted image sve vas punoo user posted image do sljedeceg javljanja ..

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1284
13.2.2015 8:14:40   
sara_mo
Jutro lijepe moje! Prvo da čestitam svim kolegicama koje su rodile, nek ste svi zivi, zdravi i veseli. Slabo se javljam jer jos radim, pa mi je bila neka guzva na poslu. Uskoro cu i ja na trudnicko, pa cemo se cesce druziti. Inace sve OK, hvala Bogu. U ponedjeljak imamo kontrolu, pa cemo vidjeti je li se djevojcica okrenula u startnu poziciju.

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1285
13.2.2015 8:40:13   
bejbibi
Hello zenice, uranile neke ;) evo i ja sam, nenaspavana...budila se stalno :(....

Adano draga ne brini,bolje i to na vrijeme nego ne daj Boze da sta bude... Bices ok aBd...javi nam obavezno stanje....i miruj strogo,nista nemoj raditi,dizi noge na jastuk... Sretno..

Sara draga cim na trudnicko jvljaj nam se redovno ;)...

Ostale sta ima

Selzy,terminuso mojauser posted image ja sam pocetkom feb bila na kontroli pa cu opet pocetkom marta aBd.... Meni je druga beba tako da sam cula da se moze tek i pred porod okrenut a dr mi nije nis govorio, valjda ce na narednoj reci sta detaljnije:)) al se meni cini da je svugdje imauser posted image gore,dole,lijevo,desno,satra me haha...kako je kod tebe

< Poruku je uredio bejbibi -- 13.2.2015 8:42:30 >

Neki autor...

(odgovor članu sara_mo)
Neposredna veza do poruke: 1286
13.2.2015 9:12:03   
M.A.M.
jutro drage user posted image evo i mene sredila gospodjicu pa na kontrolu akoBogda kasnije,Adano razumiijem da se sikiras oko toga vjeruj kada sam procitala odmah sam sebe vidjela u tvojoj situaciji,i ja ocekujem da ce mi raditi serklazu rad konusa,al molim dragog Boga da je sve ok,vidjecemo sta kaze dr.Gdje mi je ona kona samy_lo juce je trebala po nalaze i nigdje je,hajmo zenice na noge laganeuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1287
13.2.2015 9:13:11   
Dianaa
jutro drage user posted image ... vi ste bas aktivne iza ponoci a ujutro opet prije mene budne... svaka cast user posted image

ja ne mogu tako, legnem oko 11 i budim se oko 8, inace poprilicno dobro spavam u poredjenju sa vama user posted image

i et, neko rece necemo o hrani, ja moram odmah... dorucak prasa sa jajima... nesto mi bas naumpalo a rucak nemam pojma,... mozda sirnica i zelena salata, vidjet cemo...

Adano, samo polako i bit ce to aBd sve ok... cuvaj se i ti i ostale user posted image

zelim vam ugodan dan...user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1288
13.2.2015 9:14:06   
Dianaa

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

jutro drage user posted image evo i mene sredila gospodjicu pa na kontrolu akoBogda kasnije,Adano razumiijem da se sikiras oko toga vjeruj kada sam procitala odmah sam sebe vidjela u tvojoj situaciji,i ja ocekujem da ce mi raditi serklazu rad konusa,al molim dragog Boga da je sve ok,vidjecemo sta kaze dr.Gdje mi je ona kona samy_lo juce je trebala po nalaze i nigdje je,hajmo zenice na noge laganeuser posted image

sretno MAM... da kontrola bude uredna aBduser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1289
13.2.2015 9:25:36   
bejbibi
MAM sretno draga :))

Diana i ja bi da doruckujem a ne znam sta biuser posted image a gladna saam user posted image a rucak pojma nemam..nemam vise ideja.sve bi a nista mi se ne da :(.. Joj sad kad sam se pogledala u ogledaloko zombiuser posted image podocnjaci crni user posted image uvijek sam imala izrazajnije podocnjake,tamne kolutove a sad jos gore smrcc

Neki autor...

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1290
13.2.2015 9:32:54   
M.A.M.
Hvala drage moje,bejbi pokusaj sa kamilicom,stavi one 2 vrecice na oci petnestak minuta za podocnjake

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1291
13.2.2015 10:19:41   
Dianaa

IZVORNA PORUKA: bejbibi

MAM sretno draga :))

