scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (6.2.2015 2:30:04)
|
Ako ima noćnih ptica, hajte bujrum na štrudlu s makom, ja maloprije ispekla [sm=smiley36.gif] Evo sad fino zasjela, pa hapim i čitam vas. Vidim pisale ste o hrkanju, već je jedna od vas napisala da ju je muž snimio. Isto se i meni desilo u prvoj trudnoći, stalno mi je govorio da hrčem, nekad kad je morao na posao ujutro u 5h, znao je otići u drugu sobu, al ja sve nisam vjerovala koliko je to glasno, dok me nije snimio i ja sam odmah rekla da to ne zvuči uopšte kao ljudsko biće, više kao neka životinja koja rovi kroz zemlju [sm=smiley36.gif]. Dugo mi se to hrkanje zadržalo i poslije trudnoće, sada je manje, kaže i MM da manje hrčem, al vjerujem da će uskoro ponovo i to krenuti. Meni inače jako smeta kada neko drugi hrče, osim ako sam već zaspala, tada mi je svejedno, pa se ni ne ljutim ako nekome smeta kad ja hrčem. Kažu da sam nekada hrkala i još dok sam studirala, imala sam 2 cimerke, zezaju me i dan danas [sm=smiley36.gif] Sjećam se nekad poslije poroda, došli moji roditelji kod nas preko vikenda i legli oni u jednu sobu, a MM i beba u drugu, ja se otišla tuširati i kad sam izašla čujem svog tatu kako hrče, inače glasno hrče. Kad smo kod mojih, ja ga čujem na donji sprat kada on spava gore, i tako ja kontam, jao kako ću sad zaspati, pozatvaram vrata, al opet se čuje, al me valjda umor savladao i ja nekako zaspim. Kad budi mene MM i govori: "Bebo, bebo, de se malo okreni, hrčeš, probudit ćeš djete."[sm=smiley36.gif] A malac slabo vazda spavao,pa samo nek se ne probudi. A ko će ga znati, možda je i MM tu noć smetalo, al se izvukao na djete [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|