RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Emica_sa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.4.2012 10:33:17)

A ovaj katalog sto sam gledala,mislim stvarno,jesu li oni normalni cijene hotelskog smijestaja su previsoke,izaslo bi me preko 2000 sa 2 dijece,a polupansion[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

R&T@ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.4.2012 10:45:52)

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

A sta velite o putovanju do mora busem sa jednogodisnjakinjom? Meni nesto kao da se necu snac a svi govore kao ni prva ni zadnja. To bi nam bio prvi ljetni odmor sa bebom. Iskreno, malko me strah stvari tipa sta ako se razboli itd.

Postoje privatnici koji voze do mora...
dodju pred tvoja vrata i ostave te gdje zelis...
To je kombi s desetak sjedista, klimom, a cijena je kao i bus, 50 KM povratna karta...

A za bolest... to ne mozes predvidjeti, ali mozes se osigurati (u Socijalnom) za 5 KM i ici u vece mjesto gdje imas Dom zdravlja...

vjestica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.4.2012 10:50:43)

e mene upravo to brine za nB bolesti
mm ima 2 sedmice odmora, ja više, a ljetujemo u malom mjestu
nije problem put, jer inače putujemo autom i mm može nas odvest prije ali me brine ako ostanem sama sa curom, za nB nečega, kako se dovest do najbližeg grada i ljekara [sm=smiley13.gif]

sweet insanity -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.4.2012 10:52:23)

Ma sto se tice mjesta ja sam navikla u Zaostrog, tamo sam odrasla. Imamo besplatan smjestaj i tako to. Ne moram nositi sve za sobom je rpola stvari ima tamo. Eh DZ ima u Gradcu i Makarskoj ja mislim.

Emica_sa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.4.2012 11:11:30)

Ma sto se tice mjesta ja sam navikla u Zaostrog, tamo sam odrasla. Imamo besplatan smjestaj i tako to. Ne moram nositi sve za sobom je rpola stvari ima tamo. Eh DZ ima u Gradcu i Makarskoj ja mislim.

Pa ako vec imas besplatan smjestaj onda rentas auto i to je to

sweet insanity -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.4.2012 11:13:04)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pa ako vec imas besplatan smjestaj onda rentas auto i to je to

Bit ce tako nesto, ili u najgorem slucaju sto s eprevoza tice bus. Prespavat ce put ionako, predpostavljam jer se putuje nocu. No, o tom po tom-ima jos do ljeta[sm=smiley1.gif]

lejlaze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.4.2012 11:52:51)

IZVORNA PORUKA: teacher75

recite mi, kakva su pravila u hrvatskim hotelima kod placanja za dvoje male djece (jedno beba a drugo nepune 3 godine), kakve olaksice imaju?

Mi cemo najverovatnije ici u Gradac hotel Labineca. Tu su djeca gratis. i ja imam dvoje odprilike kao tvoji su. Imas u Zadru hotel Donat i tu su ti djeca gratis.

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.4.2012 12:05:12)

Gradac ima Ambulantu, Podgora ima ambulantu, a od G. do Makarske ima 40 minuta vožnje, bliže su Ploče

henna ze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.4.2012 13:07:43)

Duće kod Omiša jel iko bio? kakvi su utisci

babina beba -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.4.2012 13:15:48)

IZVORNA PORUKA: henna ze

Duće kod Omiša jel iko bio? kakvi su utisci

Bila sam ja i ok je ako imas smjestaj  u kuci na plazi, ali kuce su uglavnom peko puta pa moras cestu prelaziti ili ici onim smrdljivim tunelima. Plaza je velika nikad nija guzva, ali kad ulazis u more moras 100 metara pjesaciti u plicaku da bi mogla zaplivati normalno! Za djecu malu je skroz ok, pjesak je uglavnom!

henna ze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (28.4.2012 10:25:57)

a nakon tih 100 metara jel onda duboko da se može plivati?

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (28.4.2012 15:13:42)

Fino je tamo skroz..porodicni odmor, a Omis divan kao gradic, voljela sam one nocne setnje :-). Mm i ja tamo bili na medenom :-):

damma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (28.4.2012 17:55:04)

Moji roditelji svake godine idu u Duce. Prosle godine mi bili u isto vrijeme u Drveniku kad i oni u Ducama pa smo otisli jedan dan do njih. Iskreno receno meni se nije svidjelo, bas zbog magistrale sto neko spomenu, hladovine ni na vidiku, plaza je pjescana, a za djecu je jedino dobro sto je plitko. Sto metara ides u more i opet voda meni do vrata.
Al ukusi su razliciti ..

Tajno moja -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.5.2012 12:54:09)

Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine:Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)

Tajno moja -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.5.2012 13:59:27)

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine:Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)

Može i neki link za Mali Drvenik....

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.5.2012 15:33:22)

Podaca se nama prosle godine nije svidjela.. Gradac je ljepsi, ali i veci pa je plaza malo udaljenija..Mi smo opet rezervisali u Promajnoj na istom mjestu pocetkom jula i radujemo se odmoru :-)

palachinken -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.5.2012 15:15:38)

Šta mislite, Duće (kraj Omiša, pješčana plaža) ili Promajna (kraj Baške Vode, borovina)? eventualne rezervacije i cijenom i kvalitetom tu u par deka.

Mya_81 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.5.2012 15:24:58)

Duce su fenomenalna plaža. I mi idemo ove godine na pjescanu, mislim da je za manju djecu to idealno [sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.5.2012 15:32:42)

A ima li šta u Dućama sem te plaže, tipa šetnica, mjesto za popit kafu i sl?

delfin -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2012 5:17:04)

Je li bio neko na Pagu? Kako je za djecu mislim hladovina, plaža?  i cijene pića i hrane?

henna ze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2012 9:00:57)

IZVORNA PORUKA: niki83

Podaca se nama prosle godine nije svidjela.. Gradac je ljepsi, ali i veci pa je plaza malo udaljenija..Mi smo opet rezervisali u Promajnoj na istom mjestu pocetkom jula i radujemo se odmoru :-)

niki možeš li mi poslati kontakt u promajnoj..i meni odgovara početak jula..mislim od 02.07.

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2012 9:17:34)

hejj zene to u Promajnoj....jel kuca blizu plaze?? nas bebac ce imati 6mj kad budemo isli pa da nam je da smo blize plazi

Anoniman -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2012 12:42:08)

zene kakva su vasa iskustva vezane za Hurghadu

nasla sam jednu super ponudu polovine juna pa jos da upitam kako ste vi prosli ili culi od drugih sto su bili

Funky -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2012 12:45:02)

IZVORNA PORUKA: triputmama
zene kakva su vasa iskustva vezane za Hurghadu
nasla sam jednu super ponudu polovine juna pa jos da upitam kako ste vi prosli ili culi od drugih sto su bili

koga to moje oči vide??? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley23.gif[/image]                

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Kažu da tamo ima puno buba tipa žohara, skarabeja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i sl... i ja htjela ići ali sam odustala skroz...

Neca xxx -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.5.2012 12:46:26)

Ja sam isla u Hurgadu i bilo mi je odlicno! Ja preporucujem.
Eh sada ne znam kakva je trenutno sigurnosna situacija u Egiptu. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sljedeća stranica >   >>