|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
14.5.2010 0:24:33   
Visnja RR
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 376
14.5.2010 7:01:04   
maja78 RR
pa visnja user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 377
14.5.2010 9:17:06   
new mama
Mi bi trebali isto u junu na more aBduser posted image ,negdje 20-tog,a mislili smo mozda da idemo u Basku vodu ili Tucepe,prosle godine bili u Makarskoj,pa malo da promijenimo,vidim ide nas dosta u junu,mozda se i sretnemouser posted image
P.S. Visnja odlicna slikauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 378
14.5.2010 10:18:52   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Ove godine abd imamo namjeru u hotel Neptun - cinio mi se prosle godine da je bas super za djecu- idemo u depandanse koje su nesto jeftinije. U neptunu je All inclusive sto nam je super.

Jel Neptun u Dubrovniku??
Ako jeste, ja ne bih išla tamo s djecom.
Hotel je super, ali plaža nije za djecu.

Nije nije Dubrovnik, Tucepi su....
Ovaj hotel je po meni super za djecu. Im a puno parkica u sklopu, ima djeciji sadrzaj na terasi sa bazenom ... a blaza odmah ispred i to divna sa jako jako puno hlada i nije toliko guzva u tom djelu plaze kao oko npr. Alge. Prosle godine sam bila u Algi i super je samo ima puno vise betona i stepenica nego Neptun.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 379
14.5.2010 10:20:46   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Mi idemo isto u junu stadardno u Brela...Navika je cudo.

sto bona neces u julu... mi 10-og u Brela tradicionalno...

Hahah, pa za moj rodjendan...
Ma ne mogu, radi posla...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 380
14.5.2010 10:26:21   
moja barbika
Brela...hmmm,tu sam se kao mala naucila plivati.A je li iko mozda isao na ljetovanje na Jablanicko jezero,ja sam odusevljena.Mi zadnje 2.godine idemo tamo i aBd i ove cemo.Meni je stvarno super

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 381
14.5.2010 11:58:03   
HanaBana
Ja planiram sa Hanom i roditeljima krajem juna u drvenik, staro moje ljetno mjesto:)))jer MM ne moze uzeti godisnji tada. Krajem jula planiram sa MM i Hanom negdje ali jos ne znam gdje, ako znate kakvih dobrih ponuda za jadran i tursku javnite me pleaseuser posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu moja barbika)
Neposredna veza do poruke: 382
14.5.2010 12:07:26   
sporty mamaa
Ja sam išla u Brela s mužem još dok smo bili momak i cura, al nismo nesto odusevljeni... Nismo mogli nikako naci hlada, jako slabo ga ima... A nije se imalo gdje ni izaci... Sve u svemi meni se nije bas svidjelo... 

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 383
14.5.2010 12:24:10   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ja sam išla u Brela s mužem još dok smo bili momak i cura, al nismo nesto odusevljeni... Nismo mogli nikako naci hlada, jako slabo ga ima... A nije se imalo gdje ni izaci... Sve u svemi meni se nije bas svidjelo... 

Izvini, ali ti si očito nešto pobrkala.
Plaža u Brelama je sva u borovoj šumi.
Što se izlazaka tiče - na pola puta prema B.Vodi ( 10 min. lagana hoda od centra Brela ) je čuvena Južnjačka utjeha.

user posted image

< Poruku je uredio hanabanana -- 14.5.2010 12:25:59 >

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 384
14.5.2010 14:14:38   
milenium
user posted image hanabanana ti našla jedno drvo i to na šetalištu i odmah ga postavila. vidim tamo još par manjih ali to je isto na stazi,nije na plaži.ne mogu svi stati ispod zida u hlad, onda bi plaže bile puste.
zašto bi brkala to je njoj pred nosom,zna valjda netko di je bio di nijeuser posted image
mi hercegovci makarsku poznajemo ko svoj džepuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 14.5.2010 14:15:45 >

Neposredna veza do poruke: 385
14.5.2010 14:22:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: moja barbika

Brela...hmmm,tu sam se kao mala naucila plivati.A je li iko mozda isao na ljetovanje na Jablanicko jezero,ja sam odusevljena.Mi zadnje 2.godine idemo tamo i aBd i ove cemo.Meni je stvarno super

Gdje idete na Jablanicko jezero? To je moja rodna grudauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moja barbika)
  Neposredna veza do poruke: 386
14.5.2010 14:23:50   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Izvini, ali ti si očito nešto pobrkala.
Plaža u Brelama je sva u borovoj šumi.
Što se izlazaka tiče - na pola puta prema B.Vodi ( 10 min. lagana hoda od centra Brela ) je čuvena Južnjačka utjeha.

user posted image

Mi smo tocnije bili smjesteni 15 min hoda od one velike plaže... Tamo je uvijek bila gužva, a draga nisam ludami izgorili ko prepeceni, ima hlada ali bas ovako, trci, trci pa boric(kao ovaj na slici)... A ostatak plaze, mogu ti postaviti slike nista... Cak ima i plaza bez borića...

