esmina i bebina mam -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.4.2012 7:55:03)
|
IZVORNA PORUKA: gagala mm i ja volimo tišinu, mir, arhitektonske starine, muzeje, i plaže za malu raju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].....meni je teško po kamenicama i stijenama pa moj MM jadan devera sa mnom, aiko je napola dalmoš ...... mislili smo na Pag ove godine ........obzirom da nemamo [sm=duda.gif] nije nam problem, pa ako ima kakav savjet unaprijed zahvaljujem ............. želja mi je da obiđem pašku solanu [sm=smiley1.gif] Ako budes isla na Pag u grad Pag lijepa ti je Dinjiška za kupanje.Poto si bez [sm=duda.gif]mozes da hodas pravo jer otok je velik.U sredini otoka je zaljev da puno privatnih plazica ja sam radila na plazi Sveti Duh a u tom zaljevu ti je i famozna plaza Zrće koja je jedina uredena. Zaljev je pjescani kao i Dinjiška a ostatak otoka npr.Novalja ,Lun,Povljana,Mandre.....su ti prirodne plaze pa sta te zapadne imas stijene i kamjenje[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]a drveta ni travke s glave nema.
|
|
|
|