teacher75 -> RE: Koliku razliku napraviti? (18.5.2012 12:53:04)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: anidla Pocy, a sta je s majkama koje su morale ostavljati djecu i po 4-5 dana ? one su polovicne majke, ili??? ma ja mislim d aje ona mislila na siituacije ono dvije bebe u kući u maloj razlici pa onda daš veće nekome da pazi da ti možeš sa malom bebom... a ovo kad se dijete ostavi u skaldu sa situacijom, poslovima koji s eobavljaju i sl...nije u vezi sa tim stavom sigurno... u principu meni je i zrelije da si ga ostavila gdje si sigurnija d aje njemu dobro a ti si išla na posao za njegovo dobro... ta logika[sm=smiley31.gif] a sta fali i ovoj situaciji? evo ja je praktikujem i svi sretni. ne bih izdrzala bez lane vise od 2 dana al 2 dana odmora i da napunim baterije povremeno mi super dodje a i njoj promjena sredine, nanama i dedi super dodje sto sa unukom kvalitetno provedu vrijeme. poslije je docekam odmorna i raspolozena, bar jedan dan da duze odspavam s vremena na vrijeme mi super dodje, zao mi je sto ovo nisam cesce praktikovala u trudnoci, sigurno bih bila bolja prema njoj. sad je mali vezan za mene pa doji a kad odraste poslacu povremeno oboje za vikend, zasto da ne. nije nikom teret i svi sretni ja ne znam šta fali tim situacjima...nisma ih imala pa da dam neku relnu sliku... a obe pošaljem bez porblema i sva sretna ...i one srten, i oni gdje odu a ja najretnija...čojek u mene mislim još sretniji od mene[sm=smiley36.gif] ja po tome ne mjerim roditeljstvo... meni se ljubav, pažnja i predanost po nečemu drugom pokazuju... nisam umrla ako sma ih rodila, nisma ih dobila a d aih nisma željela i sve što radim kada i njima radim radim za dobro svih nas... pa vjerujem i ti tako...kao i vska normaln kao roditelj[sm=smiley1.gif] pa naravno, nisam mislila da ti licno mislis da fali nego sam se osvrnula na tvoj post buduci da si to spomenula. i sta znaci MORATI i NE MORATI (pocy) ostaviti dijete kod nekog par dana? jel morati samo znaaci poslovne obaveze? meni je i ovo pod moranje, jer ako ja nisam odmorna i psihicki ok, to ne valja ni za djecu. meni puno znaci i kad ponekad duze odspavam a da to nije svako jutro u 7-8 vec nekoliko godina. evo zadnjih par mjeseci sam tek to uspjela. nekom dijete spava do 9-10,nekom muz ustane ujutro pa pusti da odspava, svaka cas_t, kod mene toga nema, pa je jedini nacin da se naspavam da nekad posaljem lanu kod nasih roditelja
|
|
|
|