tajcika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.4.2012 16:15:38)
|
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam Nama zavisi od MM-ovog posla da li cemo ici zajedno ili cu ja neku varijantu sa djecom i jos nekim tipa sestre moje ili njegove. Ja sam se nalozila da idem u Baško polje u Alem pa eto ako ko zna kolike su cijene polupansiona. ja sam bila u Alemu,ako ocekujes nesto wow onda nemoj ici ,nema TV, ipak mene je odusevila tisina ,blizina plaze,hlada i previse jer je sve u borovini tako da ti klima i ne treba,hrana zadovoljavajuca,dorucak svedski sto-vecera izbor tri jela na noc prije odaberes sta zelis,uz veceru imas pravo na jedno pice 0,2 (mineralna ili sok),supica,salata i hljeb koliko zelis...cijene ti zavise od termina u kojem boravis al evo da ti neke javim recimo period od 09.06.-29.06. cijena je sobe pogled park 460 KM.pogled more 477 KM i depadanse 460 KM po osobi+taksa +jednokratna prijava 6 KM po osobi,a za period 30.06.-17.08. cijene su ti 609KM park,642KM more i depadanse 609 KM, s tim da je dijete do 12 godina gratis do 25.06. i od 26.08......i da ima akcija u periodu 05.05.-09.06. po osobi za istu uslugu smjestaj u depadansama cijena 249 KM...sve ovo ti se odnosi za period od sedam dana...nadam se da sam ti uspjela odgovoriti
|
|
|
|