teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.4.2012 13:10:17)
|
IZVORNA PORUKA: bambi7 IZVORNA PORUKA: teacher75 i ja sam veliki ljubitelj mora i ne mogu zamisliti ljeto bez mora- jedino u ratu nisam isla. a mm govori da mozemo otici umjesto mora na planinu a ja [sm=smiley29.gif] Jooooj ovaj tvoj ko i moj.... Sta cu po sumama maaaajke ti?? Jos ima vikendicu na Neretvi, kaze ne moramo na more imamo Neretvo, helouuuuuu, Bojkotovala sam kupanje u Neretvi jer je preeeeledena, i cojo se vise ne bini, sad se i on nafura ko i ja:D ovom mom je zivotna zelja da ima vikendicu negdje na planini u sumi na selu, gdje nikog nema, kaze odmah bi preselio tamo, samo da ima internet uveden i nista mu vise ne treba! kaze ne voli ljude, razocaran, treba mu mir i tisina. a ja bih poludjela nakon 3 dana. ja pozelim gradsku vrevu, jedva docekam da prosetam malo titovom a on ne bi nikad da ne mora nekad poslom a i tada ronda gdje ce parkirati i muka mu, ode taxijem do centra i vrati se pjeske[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|