Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2015 9:55:17
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
poslala na pp
Hvala
Visnja..jos jednom da se zahvalim na preporuci za Malu Dubu Imali smo super domacine Mjestasce je stvarno divno..odlicno za porodicni odmor..more cisto, mjesta na pretek, hlada i borovine koliko hoces..jos smo pod utiskom . Jucer smo bili i u Promajnoj na jedan dan..uzas..za mene razocaranje veliko..previse guzve..more prljavo..itd..itd..
Sve u svemu za Malu Dubu!!
drago mi je da ti se dopalo i da ste uzivali M.Duba zaista jeste predivna Drago mi je i za domaćine
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2015 9:58:44
veeseelaa
Samo da preporučim Albaniju divno nam je bilo, ljudi ljubazni, put dosta dobar, hotel dobar i jako su povoljni bila sam skeptična prema ljetovanju kod njih al prijatno sam iznenadjena
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2015 16:54:18
palachinken
Kakva je situacija sa Aqauparkom u Solarisu, jeste li isle, isplati li se?
Obzirom da je nama trebalo 360kn za karte, nije nam se isplatilo nikako Dobro izgleda doduse. More je trenutno pretoplo, mi smo se kupali i po mraku, tako da ce garant ostati tako do kraja sezone.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2015 17:34:54
sirnica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Samo da preporučim Albaniju divno nam je bilo, ljudi ljubazni, put dosta dobar, hotel dobar i jako su povoljni bila sam skeptična prema ljetovanju kod njih al prijatno sam iznenadjena
odlično je!
Ja sam ove godine odljetovala, ali imam Albaniju u planu za iduću sezonu, ako Bog da.Kakve su im cijene hrane u restoranima?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.8.2015 12:31:07
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sirnica
odlično je!
Ja sam ove godine odljetovala, ali imam Albaniju u planu za iduću sezonu, ako Bog da.Kakve su im cijene hrane u restoranima?
kao i kod nas, možda čak i jeftije za 1-2 KM po jelu piću im je 2,5 KM ---- sokovi, pivo i sl sladoled im je jeftniji
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.8.2015 14:11:37
sirnica
IZVORNA PORUKA: sirnica
odlično je!
kao i kod nas, možda čak i jeftije za 1-2 KM po jelu piću im je 2,5 KM ---- sokovi, pivo i sl sladoled im je jeftniji
Znači, isplati se prevaliti put, hvala na informacijama.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.8.2015 15:45:06
Ašoni
IZVORNA PORUKA: wannabeblonde
Hvala vam na odgovorima, nadam se da ce vrijeme da nas posluzi.
Malo im stvarno jeste bezveze s obzirom da nije bas jeftin hotel da se toliko sadrzaja dodatno naplaćuje, ali eto...
Kakva je situacija sa Aqauparkom u Solarisu, jeste li isle, isplati li se?
Aquapark je super, isplati se otici jedan dan kad si vec tamo, imate zabavu i za odrasle i za male, ako to volite. Mi smo svi cetvero uzivali. Imaju tobogane i ostala cuda posebno prilagodjena maloj djeci. I otisli bi jos koji dan, ali je cijena karte povisoka, pa je ostalo na tom jednom danu. Steta da nemaju u ponudi poludnevnu, bilo bi tamam. Inace, sto se vremena tice, ako koji dan bas bude lose, imate kao rezervnu varijantu zatvorene bazene, medju njima i one sa morskom vodom. To se naravno dodatno placa.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.8.2015 20:50:44
wannabeblonde
Sto vise razmisljam i analiziram bit ce da cemo uzeti 3 ona Fun Pass-a oni ukljucuju 2 ulaza u aquapark, 1 voznju vozicem kroz Solaris i 1 mini golf igricu, kada smo vec tamo i kada je bal :D ima do nove godine da se oporavljam od Solarisa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2015 10:23:41
miracle
Moje misljenje o ljetovanu u Hotelu Komodor Perna,..
Kao sto su rekli u agenciji....sobe nista specijalno,ali ciste ...mogle bi biti i malo bolje za moj pojam (barem ove gdje smo mi bili- prizemlje). Hrana je dobra,ima izbor vecera 3 menija...dorucak svega da biras.....
Plaza nam je bila ispod prozora skroro...par metara sto je dobro. Ima hladovine..nema guzve ,more cisto ,ljepota.
Za djecu nimalo sadrzaja osim 2 ljulje i tobogan.
Blizu je Korcula super za izleta..
Da se odmoris od svega...ali ne bi vise isla tamo....fali sadrzaja za djecu barem da se malo zabave.
< Poruku je uredio miracle -- 17.8.2015 10:24:12 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.8.2015 20:39:44
esmina i bebina mam
Ti si barem bila na prvom spratu ja na drugom...da poludis od vrućine .ali mora se priznati da je more kristalno čisto i plaža je super btw da li smo se vidjele
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.8.2015 9:19:56
miracle
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Ti si barem bila na prvom spratu ja na drugom...da poludis od vrućine .ali mora se priznati da je more kristalno čisto i plaža je super btw da li smo se vidjele
Mi smo bili 01.08.-08.08.2015.-..vi ste od 8 cini mi se
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.2.2016 15:34:09
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
mi cemo opet na peljesac abd. ista meta isto rastojanje
gdje ides mi ove godine idemo na peljesac Turksa i slicno otpada jer se plasimo, tako da hr. peljesac trazio neki apartman imas li neke prijedloge, kontakte ???
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 26.2.2016 15:54:31
teacher75
idemo isto u drace kod istih ljudi. mjesto nije nista posebno al je smjestaj super i povoljan i domacini ljubazni pa namjeravamo hodati po peljescu. tj.vozati se malo i istrazivati ovaj put. imacemo tu bazu a onda cemo par puta otici na kupanje negdje drugo ili na veceru da malo obidjemo. s autom nije problem jer su druga mjesta prilicno blizu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.3.2016 21:20:23
ninuska
idemo isto u drace kod istih ljudi. mjesto nije nista posebno al je smjestaj super i povoljan i domacini ljubazni pa namjeravamo hodati po peljescu. tj.vozati se malo i istrazivati ovaj put. imacemo tu bazu a onda cemo par puta otici na kupanje negdje drugo ili na veceru da malo obidjemo. s autom nije problem jer su druga mjesta prilicno blizu
...zuljana, trstenik, orebic, korcula. Milina :). Jedino mi sreser nije nesto.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.3.2016 10:23:14
Mirkica
koliko placate i koliki je prostor ako moze posalji mi na pp i mi bi vjerojatno na drace pa bi vozikali od tamo tako smo prosli put ZULJANE radujem se nema nigdje mora do Jadranskog