Anoniman -> RE: Koliku razliku napraviti? (14.6.2012 0:42:08)
|
IZVORNA PORUKA: eko beba IZVORNA PORUKA: teacher75 prvih 40 dana bi mi bilo nemoguce funkcionisati bez pomoci s vremena na vrijeme jer je alan imao uzasne grceve i samo je plakao i htio da je u rukama ili na sisi, mm je radio po citav dan, a lana je htjela paznju, ... znaci tesko je bilo bilo sta uraditi tokom dana, napravit rucak, nahranit je itd...znala sam je hranit dok alana drzim na krilu i tapkam, rucak sam pravila po 2 sata umjesto pola sata, jer sam ga pravila kad alan spava a to bi bilo 10 minuta spava pa budam i place pola sata, pa zapocnem rucak i nastavim ga nakon pola sata. tokom noci se stalno budio i znao plakati od 5 ujutro do 7 a i ja s njim, i taman bih oko 7 zaspala da bi me lana probudila pola sata kasnije. tako da je bilo bas zeznuto. sad kad nema grceve i kad uglavnom spava nista mi nije problem, samo sto mi je u kuci ludnica sa lanom kad ne mozemo izaci par dana radi vremena, jer podivlja, dosadno joj pa pravi zijane cim se ja okrenem njemu. identična situacija je bila i kod mene ... samo što ovo za nas ne važi: najbolje mi je kad mozemo izaci vani, u setnji su oboje super, ona se igra u parku a on spava u kolicima, dodju umorni kuci, spavaju fino, zrak ih opije pa ja stgnem nesto tad uradit i u kuci Danjal neće u kolica i onda je frka dok ih obojicu pohvatam, a razlika je 3 godine i 7 mjeseci. Nekad kontam kako bi bilo bolje da je manja razlika, pa da se sad igraju zajedno, a nekad kako sam trebala čekati bar još 3 godine [sm=smiley36.gif] sve zavisi od moje "žute minute" Ma nek' su oni nama živi i zdravi ... predeverali mnogi, pa i mi ćemo valjda [sm=bravo.gif] Kao i izmedju mene i mog brata[sm=smiley1.gif] A kod mojih djevojcica je razlika 3 godine i 5 mjeseci. Nama je lijepa...mada, mogla sam i ranije planirati Iman...
|
|
|
|