Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.7.2015 19:01:44
ninuska
IZVORNA PORUKA: Penelope82
Treba mi fini i povoljan apartman negdje na Bracu?Prijedlozi?Iskustva?
I je li iko bio u hotelu Faraon u Trpnju?Kakv je?Je li fina plaza u blizini?
Plaza ispred faraona je ok. Ima hladovine i siroka je. Meni se svidja. A, za hotel sam cula da su ive godine podigli cijene i da su se vise fokusirali na strane turiste. To mi je rekla poznanica koja je godinama ljezovala u Faraonu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2015 13:02:35
Vanne
apartmani medena su prelijepi,dodju dvije sobe,skromna kuhinjica,sank,trpezarijski sto,tv,klima...naravno pogodno je sve za djecu...meni se i svidja sto je to miran predio,bas da odmoris dusu...one kucice su prelijepe,ulicice koje ih povezuju,lijepo odrzavano... ja sam odusevljena i ako bude nekad prilike ponovo cu tamo Plaza je kao i svaka druga...kamenje ,malo betona i tako...ne sjecam se za hladovinu da li je bilo,sjecam se drveca,pa pretpostavljam da jeste ali ja sam tada ganjala sunce i taman ten
< Poruku je uredio Vanne -- 29.7.2015 13:05:24 >
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2015 14:07:48
assmiras
mi vec treci put idemo u Medeniu, ali u renovirani dio hotela, ne u apartmane. Tako da za apartmane i ne znam kakvi su. Ali su u borovini, sto je super :) Plaza je ok, ima hladovine, nije peskir na peskiru, lijepo more. Nije pijesak ali su sitni kamencici.... sve zu svemu nama je fino. Imaju sadrzaja za djecu, malo igraliste, trampolin, neki autici. ima sadrzaja i za roditelje.... sve u svemu ok je. Trogir jako blizu, mi idemo brodicom do njeg....
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: mamita 2013
Da li je neko bio u apartmanima Medena pored Trogira?
Bila je nasa forumasica asmiras i ide opet ove godine. Pitaj je na pp ako te sta zanima
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.7.2015 15:35:21
mamita 2013
IZVORNA PORUKA: assmiras
mi vec treci put idemo u Medeniu, ali u renovirani dio hotela, ne u apartmane. Tako da za apartmane i ne znam kakvi su. Ali su u borovini, sto je super :) Plaza je ok, ima hladovine, nije peskir na peskiru, lijepo more. Nije pijesak ali su sitni kamencici.... sve zu svemu nama je fino. Imaju sadrzaja za djecu, malo igraliste, trampolin, neki autici. ima sadrzaja i za roditelje.... sve u svemu ok je. Trogir jako blizu, mi idemo brodicom do njeg....
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: mamita 2013
Da li je neko bio u apartmanima Medena pored Trogira?
Bila je nasa forumasica asmiras i ide opet ove godine. Pitaj je na pp ako te sta zanima
Super, hvala na odgovoru, to je ono odprilike i sto hocemo, rezervisali smo, nadam se da ce nam biti lijepo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.8.2015 9:07:29
damma
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: bambi7
Ima li neko friska iskustva iz Drvenika?
imam ja na sta mislis?
kakva je plaza, je li guzva, ima li ikakav sadrzaj za djecu?
jest guzva.. nikad kao ove godine.. a idemo vec deset godina tamo.. za djecu nema nekog sadrzaja.. mi smo odabrali drvenik prvenstveno zbog mira.. a ove godine mi se bas smucilo sve..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.8.2015 14:11:05
wannabeblonde
Je li neko bio u Solarisu ovo ljeto, trebala bi mi svjeza iskustva i informacije. Planiramo u septembru ici u Hotel Andrija, mm i ja ne moze naci zajednicki termin ranije :( Da li je neko bio u Šibeniku u septembru, kakva je temperatura, more, moze li se kupati itd...?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.8.2015 9:17:28
vila_7
IZVORNA PORUKA: wannabeblonde
Je li neko bio u Solarisu ovo ljeto, trebala bi mi svjeza iskustva i informacije. Planiramo u septembru ici u Hotel Andrija, mm i ja ne moze naci zajednicki termin ranije :( Da li je neko bio u Šibeniku u septembru, kakva je temperatura, more, moze li se kupati itd...?
Kako koje godine , ja sam davno sa MM-om bila sami pocetak septembra i kupali smo se , mada su noci bas hladne bile. Pretprosle godine su se u Zadru kupali CIJELI deveti , al eto vidjela si prosle , nismo se kupali ni u po sezone
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.8.2015 8:09:14
niki83
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
poslala na pp
Hvala
Visnja..jos jednom da se zahvalim na preporuci za Malu Dubu Imali smo super domacine Mjestasce je stvarno divno..odlicno za porodicni odmor..more cisto, mjesta na pretek, hlada i borovine koliko hoces..jos smo pod utiskom . Jucer smo bili i u Promajnoj na jedan dan..uzas..za mene razocaranje veliko..previse guzve..more prljavo..itd..itd..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.8.2015 7:44:27
pocahontas
IZVORNA PORUKA: vila_7
IZVORNA PORUKA: wannabeblonde
Kako koje godine , ja sam davno sa MM-om bila sami pocetak septembra i kupali smo se , mada su noci bas hladne bile. Pretprosle godine su se u Zadru kupali CIJELI deveti , al eto vidjela si prosle , nismo se kupali ni u po sezone
ja sam bila krajem juna u kompleksu Solaris, hotel Andrija..sve je super, nemam zamjerke osim da se posebno naplacuju lezaljke i suncobrani na plazi (na bazenu su besplatni), plaza je odmah ispred hotela, imaš animaciju za djecu, usluga odlicna, klopa isto...imas poseban meni za djecu i sve je podređeno djeci....vrijeme je nama bilo dobro obzirom da smo bili u junu s tim što je more bilo hladnjikavo ali mi smo se uredno kupali kompleks je zatvorenog tipa i nesto drugačije na jadranu definitvno..sto se tiče parkinga, imaš tik ispred hotela i to se plaća 4eur dnevno, ali imas besplatan parking iza rampe i tog parking koji se placa isto u blizini hotela, vidjeces kad stignete, ne mozes fuliti natpis "besplatan parking" e mi smo čiku na rampi zamolili da udjemo i samo stvari istovarimo u hotel i auto smo vratili na taj free parking..auto nam svakako nije ni trebalo i čemu da stoji bezze ispred hotela