mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 10:12:26)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi Jooj sorry ako sam vas prepala al i ja sam sama bila isprepadana kad sam to saznala...nekad zna bas kriticno biti, ali heej najbitnije ti je da imas podrsku muza i da pomaze... A dobro bi ti bilo da ti i mama bude tu ako moze..... Eto vidis nije to toliko intenzivno bilo kod nas, samo sto smo plakale bez razloga,mene je M i nervirao sa placom jer sam mislila sta mu je,sto place, kako puno place itd al sve je to normalno,a nama to dodje ko smak svijeta jer se prvi.put susrecemo, sto je i logicno.. Zato ti preporucujem da neko bude uz tebe, iskusan neko, kao mama, sveki il neko.. Neko ko te opusta ko ce te razumijeti.. I treba snage i strpljenja definitivno... Iskreno,jesam se prepala[sm=smiley13.gif] Ne zelim vise nista da znam o porodu(losim stvarima) i toj cudnoj depresiji. Ako Bog da,mama je rekla da ce doci,samo Boze zdravlja,a i sveki je pola sata od mene.Nezz hoce li mm moci dobiti slobodne dane pa da bude samnom.Ako bude radio nemam sta od njega ocekivati,par sati kada dodje s posla i vrijeme mu za spavanje. A fakat imam cudne prenose,jos kada djeca dodju dodje mi da sama sebi cupam kusu(nekada ok budem).Ne zelim sama s njima da budem,sreca to je vikend i mm je tu.
|
|
|
|