Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2013 13:21:30
Visnja RR
meni su te kucice divne pogovo kad nađe neko prirodno lijepo mjesto...
a hotelske komplekse ne volim...zato vjerovatno nikad necu ici u Tursku na ljetovanje... meni je Turska= Istambul i njegove ljepote a hoteli -all inclusive , bazeni , lezaljke jako dosadno/peglativno... volim prirodno lijepu plažu i more ... da smo sami sebi dovoljni ... i da uživamo u prirodi (koju ljudska ruka nije puno klesala) i nama... dobro muhanata sam
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2013 13:56:45
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
meni su te kucice divne pogovo kad nađe neko prirodno lijepo mjesto...
a hotelske komplekse ne volim...zato vjerovatno nikad necu ici u Tursku na ljetovanje... meni je Turska= Istambul i njegove ljepote a hoteli -all inclusive , bazeni , lezaljke jako dosadno/peglativno... volim prirodno lijepu plažu i more ... da smo sami sebi dovoljni ... i da uživamo u prirodi (koju ljudska ruka nije puno klesala) i nama... dobro muhanata sam
Nisi.... Ja u Turskoj ne mogu ljetovati...ne po ponudama koje nude agencije. Ali idem kod sestre pa onda jedne godine Bodrum, druge Ćesme, treće Pamukkale....Izmir nam je baza.....ali zato vjerovatno neću nikada u životu vidjeti Kemer, Alany, Side.....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2013 14:50:26
hanabanana
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ja nemam ništa protiv turske i luksuznog hotela 5* šta je vama?
Nemam ni ja......ali bi me sestra objesila ispred prve bandere tog luksuznog hotela da zna da sam nju mimoišla i otišla u pm negdje u neki hotel. Zato kažem, ja ne mogu da ljetujem u Turskoj.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2013 10:55:56
djordje5
IZVORNA PORUKA: škorpija
pocy slažem se, bazen imam i u sarajevu, na more idem isključivo zbog mora, posebno jer je A. sklon bolestima dišnih puteva, divno izgleda ali bi to rađe ostavila za neku zemlju gdje more nije tako lijepo kao Jadransko
Za tebe je hvar idealan.. mješavina mirisa mora i borove šume...ja imam osjećaj da kad bi mogao 6 mjeseci da živim na hvaru da bi mi cigareta sama ispala iz ruke, inače sam dugogodišnji pušač. Dali znaš da je prije rata na hvaru čak napravljena bolnica za plućne bolesti i da su ljude iz cijele juge tamo slali?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2013 11:47:45
Visnja RR
moja drugarica godinama ljetuje na Jelsi...po njenoj prici ko dam tamo i bila kaže da je božanstveno mjesto za odmor... Na Mljet jedne godine uplatimo hotel preko turistcke agencije... i mjesec dana prije skontam da je ispred kamena ploča ...nigdje plaže ...jer je to za nauticare plaža 5 km od hotela...i bježanija ...sreća vratili su mi sav novac Brela zakon
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2013 12:01:13
hanabanana
IZVORNA PORUKA: djordje5
pocy slažem se, bazen imam i u sarajevu, na more idem isključivo zbog mora, posebno jer je A. sklon bolestima dišnih puteva, divno izgleda ali bi to rađe ostavila za neku zemlju gdje more nije tako lijepo kao Jadransko
Za tebe je hvar idealan.. mješavina mirisa mora i borove šume...ja imam osjećaj da kad bi mogao 6 mjeseci da živim na hvaru da bi mi cigareta sama ispala iz ruke, inače sam dugogodišnji pušač. Dali znaš da je prije rata na hvaru čak napravljena bolnica za plućne bolesti i da su ljude iz cijele juge tamo slali?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2013 18:23:32
MicoTico
Mi smo jutros ipak na kraju rezervisali Drvenik, ko prošle godine. Doduše, par dana kasnije nego što smo namjeravali, ali eto. Idu i moji roditelji sa nama, pa ćemo biti opušteniji oko djece
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2013 18:36:24
djordje5
ajoooj djordje ja neštop ne volim otoke, bila sam samo u posjeti, ali niakd nisam boravila više dana, ali nikad ne reci nikad
Ma da tebi treba prvo da se rasteretiš, a onda da dodješ na nekih 15-ak dana da sve to doživiš...pa bi ti drugačije pisala po ovom forumu..znaš..hehehehehe
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2013 10:52:41
Ma_Ja
Mi smo prosle sedmice imali prijevremeni vikend + vikend pa smo otisli do Promajine. Prvi put sam ove godine tu bila. I bilo nam je onako bas super. Mirno, nije bilo vece guzve, plaza sa sitnim kamencicima.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2013 20:55:56
djordje5
IZVORNA PORUKA: Ma_Ja
Mi smo prosle sedmice imali prijevremeni vikend + vikend pa smo otisli do Promajine. Prvi put sam ove godine tu bila. I bilo nam je onako bas super. Mirno, nije bilo vece guzve, plaza sa sitnim kamencicima.
Imam na poslu kolegu kojem je svaka treća riječ Promajna..hehehehehehe Čak me tjera da bi ove godine išli zajedno da ja barem vidim Promajnu, e sad..ako bude uporan, ko zna..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2013 20:59:39
Galicia
Mi smo ljetovali ko djeca na Bracu, onako nesto nista posebno. A posle u dijasporskom stazu na Krku. Eh tu mi je srce ostalo. Bas bas mi se svidjelo. Istra mi je puno ljepsa.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2013 21:02:04
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Ma_Ja
Promajna je naljpeša ba na produženi vikend.... mene samo nervira onaj stalni vjetrić... valjda se zato i zove PromajNa