Diana i ja bi da doruckujem a ne znam sta biuser posted image a gladna saam user posted image a rucak pojma nemam..nemam vise ideja.sve bi a nista mi se ne da :(.. Joj sad kad sam se pogledala u ogledaloko zombiuser posted image podocnjaci crni user posted image uvijek sam imala izrazajnije podocnjake,tamne kolutove a sad jos gore smrcc

i ja ih imam, al nisu crni user posted image user posted image ovo sa kkamilicom uspijeva, a mozes lagano i masirati podrucje oko ociju nekom kremom... tako ja nekad kad mi nije mrsko user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1292
13.2.2015 10:35:18   
Marien
Cao zenice moje,

evo i ja sa kontrole, hvala Bogu sve u redu, moja gimnasticarka drzi noge iznad glave i stopalo haman na licu, sou od djeteta, jedino ja nikad nemam normalnu sliku sa ultrazvukauser posted image
Sad mozete o hrani, jedva sam docekala da se najedem k`o covjek poslije onog groznog stomacnog virusa, Dr. me pohvalio za kile, mislim se nije ni cudo kad tri dana nisam jela user posted image
Adano, draga ne sekiraj se, drzimo ti fige da sve bude dobro i hairli prodje!
Danas za rucak- leso teletina sa krompirom, mora se jos malo lagano jesti user posted image
Sta je ono jos bila tema...aha, kod mene beba od pocetka skoro dubi na glavi i dole joj glava u fundusu sto znaci bas za porod ali Dr. kaze da se cak i sad (ulazim u 7.mj.) to moze promijeniti, inace je cijelo vrijeme sve bilo nisko i glava i posteljica, zato i kontrakcije i Dabroston.
Ljubim vas sve

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1293
13.2.2015 10:40:56   
Dianaa

IZVORNA PORUKA: Marien

Cao zenice moje,

evo i ja sa kontrole, hvala Bogu sve u redu, moja gimnasticarka drzi noge iznad glave i stopalo haman na licu, sou od djeteta, jedino ja nikad nemam normalnu sliku sa ultrazvukauser posted image
Sad mozete o hrani, jedva sam docekala da se najedem k`o covjek poslije onog groznog stomacnog virusa, Dr. me pohvalio za kile, mislim se nije ni cudo kad tri dana nisam jela user posted image
Adano, draga ne sekiraj se, drzimo ti fige da sve bude dobro i hairli prodje!
Danas za rucak- leso teletina sa krompirom, mora se jos malo lagano jesti user posted image
Sta je ono jos bila tema...aha, kod mene beba od pocetka skoro dubi na glavi i dole joj glava u fundusu sto znaci bas za porod ali Dr. kaze da se cak i sad (ulazim u 7.mj.) to moze promijeniti, inace je cijelo vrijeme sve bilo nisko i glava i posteljica, zato i kontrakcije i Dabroston.
Ljubim vas sve

user posted image za kontrolu ...user posted image

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1294
13.2.2015 11:00:22   
samy_lo
Kako ste mi zenice..evo da se i ja javnem..
Jucer isla po nalaze..Kreatinin nizak,treba biti 58,a kod mene 57..nista strasno..
Ali zato pise da u urinu imam dosta okruglih i stapicastih bakterijauser posted image ..u ponedjeljak kontrola,pa valjda ce nesto propisati..nadam se da nije nista strasno

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1295
13.2.2015 11:38:12   
M.A.M.
eh zenice evo i mene sa kontrole,vidjela sam nogice i rukiceeeeeee moje najdraze heheheh kako lijep osjecaj,NN mi je 2,uputila me je da radim double cisto kaze radi sebe,sta vi mislite o tome?eh da moram i kod interniste na Gak jer sumnja drna blagu trombofiliju pa cemo vidjeti u ponedjeljak,uglavnom bebica je dobro,razvija seuser posted image danas ulazimo u drugi trimestaruser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 1296
13.2.2015 11:39:04   
M.A.M.
samy_lo ne sikiraj se rad kreatinina i meni je nizak pa je rekla da je to sve normalno u trudnoci

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1297
13.2.2015 11:46:09   
Pravnica
Cao drage moje... nisam se ranije stigla javiti. Jucer sam bila ma kontroli... radila ctg... nije me gledao vaginalno jer ctg nije pokazao kontrakcije, pa ce me u utorak pogledati na UZ i valjda odzdo... jer cu vec tada biti u 40. tt ...

Ja se sve nadam da ce malo ranije... hehe...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1298
13.2.2015 11:49:20   
Pravnica

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Kako ste mi zenice..evo da se i ja javnem..
Jucer isla po nalaze..Kreatinin nizak,treba biti 58,a kod mene 57..nista strasno..
Ali zato pise da u urinu imam dosta okruglih i stapicastih bakterijauser posted image ..u ponedjeljak kontrola,pa valjda ce nesto propisati..nadam se da nije nista strasno

Okrugle bakterije nisu opasne... al za te stapicaste ce te sigurno poslati da radis urinokulturu i vjerovatno ces dobiti antibiotik i preporuku za puuuunoo tecnosti dnevno...

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 1299
13.2.2015 11:55:07   
lala88
zdravo zene, kako ste mi jutros, jeste li se naspavale? Evo ja se pomalo pakujem idemo na vikend kod svekrve i mame, dan je maglovit i nikakav. Raduje me odlazak na cist zrak, a i vidjecu svoje, nisam ih vidjela 20 dana, a pozelila sam i svog macka i ovcu svoju, ja imam zivotinjsko carstvo kod svekrve, jako volim zivotinje.

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *