Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2013 21:02:25
Sandrich
Joj mi smo jedne godine isli iz Tucepa ono voznaj brodom i vidjela sam jedno mjesto,odusevila se,ja mislim da je na Jelsi.prelijepooooo..al nista od otoka sve dok je bebac mali i ja trudna
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 13:27:40
djoisa
apartmani 2+1 uglavnom su oko 50 eura.. nerijetko traze i vise do 80 eura.. ali moze se naci i malo povoljnije.. ja sam nasla Podace za 34 eura apartman 2+1.. tako da isplati se slati mailove i pitati radije nego ici od kuce do kuce..posebno zbog djece..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 13:38:09
shpagica
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Ove godine definitivno idemo u mjestašce gdje ima Konzum ili neki njihov centar
I stvarno evo gledam oglase pa ni za 40 evrića se teško može šta naći online :(
Sve me pali da na neviđeno zapucamo dole pa da nađemo na licu mjesta smještaj .... ali sve nam kao frka radi dječice
Konzum je pre pre pre skup! U Konzumu u Orebicu npr kilogram karfiola je 29 kn, a pilecih fileta (cekin an tacni) 80 i nesto
i za smjestaj... npr na Peljescu imas puno mjesta gdje tzv vikendasi iz BiH izdaju sobe/apartmane i nevidjeno je jeftinije. Raspitaj se malo, od malih mjesta (Sreser, Zuljana) do velikih (Trpanj, Orebic) imas masu nasih ljudi da izdaju, pogledaj u oglasima.
< Poruku je uredio shpagica -- 9.7.2013 13:40:02 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 13:46:22
teacher75
IZVORNA PORUKA: shpagica
Sve me pali da na neviđeno zapucamo dole pa da nađemo na licu mjesta smještaj .... ali sve nam kao frka radi dječice
Konzum je pre pre pre skup! U Konzumu u Orebicu npr kilogram karfiola je 29 kn, a pilecih fileta (cekin an tacni) 80 i nesto
i za smjestaj... npr na Peljescu imas puno mjesta gdje tzv vikendasi iz BiH izdaju sobe/apartmane i nevidjeno je jeftinije. Raspitaj se malo, od malih mjesta (Sreser, Zuljana) do velikih (Trpanj, Orebic) imas masu nasih ljudi da izdaju, pogledaj u oglasima.
bili smo na peljescu u zuljani i sve super osim bas ovog problema sa nabavkom hrane. tamo ima samo mali granap pa za svaku nabavku se treba voziti u ston u konzum i na pijacu. zato ove godine abd idemo kao i prosle u klek gdje ima velika samoposluga i sve se moze kupiti a cijene su ok
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 14:04:23
Alhemicarka
U potpunosti se slažem, mi smo otišli u Živogošće, samo neki granap u podrumu kuće, izbor nikakav. Mada ja nisam fan Konzuma, preskup je, Studenac je super, zato dok je J mala mi ćmo se držati Drvenika, još je smještaj dosta jeftin, za nas dvoje plus 15-mjesečna beba 32 eura.
Meni se jako sviđa Mlaska na Hvaru, išli smo brodom. Pješćana plaža sa hladovinom a more je plitko, idealno za malu djecu. Omišljam se da jedne godine ljetujemo baš tamo, imaju oni bungalovi u sastavu kampa. Samo kontam da je J još mala za tih bungalova.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 14:48:32
maja78 RR
ja u drveniku u jeku sezone placam 38 eura apartman za dvoje, a za djete nosim ja krevet, ali koliko sam samo mailova prosle godine poslala ne znam ni broj
a neko spomenu studenu u drveniku i da je konzum preskup
nije lose da malo prodiskutujemo o cijenama u prodavnicama, tipa konzum, lidl, studenac ...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 14:51:47
teacher75
mi smo ove godine trazili apartman sa dvije sobe i to je bas bilo skupo. sad nas je cetvero i lana je vec velika pa nismo htjeli da se guramo u studiju ili jednosobnom apartmanu. eto u kleku su za studio trazili 45 eura u sezoni pa mogu misliti posto je u drugim skupljim mjestima
< Poruku je uredio teacher75 -- 9.7.2013 14:52:05 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 15:09:35
MicoTico
Već sam pisala da smo rezervisali Drvenik opet ko prošle godine. Idemo mm, ja i djeca i moji roditelji. Smještaj će nas koštati 60EUR. Krećemo aBd 23.8.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 15:13:47
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja vam od sutra aBd mašem iz Brela
sad gledam sliku, brela su vrh i super je tamo al treba love, rado bih tamo da imam vise kapitala na raspolaganju
brela jesu sekundicu skuplja ali ja se tamo zaista istinski odmorim i napunim baterije...mada kad se sve stavi na papir sve dok se za djete ne placa nije skupo... ja od septembra izdavajm pomalo sa strane da bude lakse kad dodje vrijeme za sabiranje i oduzimanje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 15:17:01
teacher75
meni je puno sve vise od 45 eura za smjestaj, jer mi budzet za odmor bude oko 1000 km (mi dosta potrosimo tamo na kafe i hranu, jer ne kuham uvijek pa onda gledamo jeftiniji smjestaj)