pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.5.2012 11:37:47)
|
IZVORNA PORUKA: Neca xxx IZVORNA PORUKA: Funky IZVORNA PORUKA: Neca xxx Ja sam isla u Hurgadu i bilo mi je odlicno! Neca koji hotel? Ozbiljno ima li buba, meni je jedna pekava žena to rekla ali ona kad ti opiše komarca misliš da je žirafu vidjela... Ne slusaj pekave i pesimiste, oni uvijek nadju neku manu. [sm=smiley1.gif] Mi smo bili u hotelu Hilton *****. Hotel je bio super. Nama je vodic rekao: "Egipatsko nebo je veliko. pa su i ove zvjezdica malo manje", ali ja stvarno nisam mogla provaci nikakvu zamjerku ovom hotelu. Nije bilo nikakvih buba. Nesto se ne sjecam ni da je bilo puno komaraca. Mi smo tada bili u Hurgadi 4 dana, pa onda isli na krstarenje Nilom i na kraju proveli 3 dana u Kairu i nisam se nigdje mogla pozaliti na smjestaj. Doduse u Asuanu smo proveli jednu noc u hotelu sa 3*, ali i to je bilo sasvim pristojno, cisto. Bez nekog luksuza, ali prihvatljivo. Eh jedina maana Egipta je sto smo i mm i ja imali problema sa stomakom dan-dva. Ne znam da li je to bilo zbog njihove hrane, zacina, vode koja je mikrobioloski ispravna, ali ipak drugacija od one na koju smo mi navikli ili zbog jako vissokih temperatura. Uglavnom, stomacne probleme smo po preporuci vodica rijesili pomocu lokalnog lijeka (zove se Entocid) i korigovanjem prehrane (presli smo na McDonalds). [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Ma meni je bilo super. Svakako ganjaj hotele vise kategorije i ne mozes fuliti. draga, tri puta sam bila u egiptu (dva puta sharm el sheikh i jednom hurghada, i moj konacan izbor je Sharm i ako opet budem isla aBd samo tamo[sm=smiley1.gif]) ja sam zaljubljena u egipat, u crveno more, u klimu, u piramide, u hotele/resorte, u kompletan ugodjaj...i mislim da niti jedan tunis niti turska, o HR da ne pricam ne moze da se poredi sa egiptom i Sharm-om! sto se tice hughade, ona nije moj izbor, ali znam ljudi kojima je hurghada ljepsa...grad je novijeg datuma nego Sharm, lijepo je, ali nema onu dusu kao Sharm el Sheikh...ako ides prvi put tamo tebi ce se sigurno svidjeti.. hotel - niposto nemoj ispod 5 zvjezdica, ali niposto..i biraj hotele iz svjetski poznatih lanaca hotela...moja preporuka je hilton ili steigenberger ili sheraton ili savoy..nemas fule! stomačne baje-ja ih nisam imala, samo pazi da ne jedes previse zacinjenu njihovu kranu, niposto zelenu salatu i majonezu..ostalo sve mozes i niposto ne hladnu vodu na ugrijan stomak i tijelo..oni tradicionalno piju vruć laj..nije to bez razloga..temepraturu napitka trebas prilagoditi temperaturi spolja da stomak ne dozivi šok! to je to! sretno![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|