Neposredna veza do poruke: 387
14.5.2010 14:40:02   
hanabanana
Brela su malo mjesto, mi smo godinama ljetovali tamo upravo radi hladovine jer moj muž ne smije na sunce. user posted image

Kako su djeca došla, prebacili smo se južnije. Tačnije u IGrane. Ali i to više zbog bezobraznih cijena kakve su sada u Brelama.

Neposredna veza do poruke: 388
14.5.2010 15:30:46   
Visnja RR
Brela nisu samo ono gdje je  velika plaza  s plavom zastavicom (Punta Rata)...vec sve do Jakiruse... kad setate uz more u pravcu Splita e kad dodjete do kraja to je plaza Jakirusa... tu sam ja user posted image ... tu imaju dvije baste za izlazak i jedan mali otvoreni kafic (i restoran)u sklopu kuce gdje sam ja
a ima divno mjesto za izlaske zove se waikiki bar... (da nije bilo koktela u njemu ne bi ni ovog mog djeteta bilo user posted image ) na pola puta od centra Brela do Jakiruse... i jos par bastica na toj putanji koja laganog hoda traje oko 70 minuta... user posted image  U centru brela ja volim sjediti tamo gdje je pristaniste i lizati King user posted image ... i pariti oci na jahtama user posted image  a onda opet lagani povratak od 70 min i zaustavljanje u waikiki baru.... za provod se ide u Makarsku ili negdje drugo

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 389
14.5.2010 16:05:57   
mala86
ja imam tetku u Supetru,na Bracu tako da sam svake godine kod nje,ali ove godine posto nas je troje bas sam spominjala muzu da bi mogli negdje uplatit!ja bi volila u Crnu Goru,bila sam davno u Budvi,ali sve ovisi o njegovom godisnjemuser posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 390
14.5.2010 16:39:06   
anelinos
DrAgw moje ja bih Vas zamolila ako znate neki povoljan smjestaj na makasko rivijeri najdalje do makarske u periodu od 10 - 20 juna, jel neko zna jesuli tad cjene jos manje nego u sezoni... ja i dragi bi otisli na par dana cisto da se pocastimo za rodnjenda je slavimo u dva dana .... i neka mi neko objasni to u tucepima kampovanje jel moras imat svoju kamp kucicu il se ima iznajmit .. hvalaaaaaaaa

Sretna i zadovoljna, hrabro koracam ka svom cilju skidanja killica...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 391
14.5.2010 16:41:19   
Skvo RR

U centru brela ja volim sjediti tamo gdje je pristaniste i lizati King  ... i pariti oci na jahtama user posted image  a onda opet lagani povratak od 70 min i zaustavljanje u waikiki baru.... za provod se ide u Makarsku ili negdje drugo

Eh, tu sam negdje ja...

Moram odbraniti svoje ljetovaliste hlada ima kome treba, ko hoce na meraju po vas dan ima i toga...Brela su male...medjutim poznate su po svojoj borovoj sumi. Tako da se ne slazem sa konstatacijom da nema hlada...ima i previse. E sada, ja sam u centru Brela smjestena i vjerovatno je Sporty mislila na plazu prema Baskoj vodi. E ja sam na toj...Iz razloga jer meni treba kafana bas uz plazu , gdje pijemo sokice, igramo karte.. Postoji mogucnost na toj plazi iznajmiti lezaljke i full ogromne suncobrane, to mi i radimo, tako da sunca nema ako se adekvatno pripremite za plazu. Kod mene je generalno pravilo da nikada nisam na plazi po vas dan, tako da od 12/16h sati je vrijeme rucka i odmora.

A, za provod...hahaa..imam sve sto mi treba kafana, konoba....disco clubovi i barovi, ne idu zajedno sa Umcetom.

Neposredna veza do poruke: 392
14.5.2010 17:12:41   
noaa
Skvo ti si meni prava raja za mora user posted image red kupanja red kafane i sve takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 393
14.5.2010 17:36:38   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

U centru brela ja volim sjediti tamo gdje je pristaniste i lizati King  ... i pariti oci na jahtama user posted image  a onda opet lagani povratak od 70 min i zaustavljanje u waikiki baru.... za provod se ide u Makarsku ili negdje drugo

Eh, tu sam negdje ja...

