AminaZana -> RE: Koliku razliku napraviti? (18.5.2012 14:21:16)
|
IZVORNA PORUKA: Nyah RR I ja i suprug jako volimo djecu, pa smo vec davno odlucili, da bih imali bar dvoje ako ne i troje. Pa sad imamu malu slatkicu od godinu i pola, pa se pitamo, kad bi bilo vreme za drugu bebicu. Sta se nas tice, zeljeli bih sto prije, ali tek smo sad poceli ponoci koliko-toliko da spavamo, naucila je, da zaspi sama, u svom krevetu, hoda i prica, zanimljivo nam je s njom, svugdje mozemo ici s njom, i sad nam bas nije od toga, da si ponovo komplikujemo zivot. Bojimo se, kako bih ona prihvatila bebicu, ali sto bude starija, teze ce bit zar ne? A drugom stranom, bas prevelika razlika nije dobra jel da? Sta vi mislite? kod nas ce razlika da bude punih 5 godina... po mom skromnom misljenju, mislim da je idealna razlika, jos pogotovo, jer cu da rodim dva djecaka:) moja kcerkica je je 100% samostalna, sve sama radi. cak se i sama istusira. kada se njih dvojica rode, ona ce krenuti u predskolicu i tako ce imati i ona svoje obaveze. mozda bude problem sa ljubomorom, ali mislim da je to najnormalnija pojava. vjerovatno ce i dva blizanca biti ljubomoran jedan na drugog. to je neizbjezna situacija ;) kod moje prijateljice je razlika 13mj i zena bukvalno dvije godine vec ne izlazi iz kuce. ja tako ne bih mogla. sve je individualno. ja sam htjela da odgojim prvo dijete kako treba, da je osamostalim i da joj posvetim svu svoju brigu i paznju i znanje. to sam i uspjela. hvala Bogu. sada cu moci da sve to ponovim sa svojim deckima.
|
|
|
|