|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
12.2.2015 18:22:23   
Amela83
Hanume drage, kako ste? Slušaju li stomačići? Ja tek sad smogla snage da malo prosurfam. Porodila sam se 29.1., na carski. Bebi je tada imao tačno 38.nedjelja. Sad smo dobro oboje, hvala Bogu.user posted image Svima vam želim puuuno sreće, puno zagrljaja sa bebicama koje očekujete i naravno što lakši porod. user posted image

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1251
12.2.2015 18:40:07   
saamy
TUKICA neka ti je hairli sto bi rekli,da doživite puno lijepih trenutaka sa svojom bebicom

AMEL sretno tebi također,da ste žive i zdravi dugoo,što si u 38 se porodila,krenuli trudovi kliknite?

prije su mislili da trebam na carski jer beba se nije okrenula na dole,međutim sad jeste pa kaže da čekamo da krenu trudovi ako nista onda će mi izazvat sa tabletom ali ako ja bas želim mogu prije izazvat do mene je ja sam rekla neznam reko ti bolje znaš doktora si,u ponedjeljak idem za ctg

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 1252
12.2.2015 19:18:13   
bejbibi
Amela super da ste dobro :)) uzivaj sa bebicom..

Saamy pa sacekaj draga nemoj nista prijw twemina raditi

Zenice sta ima kod vas?? Gdje ste nestale??? Sta ovo nema pola zenica sa spaiska :(( samo nas se par javlja...

Morena,bebac bucko, samy_ mo,gift,.....i ostale gdje ste???

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1253
12.2.2015 19:37:11   
saamy
Valja je to najbolja silucija da sacekam da nas iznenadi

Otvorena sam 1 cm jesu vama gledali,ove koje su u 9?

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1254
12.2.2015 20:24:28   
marseljeza
Prošao i moj pregled danas, sve ok, beba skoro 4 kg ima, masaAllah :) Opet u ponedjeljak moram. Mene još uvijek nije gledao ginekološki, kako sam shvatila to je se radi u 39 sedmici. Pozdrav novopečenim i budućim mamama user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1255
12.2.2015 20:32:03   
Dianaa
saamy ja biih sacekala bar do termina ako bebac ne pati...

amela, cestitam, da ste zive i zdrave punoooo godina user posted image

marseljeza, masala za bebu, ti ides u ponedjeljak, ja u utorak,.. mene su vec sad u uttorak gledali vaginalno i nisam se jos pocela otvarati...

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 1256
12.2.2015 20:53:57   
saamy
MERSELJEZA masala za bebu,da ste zivi zdravi
DIJANA sacekacu onda,vidjet cu sta se reci u ponedjeljak na ctg
Je li koja od vas isla na ctg meni je prvi put sad u ponedjeljak!?

samo nesto "zvrnjam""od nervoze kako vi sa svojom nervozom pred porod?
danas sam uzela za stolicu voda neka u pumpixi to u guzu protjera,mene nije nesto posebno malo nesto trazicu nesto dr,za stolicu,

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1257
12.2.2015 21:49:44   
bejbibi
Pa gdje ste drage moje, nema vas veceras... Slabo skroz pisete:( sta je rec??

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1258
12.2.2015 22:02:18   
alman
marseljeza user posted image bravo bit ce to velika bebica
amela cestitam nek vam je ziva i zdrava puno godina, uzivajte

ja se evo nerviram nesto mi nema prevoda na Fox life a pratim uvod u anatomiju, bas bezveze pola ne razumijem user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1259
12.2.2015 22:03:56   
bejbibi
A jesu li to novije epizode anatomije??? Ja gledam ove strebere big banguser posted image super serija

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1260
12.2.2015 22:10:18   
Marien
Cao zenice drage,
prvo da cestitam Tukici i Ameli, ponosnim mamama, nek ste zive i zdrave i puno uzivate sa svojim bebamauser posted image
Alman, divna si trudnica i mama, preslatki ste! Sta sada cekas?
Bejbibi ti kad se porodis, ne znam ko ce nam forum odrzavati aktivnim, ti si ovdje glavni rukovodioc tema user posted image
Ljubim vas sve, ja sam danas konacno dosla sebi od pregroznog stomacnog virusa i sutra mi je kontrola, idem da vidim svoju curu user posted image
Nadam se da nece reci da je djecak sad kad sam narucila sve za sobicu u hello kitty fazonu user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1261
12.2.2015 22:12:52   
alman
ja zaspala od 8 do 9 ne znam sta mi bi tako da sam sad nikakva od rucka nikako da provarim zelenu salatu, najavljujem veceras druzenje user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1262
12.2.2015 22:14:25   
alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