Moram odbraniti svoje ljetovaliste hlada ima kome treba, ko hoce na meraju po vas dan ima i toga...Brela su male...medjutim poznate su po svojoj borovoj sumi. Tako da se ne slazem sa konstatacijom da nema hlada...ima i previse. E sada, ja sam u centru Brela smjestena i vjerovatno je Sporty mislila na plazu prema Baskoj vodi. E ja sam na toj...Iz razloga jer meni treba kafana bas uz plazu , gdje pijemo sokice, igramo karte.. Postoji mogucnost na toj plazi iznajmiti lezaljke i full ogromne suncobrane, to mi i radimo, tako da sunca nema ako se adekvatno pripremite za plazu. Kod mene je generalno pravilo da nikada nisam na plazi po vas dan, tako da od 12/1'h sati je vrijeme rucka i odmora.

A, za provod...hahaa..imam sve sto mi treba kafana, konoba....disco clubovi i barovi, ne idu zajedno sa Umcetom.

Ma mi smo bili u mjestu koje se zove kričak... E od tog mjesta ima jedna plaža prema Splitu i tu ima restoran(tu smo jeli i stvarno je ukusno i jeftino), ali tu hlada ima tek jedan, dva borića, za ranoranioce... E sad od te plaže pa prema centru, prema velikoj plaži Punti isto nema aba baš nikako hlada... A nama se nije dalo hodat dalje, jer smo i bili smješteni na nekom uzvišenju, more stepenica, crkneš dok se vraćaš s plaže... Kamoli još da idem dalje tražit hladuser posted image A nemojte vjerovat ponudama na internetu, nama prikazali ama aprtman, plaža 5 min(ta plaža niš ne valja), a tamo neka soba, sa šporetom, krevetom, wc-om, sve u jednom... A nije bilo baš ni jeftino... Zato dobro se raspitajteuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 394
14.5.2010 17:46:59   
acudesa
Tučepi su mi najljepše mjesto na Jadranuuser posted image  za kupanje, Makarska za izlaske...uhh...user posted image user posted image
Sad sa malim idemo u blizinu Dubrovnika...fenomenalno...Molunat
Brela, Zaostrog, Baške vode, Baško polje, sve mi je super...user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 395
14.5.2010 17:48:12   
acudesa
Omiš ima divne pješčane plitke plaže za djecu,al je fakat malo hlada bar ovo gdje smo mi bili, ispod kampa...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 396
14.5.2010 17:50:18   
Anoniman
Mi ćemo, najvjerovatnije, u Trpanj user posted image  Jedva čekam user posted image user posted image  
Što neko reče, ja sam već na moru user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 397
14.5.2010 17:52:09   
acudesa
Čim uđemo u Dalmaciju-otvorim prozor i kao sumanuta udišem onaj divni zrak...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 398
14.5.2010 21:04:35   
teacher75

Brela nisu samo ono gdje je  velika plaza  s plavom zastavicom (Punta Rata)...vec sve do Jakiruse... kad setate uz more u pravcu Splita e kad dodjete do kraja to je plaza Jakirusa... tu sam ja user posted image ... tu imaju dvije baste za izlazak i jedan mali otvoreni kafic (i restoran)u sklopu kuce gdje sam ja
a ima divno mjesto za izlaske zove se waikiki bar... (da nije bilo koktela u njemu ne bi ni ovog mog djeteta bilo user posted image ) na pola puta od centra Brela do Jakiruse... i jos par bastica na toj putanji koja laganog hoda traje oko 70 minuta... user posted image  U centru brela ja volim sjediti tamo gdje je pristaniste i lizati King user posted image ... i pariti oci na jahtama user posted image  a onda opet lagani povratak od 70 min i zaustavljanje u waikiki baru.... za provod se ide u Makarsku ili negdje drugo

brela su predivno mjesto, najljepse na makarskoj rivijeri sa najljepsom i najvecom plazom, medjutim, nazalost, i najskupljeuser posted image more je predivno i cisto tamo, kad se samo sjetim razlike izmedju makarske i prljavstine tamo i kristalno citog mora i brelima, ne moze se porediti!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 399
14.5.2010 23:22:42   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: noaa

Skvo ti si meni prava raja za mora user posted image red kupanja red kafane i sve takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tacno tako!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *