Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 18:22:23
Amela83
Hanume drage, kako ste? Slušaju li stomačići? Ja tek sad smogla snage da malo prosurfam. Porodila sam se 29.1., na carski. Bebi je tada imao tačno 38.nedjelja. Sad smo dobro oboje, hvala Bogu. Svima vam želim puuuno sreće, puno zagrljaja sa bebicama koje očekujete i naravno što lakši porod.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 18:40:07
saamy
TUKICA neka ti je hairli sto bi rekli,da doživite puno lijepih trenutaka sa svojom bebicom
AMEL sretno tebi također,da ste žive i zdravi dugoo,što si u 38 se porodila,krenuli trudovi kliknite?
prije su mislili da trebam na carski jer beba se nije okrenula na dole,međutim sad jeste pa kaže da čekamo da krenu trudovi ako nista onda će mi izazvat sa tabletom ali ako ja bas želim mogu prije izazvat do mene je ja sam rekla neznam reko ti bolje znaš doktora si,u ponedjeljak idem za ctg
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 20:24:28
marseljeza
Prošao i moj pregled danas, sve ok, beba skoro 4 kg ima, masaAllah :) Opet u ponedjeljak moram. Mene još uvijek nije gledao ginekološki, kako sam shvatila to je se radi u 39 sedmici. Pozdrav novopečenim i budućim mamama
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 20:53:57
saamy
MERSELJEZA masala za bebu,da ste zivi zdravi DIJANA sacekacu onda,vidjet cu sta se reci u ponedjeljak na ctg Je li koja od vas isla na ctg meni je prvi put sad u ponedjeljak!?
samo nesto "zvrnjam""od nervoze kako vi sa svojom nervozom pred porod? danas sam uzela za stolicu voda neka u pumpixi to u guzu protjera,mene nije nesto posebno malo nesto trazicu nesto dr,za stolicu,
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:10:18
Marien
Cao zenice drage, prvo da cestitam Tukici i Ameli, ponosnim mamama, nek ste zive i zdrave i puno uzivate sa svojim bebama Alman, divna si trudnica i mama, preslatki ste! Sta sada cekas? Bejbibi ti kad se porodis, ne znam ko ce nam forum odrzavati aktivnim, ti si ovdje glavni rukovodioc tema Ljubim vas sve, ja sam danas konacno dosla sebi od pregroznog stomacnog virusa i sutra mi je kontrola, idem da vidim svoju curu Nadam se da nece reci da je djecak sad kad sam narucila sve za sobicu u hello kitty fazonu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:18:05
alman
IZVORNA PORUKA: Marien
Cao zenice drage, prvo da cestitam Tukici i Ameli, ponosnim mamama, nek ste zive i zdrave i puno uzivate sa svojim bebama Alman, divna si trudnica i mama, preslatki ste! Sta sada cekas? Bejbibi ti kad se porodis, ne znam ko ce nam forum odrzavati aktivnim, ti si ovdje glavni rukovodioc tema Ljubim vas sve, ja sam danas konacno dosla sebi od pregroznog stomacnog virusa i sutra mi je kontrola, idem da vidim svoju curu Nadam se da nece reci da je djecak sad kad sam narucila sve za sobicu u hello kitty fazonu
hvala draga ne znam sta sad nosim, nisam ni pitala, mozda sljedeci put pa da znam hocu li traziti i propremati stvari od malog ili cu jovo na novo kupovati
drago mi je dati je lakse a javi nam sutra kad prodje kontrola
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:27:21
Marien
hocu draga, akobogda, hvala ti. Nek su nam zive i zdrave nase bebe, spol je najmanje bitan, mi isto nismo znali do sestog a onda doktor poceo zezati muza kao hoce li se razocarati sto je curica a ovaj moj slozio facu, stvarno sam mislila da ce naruziti doktora, poslije svih peripetija u ovoj trudnoci i proslog spontanog to nam je najmanje vazno. Samo nek nam hairli dodju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:37:15
alman
i ja to isto kazem ma svejedno mi je cura ili decko nek je samo zivo, zdravo jer covjek se svaki dan susrece sa raznim slucajevima bolesti tako da samo Boga molim da nas sacuva sve majke iskusenja bolesti djece jer to je po meni nesto najteze.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:43:08
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Marien
Ma draga nista ne.brini, ima vas puno hB poslije.marta :)) bicete aktivne vi ;))
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:44:34
bejbibi
IZVORNA PORUKA: alman
IZVORNA PORUKA: bejbibi
A jesu li to novije epizode anatomije??? Ja gledam ove strebere big bang super serija
jesu nova sezona cet od 20.50 meni je ova serija tako dobra
I ja volim tu seriju al me nerviralo na foxu sto su cas vako cas nako, cas nove cas stare epizode pa nisam.mogla upratiti i.dosadilo mi...sad nam pustili one pinkove sve pa samo to gledam... Citav dan samo filmovi
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:50:13
alman
kod nas je moja TV pa ti pinkovi kanali su vise od godine pa ispocetka je bilo dosta filmova koje nisam gledala a kasnije i oni stalno repriziraju al bude dobrih filmova, vec je 8 ep. nove sezone budu cet dvije repriza proslo sedmicne i nova epizoda i do sad bio prevod al veceras nista
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 12.2.2015 22:53:21
alman
ja sam evo pravo ogladnila sve mislim na onaj komad pice sto sam ostavila samo se nadam da mm nece pojesti dok ja sidjem dole, izvela malog na spavanje na sprat pa i ja lezim u spavacoj dok on zaspi. na volim kad rano rucam oko pola 5 jer onda redovno sam gladna u 11 a kad rucam iza 6 onda ne moram vise jesti,