A jesu li to novije epizode anatomije??? Ja gledam ove strebere big banguser posted image super serija

jesu nova sezona cet od 20.50 meni je ova serija tako dobra

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1263
12.2.2015 22:18:05   
alman

IZVORNA PORUKA: Marien

Cao zenice drage,
prvo da cestitam Tukici i Ameli, ponosnim mamama, nek ste zive i zdrave i puno uzivate sa svojim bebamauser posted image
Bejbibi ti kad se porodis, ne znam ko ce nam forum odrzavati aktivnim, ti si ovdje glavni rukovodioc tema user posted image
Ljubim vas sve, ja sam danas konacno dosla sebi od pregroznog stomacnog virusa i sutra mi je kontrola, idem da vidim svoju curu user posted image
Nadam se da nece reci da je djecak sad kad sam narucila sve za sobicu u hello kitty fazonu user posted image

hvala draga ne znam sta sad nosim, nisam ni pitala, mozda sljedeci put pa da znam hocu li traziti i propremati stvari od malog ili cu jovo na novo kupovatiuser posted image

drago mi je dati je lakse a javi nam sutra kad prodje kontrola user posted image

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1264
12.2.2015 22:27:21   
Marien
hocu draga, akobogda, hvala ti. Nek su nam zive i zdrave nase bebe, spol je najmanje bitan, mi isto nismo znali do sestog a onda doktor poceo zezati muza kao hoce li se razocarati sto je curica a ovaj moj slozio facu, stvarno sam mislila da ce naruziti doktora, poslije svih peripetija u ovoj trudnoci i proslog spontanog to nam je najmanje vazno. Samo nek nam hairli dodjuuser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1265
12.2.2015 22:37:15   
alman
i ja to isto kazem ma svejedno mi je cura ili decko nek je samo zivo, zdravo jer covjek se svaki dan susrece sa raznim slucajevima bolesti tako da samo Boga molim da nas sacuva sve majke iskusenja bolesti djece jer to je po meni nesto najteze.

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1266
12.2.2015 22:43:08   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Marien

Cao zenice drage,

Ma draga nista ne.brini, ima vas puno hB poslije.marta :)) bicete aktivne vi ;))

Neki autor...

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1267
12.2.2015 22:44:34   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

jesu nova sezona cet od 20.50 meni je ova serija tako dobra

I ja volim tu seriju al me nerviralo na foxu sto su cas vako cas nako, cas nove cas stare epizode pa nisam.mogla upratiti i.dosadilo mi...sad nam pustili one pinkove sve pa samo to gledam... Citav dan samo filmovi user posted image

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1268
12.2.2015 22:45:51   
bejbibi
Samo nek su nam ziva i zdrava djeca, danas isto.odgojiti i musko i zensko.... A ne daj Boze iskusenja preko djece uh, ne zelim ni.misliti na to user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1269
12.2.2015 22:48:29   
Marien
Pa gdje si bejbibi, Alman i ja skoro kafu popile user posted image i cudim se da te nemauser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1270
12.2.2015 22:48:32   
bejbibi
Alman ti veceras dezurna.jeluser posted image ja jela.sir maloprije sa masllenicom i sad me ubi zgaravicauser posted image ne bi smjela jesti ga a bas ga volim sta cu

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1271
12.2.2015 22:50:09   
Marien
Nemojte o hrani zive bile, ja od utorka na dvopeku i grisiniju a danas mi se vec sve jedeuser posted image , ne izazivajte gladnu trudnicu user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1272
12.2.2015 22:50:13   
alman
kod nas je moja TV pa ti pinkovi kanali su vise od godine pa ispocetka je bilo dosta filmova koje nisam gledala a kasnije i oni stalno repriziraju al bude dobrih filmova, vec je 8 ep. nove sezone budu cet dvije repriza proslo sedmicne i nova epizoda i do sad bio prevod al veceras nistauser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1273
12.2.2015 22:53:21   
alman
ja sam evo pravo ogladnila sve mislim na onaj komad pice sto sam ostavila samo se nadam da mm nece pojesti dok ja sidjem dole, izvela malog na spavanje na sprat pa i ja lezim u spavacoj dok on zaspi. na volim kad rano rucam oko pola 5 jer onda redovno sam gladna u 11 a kad rucam iza 6 onda ne moram vise jesti, user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1274
12.2.2015 22:54:38   
alman
ja sam sutra mislila praviti mslenjak naravno ako ga muz veceras zaradi user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *